שרשור חוויות מההופעה בירושלים

Tom 7

New member
../images/Emo41.gif שרשור חוויות מההופעה בירושלים ../images/Emo41.gif

ספרו הכל! אז ככה היה ממש מגניב.. לא הכי נהנתי בעולם אבל היה מאוד מגניב.. הייתי עם פפר חברי היקר ובת דודתי הנפלאה בר.. והיה ממש ממש מגניב.. תענה לי- מושלם למרות שהם קיצרו אותי נראה לי פעמון מלחמה- מושלם!!!! או לורד- חבל"ז ועוד הרבה קיצר מת מעייפות אז יאללה ביי

Z A M i

New member
פעמון מלחמה?..

כבר חודש אני רוצה שזה יהיה, ודווקא שאני לא באה הם נזכרים לעשות את זה?.. מרפי מרפי, בן זונה...!

ליאןןן

New member
היה מצוין.

באמת שנהנתי, כיף לפתוח ככה את השבוע. לא בא לי לחפור יותר מדי..היה פשוט טוב. אוחנה, את לא נותנת לי. אני אוהבת אותך
. ענברי, את כבר יודעת שזה מעבר למילים
. ספירי ומור, באתן לי בדיוק בשניה הנכונה. תודה. גלית פה מוסרת את אהבתה ושהיא גם נורא נהנתה
. יאללה B, יש אנשים שצריכים לקום בבוקר לצבא.

EvyatarB

New member
תענוג צרוף.

תמונות - מחר (הייתי הכי צמוד שאפשר לבמה, יש למה לצפות).

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifKilling me softly

ההופעה הייתה מדהימה, הלהקה עוד יותר והאנרגיות.. אני בחיים לא אצליח לתאר.
הפלייליסט היה בין המשובחים: עכשיו את - החזיר אותי כלכך הרבה אחורה, כמה נוסטלגי!
תענה לי - שבר לי את הלב, וסופסוף הצליח להוציא ממני דברים שהיו חנוקים הרבה זמן. what about you - אחד הביצועים היותר טובים. נהנתי מכל רגע. הו לורד - בדיוק כשהתחלתי להתאהב בו מחדש
פעמון מלחמה - לא יכול היה להיות שיר מתאים יותר מזה אחרי תענה לי. חיכיתי לו הרבה. לעולם מצידי - נגע, ואין מה להוסיף.
חולמת - הכניס אותי לעולם משל עצמי, ועשה לי פשוט טוב. באמת שחוץ מלפעמים ועוד מעט, אין לי עוד הרבה לבקש. יש לי כלכך הרבה להודות, אני לא יודעת מאיפה להתחיל בכלל... תודה לכל מי שהיה, חיבק וחייך בדיוק ברגעים הנכונים -
*נטע, עדי, שני, לי
[תום, אורית
]* תודה מיוחדת לנוריאל על התמונה עם תום
וכמובן, תודה ללהקה, הייתם גדולים! ת ו ד ה . לילה טוב

היה הכי כיף בעולם!

טוב, הכל התחיל מביקור משובח של אוחנה, ספיר וענבר בביתי הקט (אני לא מאמין שבאתן בלי לזניה), הגענו לתאטרון, כצפוי לא היו הרבה אנשים (בלשון המעטה) מה שנתן מלא מקום לעמוד בין השורה הראשונה לבמה. עמדתי שורה שנייה, ממש ליד עדי נשמת והיה ממש מרווח וסבבה. ההופעה הייתה אחלה רק שהיה סאונד ממש לא משהו. בקושי שמעו את תום ואורית והיה הד נורא גדול באולם. לקראת אמצע ההופעה זה קצת הסתדר. היו שירים שלא שמעתי כבר המון זמן כמו פעמון מלחמה, הו לורד ותענה לי שממש היה במקום. כל ההופעה קיבלתי חיוכים מהלהקה וזה פשוט עשה טוב על הלב. באמצע עוד ארון אורית משכה (!) את עדי לבמה וחיבקה אותה. היה אחד המצחיקים!!! ההופעה נגמרת, עם קצת משחקי חתול ועכבר עם השומרים פגשנו את הלהקה, שיחה ממש טובה עם דניאל, חיבוק קצר עם תום ואורית (שהרבה לא זיהו אותה כי היא עשתה צמה ולבשה כובע צרפתי כזה). אחרי ההופעה הלכנו לאכול עומרי, ענבר, ספיר, אוחנה, עדי, ידידה שלי ואני בעיר ואני מוכרח לציין שזה ממש עשה לי את הערב. מספר מסקנות: 1. ספיר-באמת שמילים לא יצליחו לבטא את האהבה שלי אלייך. 2. לי-היה נעים להכיר, תודה רבה על התמונה. 3. עדי נשמת-חובה עלייך מעכשיו כל הופעה לקפוץ לבמה. 4. עמרי-פעם הבאה תקשיב למה שמסבירים לך! וחוץ מזה אני חולה עלייך. 5 ואחרונה-ענבר חונה כמו אישה במחזור! לילה טוב!!!

../images/Emo46.gif

מה אני אשם שהעיר הזאת בגודל מדינה בערך? לא משנה כמה פעמים אני אהיה בה אני בחיים לא אבין מה לעשות עם עצמי מהשנייה שאני נכנס בכניסה...משם הכל מבלבל!!!
קיצרר נשמהה, היה הכי כייף איתך בעולם והיה ממש טעים בניו-דלהי עלאקק=] רק טוב! :)

נשמת

New member
וואו....................

