שרשור חוויות מההופעה בירושלים

yotem 17

New member
שיילכו להז**********../images/Emo83.gif

חודשים אני מחכה לתענה לי, ודווקא בהופעה שאני לא הולך אליה מבצעים אותו. סעמק.

האמת, היה ממש טוב.

פחדתי נורא מההופעה הזאתי. והיו מעט אנשים, ותום התחיל את ההופעה: "אהה רק הטובים הגיעו.." הזכיר לי את מה שהיה בהופעה בעומר שאנשים סיפרו. בכל מקרה, היה תענה לי. זה היה מושלם. ופעמון מלחמה. וOH LORD . מי זכר בכלל את שהשיר הזה קיים?
לעולם מצידי היה מדהים כמו תמיד. גם לא יכול אחרת. יש הקשבה מדהימה כשתום שר את השיר הזה שעושה לי צמרמורת כל פעם מחדש. וזהו. ההופעה הזאת התישה אותי ממש. גם כי בקושי ישנתי לילה לפני, וגם כי היא הייתה ארוכה. אני אישית חושבת שהבנתי מה השתנה. ולמה אני לא נהנית כמו פעם. וחבל לי. אבל אין מה לעשות עם זה. תמונות בקרוב.

נשמת

New member
אז זה מה שהוא מילמל?..

הוא אמר עוד כמה דברים, הלוואי ומישהו יכתוב אותם...

כן כן כן כן.

היה מצוין. היו האנשים,
היה הפלייליסט, היה המקום [כמה מפתיע!] היה הכל. כמויות אדירות של רגש, וכוח שאי אפשר לתאר במילים. תודה לכל מי שלקח בזה חלק. [ליאן, ענבר, עמרי, ספיר, מור, טל המאירה, יובי, ועוד ועוד..] נתראה בשמחות.

כן כן כן כן!

את טובה...אוחנה... כן כן כן כן! חחחחחחח
. סתם נו, זה פשוט היה נשמע כזה...ככה
חחחח לאב יא!

HiLLaBahaR

New member
../images/Emo10.gif

אוווף הייתי צריכה להיות שם... בדיוק ישבתי אתמול וחשבתי שהכי הכי הייתי רוצה לשמוע את פעמון, תענה לי ו- oh lord בהופעה, גם כי הם לא עשו אותם הרבה זמן וגם כי אני מאוד אוהבת... והיה את שלושתם ביחד!!! אני לא מאמינה!!!
שמחה שנהנתם! ומקווה שגם בשבילי...

izzys

New member
לא יעזור כלום, אין על הופעות חורף.

פלייליסט תענוג, סאונד טוב, מיקום שהתגלה כחיובי, האנשים
, האווירה.. "בא לי לבוא וללחוץ לכל אחד שהגיע את היד, ואני גם יכול!"
. האינטיומיות אפילו הוסיפה. הכל יצר משהו שלם. ממש שלם. ההופעה הזאת פיצתה על כל רגע מרמור, ולו הקטן ביותר, בהופעות האחרונות. (אלוהים יברך כל שניה ב-4 וחצי דקות של Learning..) אז תודה ענקית לכל מי שהיה, תודה ללהקה. תודה למר יודה על רוחב הלב והנסיעה החמימה, ותודה לארומה על הבורקס והקולה הנחשקים. כן ירבו!!
.

izzys

New member
נופר אוחנה, עזבי שניה הכל.

מה כל זה היה שווה בלעדייך?
!

נשמת

New member
פיצוי בהחלט.

במיוחד על תיאטרון שבו די סבלתי באופן גופני.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifהיה מיוחד.

משהו באווירה, במקום, באנשים שהיו. משהו בחורף
משהו נשבר קצת אחרי התיאטרון, השירים נגעו והכל פתאום היה קצת שונה. היה המון כוח בין המילים, וזה הצליח להשתלב לי בדיוק עם כל הבלאגן. (ועוד כמה רגעים יקרים מפז
.) תודה לכל מי שהיה, ללהקה שעשתה מעל ומעבר, ולאבא על הנכונות ועל האוטו.

למעלה