את מדברת על יחסי חברות! ../images/Emo58.gif
אני מדברת על שיפינג של אהבה. סאקוסאסו - סאקורה אכן מתפתחת מפאנסלאט של סאסקה לחברה טובה ומעריכה אותו ובאמת אוהבת אותו וזה, אבל אף פעם לא יקרה ממש מצב של אהבה, שבו באמת היא תשליך את עצמה עליו ותנשק אותו והוא פשוט יאשר את זה. עם כמה שהיא באמת אוהבת אותו ומעריכה אותו מאוד וכל מה שאמרת, יחסי אהבה מלאים בינה לבין סאסקה, לא ייתקיימו. וחוץ מזה - הסיבה הראשונית לכך שהיא רוצה אותו, שהיא בכלל התחילה לאהוב אותו, זה בגלל הפאנסלאטיות שלה בהתחלה. אם היא לא הייתה כל כך שפוטה שלו בהתחלה, ני לא חושבת שהיא הייתה אוהבת אותו כמו שהיא עכשיו. כי אז באותה מידה היא הייתה יכולה להתאהב בנארוטו. אם היא לא הייתה כל כך שפוטה של סאסקה עוד מההתחלה, היא הייתה הרבה יותר שמה לב לנארוטו שאם אני זוכרת נכון, עשה משהו שהיא מאוד נהנתה ממנו כשהם פגשו לראשונה את קאקשי (שהוא הפיל לו על הראש את המוחק של הלוח). נארוטו אולי קצת איטי או טיפש או מפדח לפעמים אבל יש בו המון אהבה והמון חוכמה לפעמים, היא בקלות הייתה יכולה להתאהב גם בו. סאסוסאקו - סאסקה כרגע לא יכול לראות אף אחד בקטע רומנטי. הוא יותר מדי עסוק במטרות שהוא הציב לעצמו. או שהוא פשוט אנוכי. כרגע, סאקורה היא לא יותר מידידה טובה שלו, וכך זה יישאר למשך המון המון זמן. ואם נתעקש, אז אולי רק כשהוא יסיים לעשות את כל מה שהוא רצה לעשות, הוא יפנה אליה, אבל אז יש שתי אופציות - 1. שהיא לא תחכה לו עד אז. 2. שהיא כבר תהיה יותר מדי חברה טובה שלו, כך שלהפוך את זה ליחסי אהבה יהיה קצת מסוכן, כי ברגע שמשהו שם ייכשל, יסגר לו הקשר הטוב היחיד שיש לו עם המין השני. חוץ מזה, אנחנו לא מדברים פה על העתיד, אנחנו מדברים על "כאן ועכשיו" של העלילה. וב"כאן ועכשיו" של העלילה, אהבה מצד סאסקה לסאקורה היא משהו פיקטיבי, המצאה, משהו כדי להשלים את האוטופיה של העולם הפאנסלאטי - אם היא אוהבת אותו, הוא יאהב אותה בחזרה והכל יופי טופי. הרעיון של בחור, שלא ממש שם על בחורה מסויימת, או לא ממש מכיר אותה/בה, מחזיר לה אהבה וכדומה נראה לי מופרך מדי. והידד לנארו-גאארה << >> <<