שרשור חוויות מהתיאטרון!

Tom 7

New member
../images/Emo41.gif שרשור חוויות מהתיאטרון! ../images/Emo41.gif

תספרו איך היה... תמותו.. =\

אלכסהה

New member
היי../images/Emo13.gif

הייתי בהופעה ואני ממש אשמח אם מישהו ישים פה את הפלייליסט המטורף שהיה
היה מדהים לגמריי תותחים

LoLi Goddess

New member
|כושילירבאק|

אז ככה, לי היה סבבה לגמרי. בעיקר בגלל האנשים שהיו סביבי, וגם כמובן כמה שירים שפשוט היה כל כך נכון בשבילי לשמוע הערב... ב"אלה" כמובן שרצתי עם משה, טלי, טל ויוסי להיות כמה שיותר קרוב לבמה (ולפוגו כמובן) פשוט זרקתי את עצמי על אנשים, יצא מצב שנמרחתי על הרצפה, ושני בחורים נחמדים הצילו אותי ועזרו לי לקום (תודה, שני בחורים נחמדים) אבל שנייה אחרי שקמתי, המרפק המלבב של משה עף לתוך הלסת שלי, הרגשתי שהיא זזה מהמקום, וכשיוסי בא "ליישר" לי אותה (סתם משחק 'תה מבין חחח) פתאום הרגשתי חתיכות של משהו בתוך הפה שלי, כשירקתי את זה החוצה, הבנתי שנשברה לי חתיכה מאחת השיניים האחוריות (לפחות לא הקדמיות תודה לאל) מלא זמן לא התפוצצתי ככה בפוגו, אז "אלה" בשבילי היה השיר הכי פנאן הערב... וגם כי אני אלה, אז כפרעליי... חוצמיזה היה בהחלט נחמד.

kingnothing1

New member
על לא דבר..

אני בטוח שתצליחי להצמיח לעמצך שן חדשה.. אני לא הצלחתי אבל אני לא אלה... דודו

LoLi Goddess

New member
אע? אתה הצלת אותי?

חחח איך בכלל שמת לב שזאת אני? ואיך בכלל 'תה יודע מי אני? או שאתה סתם אומר? קיצר, אחרי חיפושים מתמשכים מול המראה, לא מצאתי את השן שנפרדה מחלק של עצמה, אבל אני בטוחה שזה קרה! רק שאין לי כוח לחפש ממש איפה זה נשבר חחח

חבל לי.

חבל לי שהפלייליסט המטורף הזה התבזבז על ההופעה הזו. אין פה אשמים, הלהקה הייתה בסדר גמור, אבל משהו באווירה פשוט לא התחבר לי. לא הצלחתי להתאים את עצמי. ושום-דבר לא עזר או הציל. שירים ריגשו, אבל בגלל שהכל כאב כבר במילא, הם לא הצליחו לצבוט או להזיז משהו בפנים. משהו לא הסתדר לי, חבל לי שכל השירים הטובים האלה בוזבזו דווקא היום. ותודה לבן אדם היחיד והמיוחד שכבר הודיתי לו יותר משאמרתי איך קוראים לי כל חיי. [....וזה רגע לפני התהום.]

S h A b i T

New member
אין בעד מה מאמי ../images/Emo8.gif

אני אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!~!@!~
:) (כן, לא מתאים לי אה...
)

kingnothing1

New member
ניזכרתי...

זה לא שהמקום התרוקן זה שאנחנו התמלאנו... אולי בתור ילדה המקום היה נראה לך יותר מלא כמו שלי בתור ילד המקום היה נראה יותר רחב... כשדיברנו אתמול ניזכרתי בהופעה של הדיוידי ברור שאז התאטרון היה מלא עד אפס מקום... אבל עדיין.

yotem 17

New member
נאמ..../images/Emo83.gif

פלייליסט לפי הזיכרון: DL SE אין לך מקום WDYG YG2BM הנה זה בא להיות גם כשלא בוכה לעולם מצידי חופשי ניו יורק סיטי חולמת WAY אמן ליפול אינטרמת גניבה תעזור לי יכול להיות טיפה בים סמי עידן האלוהים אלה שחק אותה עוד ארון ג'קי לא קל זהו נראה לי. כן, שירים מדהימים. אבל כמו שענבר כתבה מעליי- משהו פשוט לא הסתדר. לא כל-כך הצלחתי להתחבר, זה כאילו היה...ליד. לאורך כל ההופעה גם התעסקתי בעיקר בקהל מסביב (המטריד במיוחד, יש לציין!!!!!1111111). ביצועים שזוכרים לטובה- DL, עוד ארון, ג'קי, להיות, טיפה בים, אמן, YG2BM, חופשי...וזהו נראה לי. כל השאר גם היו טובים, פשוט לא הכי עשו לי את זה. היה באופן כללי כיף. אבל לא'דע...משהו היה חסר. במיוחד איזה מישו שעכשיו בכלל בדרך לסאן-דייגו, ובאמת שמכל הדברים שהיו חסרים הערב, הוא במקום הראשון. לילה טוב.

grace00

New member
כן כן כן !!!!

היה מטורףףףףף............. הופעה מדהימה באמת.

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifשבועיים זה יותר מידי../images/Emo88.gif

לפני ההופעה התרגשתי כמו ילדה קטנה, הרגשתי כאילו עבר נצח מאז כ"ס. כמו שענבר אמרה [באופן הכי מדוייק שאפשר], משהו שם פשוט לא התחבר. בWhat about you ובחולמת נלחמתי בעצמי ועצמתי עיניים בנסיון להתרכז כמה שיותר, להנות מהם כמה שיותר. יכול להיות הפתיע אותי, וכבר הודתי לתום על הביצוע
איכשהו לא קל עשה לי משהו, בפעם הראשונה. ואיכשהו2 לעולם מצידי לא בא לי בטוב
בסך הכל, שמחה שהייתי, ויאללה ירושלים!

AvtipuS

New member
פלייליסט

הנה זה בא תעזור לי SE גניבה כשלא בוכה לא קל סמי חופשי [היה ניו יורק סיטי במקום] WDYG אינטרמת ליפול WAY יכול להיות YGTBM לעולם מצידי DONT LIKE להיות אלה שחא קותה N.Y.C [היה חופשי] האור שלנו הדרן 1: חולמת אין לך מקום ג'קי הדרן 2: אמן עוד ארון חוויות ותמונות והכל-מחר. הייתה הופעה אחת ה-טובות.

tolil

New member
אה חח לא שכחת ....

אני רגילה ל"טיפה בים" אבל בכל זאת מישהי ספרה לידי 27 שירים ...

S h A b i T

New member
בנזונה ../images/Emo3.gif

סתם, האמת שההופעה לא הייתה משו.. רגילה כזאת. הייתה אווירה מוזרה ממש. חשבתי שזאת רק אני, אבל מסתבר שלא.. ממ.. היה נחמד סך הכל. אבל רק בגלל שראיתי את כולם. אמאלה. בא לי כל יום. קיצר, בסופו של דבר אני לא מתחרטת על ביזבוז שעות שינה יקרות.
נו, ואם כבר אני פונה לקהל הרחב - חסר למי שאני לא רואה אותו בחמשוש הזה, כי זאת תהיה בערך הפעם האחרונה שאני אצא מהצבא. יאלללללללללללללללההההה B.

למעלה