שרשור ימי הולדת

JeeChan

New member
המון המון המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

3333333333333333333333333> שיהיה לך יום הולדת נפלא ומדהים 3>

marinaaa

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!../images/Emo110.gif

אושר עושר וכושר:] וזהו. יום מעולה^ - ^

Ayelet chan

New member
מזל טוב! D:

אושר, בריאות, כושר, הצלחה, מה שתרצי D: את חברה נהדרת ואת תמיד עוזרת לי שאני צריכה 3> אני מאחלת לך שדוסים לא יאכלו אותך ם.ם אוהבת, איילת 3>

JeeChan

New member
מזל טוב DDDDDDD: ../images/Emo24.gif ^_^ ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יום הולדת נפלא ומשמח ^_^ המון המון בהצלחה בבגרויות ובכל מה שתעשי בהמשך :] אוהבים אותך 3> ^_^ ושתקבלי המון המון מתנות וחיבוקים וכל דבר שתרצי :]

Sevri

New member
מזל טוביםםםםםםםםםםםם!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo54.gif

המוןהמון מזל טוב! יום הולדת שמח! וכאלה! מאחלת לך המון בליץ' נטול פילרים, ימים שמחים וחמדמדים, ואני אפסיק עכשיו. כי אני גרועה בברכות.

ShuNka

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב~../images/Emo65.gif

|ברכה| ;; אין לי מוזה X.X אז שפשוט יהיה לך יומולדת שמח D=

MrsGreen

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo99.gif

כבר חשבתי ששכחו אותי פה (מצטערת הרבה הרבה בגרויות) ושוב תודה מלאתם אותי אושר :)

Envious

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב !!D: ../images/Emo212.gif

Mrs Puff

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזלטובב!! ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

הממ.. בדיליי קל XP

keep smiling

New member
מיייייטל~ ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

המווון מזלטוב, המון הצלחה ובריאות וזה, שלא תתפגרי! ^_^ ושחרדים מפחידים לא יסקלו אותך. ם,ם ועד 120. ^_^

Goggle Girl

New member
מזל טוב!!! ^O^ ../images/Emo58.gif 39 XD

אישתי הראשונה מהפורום ^____________^ כמובטח... פיצוי הולם לציפיה הארוכה שגרמתי לך לסבול דרכה XD אוהבת אותך המון ^3^ כתוביות בתמונה - איצ'יגו: אני מרגיש כה יפה *^O^* אישידה: פו פו פו~ ביאקויה: [ניסה להראות מאגניב ולתת ציון נמוך אבל החזיק את השלט הפוך ונהרס לו] אוריהימה: +_+ [גנבה את השלט דירוג של רוקיה] רוקיה: ^_^X [נגנב לה השלט דירוג, וחוץ מזה היא מקנאת כי הוא ניראה טוב ממנה בשמלה] הולואיצ'י: [מקורי בדירוג שלו - 15 ;}~] [בעל שני שלטים כיוון שהוא מצביע בשביל שניים] והתמנון השחור עם המשקפי שמש שמה אמור להיות זאנגטסו >_> אומג מזל טוב ^O^

MrsGreen

New member
אומגש אומגש!!

תודה תודה תודה תודה
אני אוהבת אותך כל כך! זה עשה לי את כל היום!! א'יצ'י!!!! D: יאי >] (עוד רקע מגניב!~) לוב יו וורי מאצ' 3>

Sakai Shana

New member
33333>! !!!111 מזלטובבבבב!!!11

מיטללל~ אני לא מדברת איתך הרבה במסן וזה אבל תמיד כיףאיתך במפגשים DD: אז בכלמקרה... מזלטובבב!!111 DDDDDD: אוהבתאותך המוןהמוןהמוןהמון, יומולדת שמח, תמשיכי להיות מותק כמו שאת. ^^ מאנוכי D:

למעלה