שרשור חוויות מהתיאטרון!

yotem 17

New member
חלק מהופעה?../images/Emo83.gif

הו, מסתבר שטעיתי...כי אני חשבתי שחלק מהופעה זה הסאונד, הלהקה, האווירה, המועדון. לא לדחוף אחד את השני. וכן, פוגואים יש בהרבה הופעות, אבל זה לא הופך את זה לבסדר. וזה ממש לא קשור ללהיות מאחורה, אני גם בכפר-סבא וגם בתיאטרון הייתי מאחורה ובשניהם היו פוגואים חצי מטר ממני. באמת שאין לי מה להגיד יותר, חוץ מזה שצר לי שזה מה שגורם לך הנאה בחיים, כי זה קצת עצוב.

Poisonn

New member
אה אוקיי

אז אם כל אלה חלק מההופעה זה לא יכול להיות חלק.. טוב אין לי כוח אתה אידיוט ואני מדבר לקיר ורק התעוררתי, "נאה בחיים" עלק, עוד טמבל..

Tom 7

New member
עצה

אל תקרא סתם לאנשים 'טמבלים' ו'מדבר עם הראש לקיר' כי ברור שיש משהו גם במה שהוא אמר, לא?! כבר הבנו שאין לנו הרבה מה לעשות עם הפוגואים.. אז די אתה רוצה תעשה בכיף שלך.. אנחנו נמשיך ונסבול כי אין דרך אחרת ואם אתה לא עושה/ אוהב פוגואים אז אל תעשה או תאהב.. זהו...!

היה... מוזר קצת.

לא יודעת. אולי בגלל שכל כך ציפיתי וציפיתי להופעה הזאתי. היה מושלם לשמוע את WDUG, אמן שהרס אותי... גם אין לך מקום, טיפה בים. השירים האלה העלו בי יותר מידי מחשבות. אני באמת לא יודעת איך להסביר את ההופעה הזאתי. לא משהו שהלהקה עשתה או לא עשתה. פשוט כמו שענבר אמרה, משהו באווירה. לא נורא. יש המון תמונות. אז. בקרוב.

yotem 17

New member
אתמול איך שראיתי אותך אחרי ההופעה../images/Emo83.gif

כמעט באתי ואמרתי לך "תמונות עכשיו$%@%!@!!" אבל לא
מחכה! ואגב, אם מישהו צילם סרטונים וכאלה (גם בפלא'..במיוחד בשירים שהיה בהם מאחורה את הוידאו, עדיפות לדונט לייק..) ויכול להעלות לכאן/לשלוח לי במסנג'ר ([email protected]) אני ממש אשמח. תודה.

tolil

New member
../images/Emo13.gifאני נהנתי!!!!!!!

פעם ראשונה שלי בתיאטרון אז קודם כל התרשמתי ממנו לטובה ממש אחלה מקום! ההופעה הייתה מדהימה, פלייליסט מצויין הביצוע לטיפה בים היה מ-צ-ו-י-ן ממש אהבתי שגם תום שר הקלטתי את זה אני אעלה יצא טוב דווקא , WDUG ! איזה כייף שהיה את השיר הזה!! אמן ממש התרגשתי גם לעלות איתו להדרן היה ממש טוב! עידן האלוהים =] =] האמת פחות הרגשתי את פורטה כנראה שבגלל שהם "פיזרו" את השירים בפלייליסט ,לא אחד אחרי השני , לא יודעת אם זה יותר טוב או פחות טוב אבל היה לי ממש נחמד לשמוע את השירים היותר ישנים ,הנוסטלגיה הזו . הייתי בשורה שנייה ורק מחצו אותי לא היה לי אוויר ומים חח [שומרים דפוקים ..] אבל היה שווה את הכול לקפוץ עם כולם באקסטזה ,אחחח והיו אנשים קצת הזויים בהופעה הזו והיה מצחיק !! אורית מהממת בג'קי כשהיא הייתה על הקהל ,ואיזו מותק כשהיא הביאה בקבוקי מים הפרצוף שלה כזה אימהי ודואג =] ובכלל היו לה כמה קטעים בהופעה של פרצופים מצחיקים הרגה אותי . ותומי כל כך ריגש. בלעולם מצידי . כשהוא ישב שם ממש קרוב לקהל זה היה פשוט סוחף .. בקיצור היה טוב !!! צילמתי הרבה הרבה תמונות והקלטתי גם אני אעלה עוד מעט... ובסוף כשהם יצאו לוואן ..הסתירו את אורית כאילו רוצים להתנקש בה או משהו שונאת אותם ! אפילו לא הצלחתי לצלם אותה :/ רק את השיער היפה שלה חח ... אה ואדם סקסי כזה בלי חולצה !!!!!!! חמוד! יאללה מתי הם באים לחיפה?!!!!!!!?????!

למעלה