שרשור ימי הולדת :]

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif שרשור ימי הולדת :]

בשביל לעדכן בטאגליינס במקום הקודם שהיה P:

fay valentine

New member
*רצה ובוכה*

*מנסה להחביא את העובדה שהיא תהיה בת 22 בסוף החודש*

Goggle Girl

New member
את, את בליגה משל עצמך כבר

(ומה יש לך נגד סאסוסאקו? ;; סוף סוף דמות שעוברת פיתוח בסדרה וזו אחת הסיבות וככה לרדת על זה?)

fay valentine

New member
אוקיי, אני אסביר.

נראה לי שאני אוריד את החתימות שלי בין כה וכה. קצת נמאס לי מהן. ההסבר: זה לא שאני נגד סאסקה (למרות שהוא די אומו), וזה לא שאני נגד סאקורה (למרות שהיא די.. חסרת תועלת). אני נגד השיפינג. סאקוסאסו - סאקורה אוהבת את סאסקה - זה ידוע. היא פאנגירל/פאנסלאט שלו. אבל לעשות אותם בשיפינג, כלומר שהם יהיו ביחד, זה כמו לתמוך בפאנסלאטס, ולהגיד "כן! הוא שלך! קחי אותו! ויהיה לכם כיף ביחד" וכו'. זה כמו לבטיח לפאנסלאטס שהפנטזיה שלהן תתממש. סאסוסאקו - סאסקה אוהב את סאקורה - תכלס, זה בחיים לא יקרה. הוא לא אוהב אותה. המקסימום, הוא רואה אותה בתור ידידה שלו. מישהי שהוא יוכל לסמוך עליה. אבל לא בתור מישהי שהוא אוהב. ולעשות שיפינג כזה, שהוא אוהב אותה בחזרה והם ביחד ככה, זה ניצחון הפאנסלאטס על ההגיון. כי זה לא יקרה. זה פשוט ללכת נגד מה שהולך בסדרה וללכת לפי הפנטזיה הפאנסלאטית שהיא אוהבת אותו והוא אוהב אותה בחזרה והכל טוב ויפה, ושהם כביכול צריכים להיות ביחד וזהו. (אני מדברת על הפנטזיה הפאנסלאטית מכיוונה של סאקורה).

Goggle Girl

New member
מה פתאום!!!

זה יקח חמישה פרקים בכללי, אבל זה רק כי ניראה מה כל אחת מהדמויות האחרות עשתה בזמן שהנורה הוחלפה! (וזה המון דמויות) בפועל זה אולי דקת זמן מסך!

fay valentine

New member
אז זה צריך להיות משהו כזה

דמות אחת שמחליפה מנורה עוד דמות שבוהה בה ככה
_
עוד דמות שגם מאוהבת בדמות הראשונה, אבל שם יותר כדי להגן עליה בזמן שהדמות מחליפה נורה עוד דמות שמאוהבת בדמות השניה, אז היא נמצאת לידה עוד שתי דמויות שרוצות להילחם או לרצוח את הדמות הראשונה... רגע.. נראה לי התבלבלתי.. עם שמות בבקשה בואי נגיד שאיצ'יגו מחליף נורה (ובואי נגיד שזה בעצם שתי דמויות כי... את יודעת למה.. והוא רוצה דווקא לסובב את המנורה לצד השני) (ובואי נגיד שהוא עומד על כיסא, ותיכף תביני למה) אוריהימה נמצאת לידו ובוהה בו כמה שהוא טוב בלהחליף נורה. צ'יזורו עומדת לידה ובוהה בה ומתלהבת מכמה שהיא מתוקה. טאטסוקי עומדת לידה כדי לוודא שהיא לא הולכת לאנוס אותה או משהו. צ'אדו עומד ליד איצ'יגו ובודק שהוא בסדר (ואם איצ'יגו ירגיש שהוא הולך ליפול, הוא בשמחה יחזיק אותו). רנג'י גם עומד שם כדי לרדת על איצ'יגו ולהגיד לו שהוא לא עושה את זה טוב. אישידה עומד שם גם, אבל הוא לא עושה כלום חוץ מלהרים את המשקפיים מדי פעם, להגיד שהם עושים בלאגן, ולהשגיח ששום יריבים לא מתקרבים. קנפאצ'י מנסה להגיע לשם כדי להילחם באיצ'יגו. יאצ'ירו על הכתף שלו, מנסה להדריך אותו לאן לרוץ. אייזן לא רחוק משם, מחכה שאיצ'יגו יחליף נורה כי זה מתאים לתוכניות שלו. ואז הוא יהרוג אותו. גרימ-ג'ו והחבר'ה שלו גם שם, ורוצים להרוג את איצ'יגו. יוזו מגישה לכולם תה קר קארין נאנחת וחושבת שהכל מטופש. איששין מסתתר בפינה של החדר (וכמובן יסתלק משם ברגע שיהיה אור שוב) כדי להשגיח על איצ'יגו. או שהוא מחכה לרגע הנכון, לדחוף את הכיסא מתחת לרגליו של איצ'יגו כדי שהוא ייפול. אוראהרה גם נמצא שם, כי הכיסא שייך לו. ביאקויה עומד בצד ולא עושה כלום, רק מסתכל על הדברים. רוקיה עומדת לידו, ולא יודעת אם להסתכל עליו או על איצ'יגו. אוקיטאקה עומד לידה וכמעט מת מהשיעולים שלו. שני הסגנים שלו עומדים לידו ומנסים לעזור לו , תוך כדי שהם רבים מי עוזר יותר לאוקיטאקה. קירה עומד שם ולא בטוח אם הוא צריך לעזור לאיצ'יגו או לא, ורנג'י נראה לו עוזר מספיק. דון קנאונג'י בא לשם בדילוגים לשניה, ראה את כל ההתקהלות, שם לב שחלק מהם בכלל רוחות, ואז הלך להביא את השרביט שלו. קייגו עומד ליד איצ'יגו ואומר לו שהנורה שהוא שם פחות מאגניבה מהנורה שיש לו! ומנסה להראות לאיצ'יגו את הנורה שלו, אבל אף אחד לא מתייחס אליו חוץ ממיזוירו שאומר לו שהוא פאתט. שינג'י מסתכל על איצ'יגו מחליף מנורה תוך כדי שהוא עומד על התיקרה. היורי נתלית עליו ותוקעת לו אצבעות במקומות לא הגונים כדי שכבר יעשה את מה שצריך לאיצ'יגו יורואיצ'י עומדת ליד אוראהרה ומשגיחה על איצ'יגו שהוא עושה את זה נכון ומהר. סוי פונג עומדת לידה. האם אני שוכחת מישהו? בינתיים ספרתי 31 דמויות.

Goggle Girl

New member
נו, רואה? ../images/Emo58.gif 39

כבר מילאנו שני פרקים D: שכחת אבל רק את המאבק הפנימי שמתרחש בתוך איצ'יגו לאיזה כיוון צריך לסובב את הנורה (איצ'י והיצ'י רבים על זה) ורק זאנגטסו מנסה להיות קול ההיגיון וטוען שצריך קודם לכבות בכלל את החשמל אחרת זה לא בטוח P:

למעלה