שרשור חוויות מההופעה בירושלים

izzys

New member
אין לי מילים.

את לא יודעת כמה שאני אוהבת. הלוואי ויכולתי להסביר.. הכנסת אותי חזרה לתוך ההופעה בהודעה הזאת. נשבעת שיכולתי להרגיש ולראות הכל - אפילו בלי לעצום עיניים. תודה על כל שניה ושניה שהיית, אני מעריכה אותן עד אינסוף. (לא יישכח
.)

מתנות

New member
מה זאת אומרת לא לקרוא?

זו זכות להיכנס לראש שלך, ולהיות בתוך הלב שלך זה הכי מיוחד בעולם תודה על שפתחת דלת, שהיית שם התעקשת... יש לך כוח לשמור שהשברים לא יתפזרו באוויר. הרגשתי את החיוך שלך ב"חופשי", יש לך דרך שהיא רק שלך.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifקשה לי ככה../images/Emo23.gif

"זו זכות להיכנס לראש שלך, ולהיות בתוך הלב שלך זה הכי מיוחד בעולם" [מתנות- טל?] נראה לי שתקבלי ממני הסבר על זה מתישהו... אבל בינתיים, נהנתי כל כך לקרוא מה שכתבת, לקרוא מה עובר לך בראש, מה את מרגישה. אין הרבה אנשים שמסוגלים להעביר את המחשבות שלהם למילים ולדעתי, את הצלחת! [תקני אותי אם אני טועה...] תודה שריגשת הייתי צריכה את זה. גרמת לי לקלוט ולהבין דבר או שניים [או יותר...].

האמת שקראתי והיה בסדר גמור ../images/Emo13.gif

כמו שאני כותב חפירות ואני יודע שאנשים יקראו אותן כך גם את(למרות שאמרת שאת לא מחייבת אף אחד לקרוא) זה לקח בדיוק 3 דקות וזה היה נחמד. שמח שנהנת,תכלס אין על הופעות בירושלים(להוציא את הבושה בגן העצמאות אוגוסט 05) הן בדרך כלל מאוד מיוחדות ומהנות. ותודה שהזכרת לי את האומן 04,אני חושב שאתמול הייתה סוג של סגירת מעגל מבחינתי,אם תרצי אסביר לך למה... והיה ממש נחמד לראות חבורה כל כך גדולה מכל רחבי הארץ יושבת במרכז העיר שלי ואוכלת במקומות שאני נמצא בהם כל שבוע. מצפה לראות אותך במפגש\מודיעין. לילה טוב

reiya

New member
../images/Emo9.gif

היה מיוחד. כל האווירה,הקהל,המקום,הפלייליסט,האנרגיות,החיוכים,הכאב,הרגש, הפיצוי,כי אני לא אשקר,בכל השבוע האחרון פחדתי שאולי זה כבר לא שם, שאולי משהו השתנה בי. והרגשתי שוב,הרגשתי כמו בפעם הראשונה. 'תענה לי' בא בדיוק בזמן.רגע נדיר,לא ציפיתי וזה הגיע. אז תודה על הופעה בלתי נשכחת.תודה.

MarkDeen

New member
היה מושלם.

הכל התחבר למשהו עצום. הופעה שלא תשכח עוד הרבה מאוד זמן זה בטוח.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifלעולם מצידי../images/Emo23.gif

לא ארבה במילים רק אומר שהייתי צריכה את זה מאוד היה לי קצת מוזר אבל נהנתי תענה לי- משאלה שהתגשמה תום כמה משמעות במילה אחת אהבה וכוח לעולם מצידי.

למעלה