שרשור חוויות מהתיאטרון!

Poisonn

New member
היה חביב פלוס

יותר מזה אולי יותר מאוחר הדקה נחתתי בבית אני קופץ ראש למיטה...

Dug E

New member
../images/Emo206.gif(זמי):מי שמצא פלאפון נוקיה שחור

סלייד כזה.. בבקשה להחזיר אותו אליי. מצידי תקחו את המכשיר עצמו, רק תביאו לי את הכרטיס סים וכרטיס הזכרון. הוא נאבד אתמול בהופעה, ומאז נאבדו עקבותיו. בבקשה..תצרו קשר במסרים, ויהיה טוב. זה ממש חשוב לי.
אל תהיו גנבים!

Noam TG

New member
לקבל את המר כמתוק

מסכים עם המסכימים שמסכימים עם ענבר, בזבוז פלייליסט מושלם על אווירה לא מי יודע מה [בטח בגלל שהיה חם מידי
] אבל בכל זאת הצלחתי להתרגש פה ושם, במיוחד בטיפה בים
,וורד דו יו גו, אמן, להיות וSE תודה ענקית לנעמושקונת [ריגשת אותי עם החיבוק וזה ששמת לב לשינוי שעשיתי בשערי
]
[מקווה שנוכל להפגש סופסוף
] ותודה נוספת לשנשונה החמודה על הטרמפ
סה"כ היה נחמד לראות את כולכם מחכה בקוצר רוח למוצש הבא!

היה אחלה ../images/Emo13.gif

נראה לי שהיה פשוט יותר מדיי נקי בגלל שכל שנייה אמרו לכבות את הסיגריות, כושילרבק עם החוק הזה, פשוט להרוס תרבות שלמה... ולמי שלא מסכים איתי, לך לפורום פוליטיקה או משהו להתווכח
. בכל-מקרה ההופעה הייתה אחלה, היה הכי מצחיק בעולם והעיקר האנשים הטובים שהיו :) LOVE חח :) ביי באוץ''''''!

וואו.

משהו בהופעה הזאת השלים לי את מה שהיה לי חסר בכ"ס. הכי במקום. הכי פלייליסט נותן בראש. עידן האלוהים
לא קל
WDYG
לעולם מצידי
טיפה בים
. פשוט במקום. כמה תודות קטנות לאנשים גדולים. אחות
, כל הופעה איתך, זה סיפור שאי אפשר לשכוח. אורוש - אור(ית) שחף, אה? ^^ אין אין, כל החוויות זה איתך :] צ'וצ'ון -
פשוט אוצר. עכשיו עזבו את כל הרצינות. תום וטיטי עשו לי ת'ערב. באמאשלי. תום יוצא החוצה, אני עומד בצד.. בשיא הטבעיות הוא בא: "אההה הנה שחף! מה קורה?" 5 דקות אחריו טיטי יוצאת: "שחף אוריתיייי" אין, זהו, עכשיו אפשר למות בשקט ^^ שלום.

kingnothing1

New member
בדיוק מה שהייתי צריך..

הפלייליסט היה ממש טוב.. לא קל פיוטה אני לא זוכר את הפעם האחרונה ששמעתי אותו. wdyg בדיוק בזמן. אמן היא ריסקה אותי שם לחתיכות. החסרים פעמון מלחמה מאה עשרים אבל אני לא רוצה להיטפל לזוטות.. בעיקר אם הן לא עשו לי כלום.. הקהל.. כזה קהל לא ראיתי הרבה זמן.. היה פוגו מטורף.. סליחה מכל מי שלקח בו חלק ללא רצונו.. חברים שלי שלא שמעו שליהודים יש עוד שני אלבומים "חדשים" ממש אבל ממש נהנו. מיכל תודה על הסבלנות.. ברנטל מה היה באווירה שכלכך העיק לך שם? מי פה עוד לא מכור לפייסבוק?

yotem 17

New member
"היה פוגו מטורף..סליחה מכל מי שלקח../images/Emo83.gif

בו חלק ללא רצונו.." זה שמתנצלים אחרי שעושים את זה לא הופך את זה לסבבה, היו שם אנשים שקיבלו מכות כמו תמיד, ואני באמת באמת מחכה ליום שבו פאקינג יתבגרו ויכולו להנות בהופעה בלי לדחוף אחד את השני כמו בהמות.

Poisonn

New member
חלק מהופעה

לא טוב לך לך שב מאחורה או למעלה אף אחד לא אמר לך להיות בכל הבלגן..

Tom 7

New member
ממש לא מסכים...

אם בן אדם בא להופעה.. נגיד ראשונה שלו.. והוא מת להיות בין השורות הראשונות ממש לחיות את הלהקה.. מי אתה שתגיד לו ללכת לאחורה או ללמעלה.. צריך להבהיר לאותם ילדים טיפשים שזה מסוכן לאללה! וזה בכלל יכול להרוס לחלק גדול את ההופעה.. עובדה הייתה פה אחת שסיפרה.. שנשברה לה שן! וואט דה פאק?! זה לא צריך להגיע לרמה הזאת בשום אופן.. אז יש השתוללות בהופעות.. כמו לקפוץ,להסתובב וכל זה אבל להקים מעגל ענק וכולם מתחרפנים ברמות בפנים?! אז מקימיי הפוגואים למיניהם.. לכו לכו אתם לאחורה! או שלטובתנו לא תבואו בכלל!

Poisonn

New member
ואני קיבלתי מרפק לצלעות

בסדר קורה זה חלק מההופעה תקרא הודעה אחת מתחת..

Poisonn

New member
חכה לי

מה עובר עליך תגיד לי חח אמרתי לך אתה לא רוצה, לא בא לך, לך אחורה. לא מתאים לך הדחיפות לך למקום אחר..

Tom 7

New member
בצחוקקקקקקקקקק ../images/Emo122.gif

אני יודע שאין הרבה מה לעשות.. אז בסדר אני לא מתכוון ללכת אחורה עכשיו ובוא נסיים בזה

Poisonn

New member
ועוד דבר

אתה חושב שזה רק פה? אני בטוח שלא, אתה לא רוצה את כל זה לך להופעה של חווה אלברשטיין או משו..

למעלה