זה מדהים איך הרושם שלי כלפי אורית מתעצם מפעם לפעם. ממש דקות ספורות לפני שנכנסתי לתיאטרון שאלתי את עצמי למה אני שם, כשרק שבוע שעבר הייתי בהופעה. וכשהם עלו, הבנתי. אין עליהם. לא התחרטתי בכלל, ההפך, כעסתי על עצמי שהעזתי לוותר על ההופעה הזו, אפילו במחשבה. היה פלייליסט משובח לאללה, הו לורד-תענה לי-פעמון מלחמה, הפתיעו ונגעו הכי חזק שיש. לקראת סוף ההופעה, ישבתי קמעה על הבמה ואורית התקרבה כמו לאורך ההופעה, רק שהפעם היא לא "התעלמה" ממני - היא קלטה למי היא תופסת את היד ומשכה אותי, התכוונתי לשחרר אותה אבל פתאום הבנתי שהיא רצתה להקים אותי על הבמה, אז נעזרתי גם בכוחות עצמי ופשוט חיבקתי אותה חזק ואף מילה לא יצאה לי, מרוב התרגשות והלם. היא לחשה לי באוזן משהו שלא הבנתי... ואז גוץ הפריד ביננו וירדתי כמו ילדה טובה מהבמה, חזרתי לשורה ה1. כל כולי ב-High מטורף. אחרי מלחמות עם השומר האדיב, חיכינו להם בפנים, הם יצאו וישר הלכתי לאורית ואמרתי לה שלא שמעתי מה היא לחשה לי. אז היא אמרה לי. והתרגשתי, ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, רציתי לומר כל כך הרבה דברים וכל מה שיצא לי זה "תודה, את מדהימה, אני אוהבת אותך" וזה כל כך כלום לעומת מה שאני מרגישה כלפייך, אורית. הצטלמנו ואני מקווה לקבל את התמונה בקרוב (גם את אלו שצילמו אותי איתה על הבמה) - תודה לכם. ותודה לכל מי שעשה את ההופעה לכ"כ מהנה, לעומריקי שתמיד אהבתי, תמיד אוהבת ותמיד אוהב. לבנות אריאל האהובות מכל
ולטולי, ולליקוש, ולגילצ'ו. לעידודו מתוק אחד. ליעל, שנעים להכיר... תודה גם לתום על כל המבטים האמיתיים. ועל הדימעה שהצליח להוריד לי ב'לעולם מצידי'. אני אוהבת אתכם, אני אוהבת נורא את הלהקה. ושלא יגמר לעולם.
תודה על הכל, את אחת ויחידה

Dug E

New member
הו לורד/tapuzforum/images/emo7.gif

ואת תענה לי מאז ומתמיד הם מקצרים.

Niran2

New member
זה הפלייליסט שהיה צריך להיות בתאטרון

הם החליפו בטעות ביניהם

חמדונה

New member
כמה נפלא../images/Emo46.gif

|דופקתאתהראשבקיר| |דופקתאתהראשבשולחן| |מקללתאתהאמאמאשלכולם| |דופקתאתהראשבקיר|

Noam TG

New member
../images/Emo41.gifחוויות + פלייליסט:

היה מעולה!! באמת שזה פיצה על התיאטרון. לא חשבתי שאפשר לשפר תפלייליסט מהתיאטרון אך טעיתי. פעמון מלחמה, עידן הלאוהים, תענה לי
, לא יכול אחרת והו לורד שהזכיר נשכחות
.. המקום עצמו היה נחמד ומרווח וכל פעם שהגב טיפה כאב התרווחתי במושב 'עד שזה יעבור' ואז חזרתי והתפרעתי. היה ביצוע ממש טוב לג'קי
ובכלל היה נחמד לראות את כולם ולהצטלם עם תום וטיטי הצחיקה עם הקטע של המלצרית
וגם סטרול. ניראה אם יהיה לי כח למודיעין....
פלייליסט
01. הנה זה בא 02. תעזור לי 03 עכשיו את 04. Somebody Else 05. גניבה 06. סמי 07. לעולם מצידי 08. You Gotta Believe Me 09. ניו-יורק סיטי 10. תענה לי 11. פעמון מלחמה 12. ליפול 13. What About You 14. Oh Lord 15. גם כשלא בוכה 16. לא יכול אחרת 17. אינטרמת 18. חופשי 19. Learning [רשום דנה אבל ביצעו את לרנינג בסוף] 20. אלה 21. Don't Like 22. חולמת 23. עידן האלוהים 24. ג'קי [רשום מלחמה שקטה אבל לא ביצעו] 25. עוד ארון אחד בקרוב מאוד וידיואים של הנה זה בא, הו לורד ועידן האלוהים [הסאונד גרוע, מצטער] יש גם הקלטה של עוד ארון באיכות לא משהו.

yotem 17

New member
פלייליסט טוב../images/Emo83.gif

נורא מוזר אבל לסיים עם דונט לייק. וגם שאחרי שהם מסיימים הם חוזרים להדרן של שלושה שירים, יורדים וחוזרים לשיר אחד.
אגב, לא קצת חרשו על סמי ו- YG2BM בהופעות? נמאס לי לשמוע אותם, באמת

למעלה