שרשור ימי הולדת

JeeChan

New member
מזל טוב יונע צ'אן 333333> ../images/Emo65.gif

מזל טוב נסגדת מותק שולטת שכמותך ^_^ אוהב אותך מאוד מאוד מאוד <: 3> מקווה שיהיה לך יום הולדת 13 נפלא ומעולה ^_^ המון המון חיבוקים 333>

לבנדר א

New member
../images/Emo77.gifיונייייייי כפרע~~~~3>>>>../images/Emo65.gif

אני לא מאמינה שאני כבר חצי שעה יושבת וכותבת ולא יצא לי שום דבר נומלי. T_T נכון שאת מוכנה לדלג על הברכות, המחמאות, האיחולים והבדיחות השנונות הפעם ואני אכתוב לך בבוקר כשאני אוכל להתרכז? נכון. בינתיים, פיק יומולדת. קודם כל, אני רוצה להודיע שטרחתי ועמלתי קשות, אז אשמח אם תשקרו ותגידו שאהבתם את זה. שם: החיפוש. דירוג: R חלש על רמיזות מיניות. [אני כתבתי R...? |מתפגרת|] תקציר: סוי פונג ויורואיצ'י מחפשות מקום לדבר. ~*~ סוי הציצה בחשש דרך חריץ בדלת. "יורואיצ'י סאמה...?" "כן, דבורה קטנה?" "אני צריכה להגיד לך משהו חשוב." "מה?" "לא כאן. צריך למצוא... מקום שקט." "אבל איפה?" ללא מילים מיותרות, סוי אחזה בזרועה של יורואיצ'י והובילה אותה. במורד המדרגות, פנייה ראשונה ימינה, ישר, עוד מדרגות, עד ששתיהן עמדו מול... ארון מטאטאים גדול. סוי פתחה את הדלת. "אופס... אני מקווה שאנחנו לא מפריעות למשהו." אוטנה ואנשי התרחקו אחת מהשניה במהירות והסמיקו. שיערה של אוטנה היה מאוד, מאוד פרוע והשמלה של אנשי הייתה מאוד, מאוד על הרצפה. יורואיצ'י גירדה בראשה בבלבול. "רגע... הן בכלל מאנימה אחרת. מה אתן עושות כאן?" אוטנה סידרה את כתפיית שמלתה ונראתה נבוכה. "אנחנו כאן כי- רגע, סוי עוד לא סיפרה לך?" "היא בדיוק עמדה לספר לי משהו, אבל אני חושבת שנחפש לנו מקום אחר. תהנו!" מסדרון, פנייה שלישית שמאלה, דרך מנהרה סודית, במעלית מעופפת, במעלה המדרגות, עד ששתיהן עמדו מול... וילון. "ובכן, דבורה קטנה, זה אכן מקום מאוד... מעניין. אף פעם לא עשיתי את זה מאחורי וילון." יורואיצ'י חייכה חיוך ממזרי אופייני והסיטה הצידה את הוילון. "אופס... נראה לי שאנחנו מפריעות שוב." ראנגיקו הרימה את ראשה מצווארה של אוריהימה ברוגז. "אוף, אי אפשר כבר למצוא מקום שקט! שיזורו ונאטסקי תפסו את המקלחות המקולקלות, מיקוטו ומאי את מרתף היינות ואנחנו נאלצות להסתדר על המרפסת. עכשיו אפילו כאן מפריעים לנו??" "מי אלה בכלל??" "כן, כן, אנחנו הולכת." ישר, ישר, ישר, חדר אחד אחורה, מעלית כמה קומות למעלה, מדרגות כמה קומות למטה, ריצה בישית הלוך וחזור, עד ששתיהם עמדו מול... דלת. "רעיון נפלא. מאז שיומיצ'יקה התאפר פה כולם שומרים מרחק." הן פתחו את הדלת. "לא, לא שוב!" יאמאטו הרימה מבט מחולצתה החצי-קרועה של קויה וחייכה חיוך רחב. "כאן תפוס. לכו תמצאו לכם שירותים אחרים." "אבל... אבל..." יורואיצ'י נראתה אובדת עצות. "אתן בכלל מלאבלס! מה אתן עושות כאן בשירותים???" קויה הביטה בסוי בעגמומיות התמידית שלה. "ספרי לה כבר." "נצטרך כנראה למצוא מקום אחר כדי שתסבירי לי מה לכל הרוחות הולך כאן." חציית חדראוכל רחב בגלגלונים, זחילה אינדיאנית על פני משרדי פלוגה 4, ריצה, קפיצה, עמידה על הראש, עד ששתיהן עמדו מול... החדר ממנו יצאו. "היי, מאוד שקט ובודד כאן. אז מה קרה, דבורתי?" "העניין הוא..." "נו?" ש..." "כן?" "ליוני יש יומולדת."

