מה עם פחד מוות??
זה פשוט מדהים, בכל הסיבוב הזה של פורטה פחד מוות מוזנח לגמרי, אתמול היו רק 4 שירים מהדיסק (יובגטו, אמן, WDYG וליפול) מתוך 26 שירים בהופעה לעומת 7 מהיהודים (שדרך אגב בסיבוב הזה של פורטה מושמע יותר מאי פעם. מי שרשם את הפלייליסט שכח את עידן האלוהים). צריך לאזן את השירים יותר. אף אחד לא היה מת אם סמי או אינטרמת לא היו ובמקומם היה את עכשיו את, פעמון מלחמה או תענה לי. קצת גיוון =/ ואף מילה על זה שאם כבר המעצבן והחרוש לא היה. בקשר להופעה עצמה, די התאכזבתי לא יודע למה, היו לי כך כל הרבה אנשים מסביבי שהציקו לי במהלך ההופעה, אם זה איזה ילדה בת 4 שכל ההופעה קפצה לי על הראש עם התיק המעצבן שלה ואם זה אחד שנגח בי כל פעם שהיה שיר מקפיץ והפוגואים המעצבנים האלה (תתבגרו כבר נו באמת, עברנו את גיל 13, זה סתם הורס את הכיף לאנשים שבמקום להנות מההופעה צריכים לדאוג שלא יקבלו מכות שם). אם היה קצת רגעי נחת זה היה עידן האלוהים (אוי כמה שהתגעגעתי לשיר הזה), לא קל (מישהו שם לב שזה היה פיוטה נקי נטו? בלי צעקות של "לא קל" שתום צועק בד"כ?) וכמובן לעולם מצידי, שמצליח בכל שמיעה מחדש להרוס לי תחיים. ההופעה הזאת הביאה לי חשק לעוד אחת, להראות שזה היה חד פעמי, אולי בירושלים יהיה יותר טוב... נקווה.