לבנדר א

New member
ועכשיו ברכה נורמלית יותר:

יוני, מושית מתבגרת שכמותך!1 ביום מיוחד זה בו את יכולה חוקית לקרוא PG13, אני רוצה לאחל לך חיים ארוכים, הצלחה, בריאות ואושר, כי מגיע לך. D: את כבר גבר גבר, אחות שלו! תראי אנימות משובחות, איי-ים למיניהם, תתחברי עם אנשים מוכשרים כי זה משתלם, הרבה יורוסוי, פאנפיקים [אבל לא בדירוגים גבהים מדי כי את עוד קטינה O:], ירקות אורגניים ובקיצקיצור: כל הדברים הטובים שבעולם. ^_^ אוהבתותך מאוד! 3>

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif תעשי אותי. ברצינות. ;____;

הפיק הזה שולט ביקוםםםםםםם. את ממש מוכשרת >; אני אנצור אותו לנצח נצחים!!1 תודה עליו ועל הברכה כפרושל'ה!!!!1111111 333333> ;______; [אפילו שאיכס, ירקות אורגניים. >:]

shui chan

New member
מזל טוב D:

אושר ושמחה~ ושבשנה הבאה תצליחי להבין שיורואיצ'י ואורהרה זה הזוג!

Goggle Girl

New member
*כעבור חודשיים - במנגה - *

[אוראהארה מת ויורואיצ'י מוצאת נחמה אצל סוי פונג]

Vivi Sparrow

New member
המון מזל טוב.../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

בריאות, אושר ושמחה.

Rukia San

New member
מזל"ט!!!!!!11~../images/Emo176.gif../images/Emo65.gif

אפילו שאנילאממשמכירהיוני, מזל"ט!!!11~ שתזכי להמונהמונהמונהמונן: אושר, עושר, יושר ובישימ עם כושר ^_^ ויאוי D: ושונן איי D: ויאוי D: חעחע. המ.. אוהבתותן~
ונעבור לסמיילים אופייניים:
~
וכו' וכו'. אזאז מזל"ט!!!!11
~

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חחח. מי מאחל _לי_ יאוי?

ברצינות, כאילו, מה אני אעשה עם זה? אולי התכוונת לבישיות, יורי, שוג'ו איי ויורי? D: לא נורא, הפעם נסלח.

Fay Wood

New member
מזלטובבבבבבב~~ ^_________^ ../images/Emo168.gif

|אפרת-חסרת-כל-רעיון-לברכה-אז-היא-פשוט-תשתוק| X= 3>

Sakai Shana

New member
ואואואוטמ6חגנ45ליט76גנ45%$H%Y&R^!!!

האאאאא!!!$#G%T$J&Y^FRD יונע!!!1111 *היסטריה* *פוגעת בטעות בשואבק וזה כואבנוראברגל* מזלטובבבבבבב;; אמג את בת 13!!111 [ואתמול היית בת 12... חעחעחעחעחע קטנטונת. D: ] שוג'ו איי, יורי, HP [האריפוטר נו ._.;] [כןןן! D< ], שנה נטולה עבודות שורשים, ועכשיו ברצינותXD יקירתי, אני מאחלת לך את כל הטוב שאני יכולה לאחל. תמשיכי להיות חברה כזאת נהדרת! אפשר קצת נוסטלגיה? *^* אני זוכרת את השיחה הראשונה שלנו אפילו!!11 D: את לא האמנת לי שאני בגילך ואמרת שאני מאגניבה מדי להיות בגילך, חעחעXD נו מה, אני עדיין מאגניבה.*פרצוףקאשוח* המפ, בכלזאת...XD ואני זוכרת ששלך לי סמס יום וחצי אחרי כן, "-מטרידה-"! D: למה אני מזבלת את כל השיט הזה? םם; מילא.XD בכלמקרה, אוהבת אותך הכי שאפשר. ואת צריכה לבוא להתנחל פה שוב ולעזור לי במלחמות נגד האחות. יום הולדת שמח, עד 120 ואז לסול סוסייטי במחלקה ראשונה, אושר, עושר, בריאות, הצלחה[את זה האמת אני לא צריכה לאחל לך, חרשנית!!1], אנימות, מזל ופרנצ'טוסט כי זה טעים. <: מתהעליך, אנוכי והפיצולים ^-^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עעעע >;

איזהחמודה את ;; אני לא מאמינה שאת זוכרת! את באמת חברה טובה. ^_^ ~מוחצת~ [איזו אחלה ברכה. פרנצ'טוסטטטטטט *-* ~ריר~] מתה עלייך בחזרה 33333>

למעלה