שרשור ימי הולדת :]

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif

אהבתי את החתימה שלך. XD;

Goggle Girl

New member
לא לא, זה רק הקרבות מבטים

אחר כך הם מחליפים נורה, אבל היא כל הזמן מתפוצצת כי היא רק ב50% מה שצריך מבחינת הרמות "כוח" של הבית נורה

Goggle Girl

New member
~דיון נארוטו~ ../images/Emo58.gif?

סאקוסאסו - נכון, היא התחילה בתור פאנסלאט שלו. אבל זה היה בהתחלה ולמשך תקופה די קצרה. מהר מאוד היא התפכחה מזה, ראתה שהוא אנושי, והתחילה להעריך אותו בשביל עצמו ולא בשביל "סאסקה-קיון~! 3>". רואים את זה ככל שמתקדמים בפרקים שכמות הפעמים שהיא אוטומטית תומכת בו ויורדת על נארוטו יורדת, גם בגלל שהיא לומדת להכיר את נארוטו וגם בגלל שהיא לומדת להכיר את סאסקה ואין לה סיבה אז להתנהג כמו סלאט כלפי אליל נוער. הקטע בין הטובים ביותר בסדרה ואולי היחיד הטוב בסאגת הצ'ונין במבחן שהם ביער זה שהיא חייבת להגן על סאסקה ונארוטו ובעצם האהבה שלה כלפי שניהם גורמת לה להתפכח ולהתבגר. היא רואה את שניהם בתור חברים שלה והחברים בצוות שלה, ובעצם מכאן והלאה היא יורדת על נארוטו בשביל לרדת עליו ומתנהגת באמהיות מסויימת וחום כלפי סאסקה - רגשות ששאר הסלאטס שלו לא מגלות כלפיו. רואים קצת לפני הפילרים מה היא מוכנה לעשות עבורו, ובייחוד במנגה שאחרי הפילרים (כלומר באנימה שתתחיל עוד מעט ולכן לא ארחיב) רואים בדיוק עד כמה עמוקים ואמיתיים הרגשות שלה כלפיו. סאסוסאקו - בדיוק בגלל שהוא יכול לראות אותה בתור ידידה שיש פוטנציאל לרומנטיקה מצידו. סאסקה הוא לא הטיפוס הרומנטי, ומעבר לזה - לא הטיפוס שיתחבר יותר מדי עם נשים. לכן אם כבר יש לו מישהי שהוא מוכן לתת לה להתקרב אליו והוא מסוגל לקבל אותה ולהעביר איתה שיחה או לפחות לסבול את ההסתובבות שלה סביבו, אז זה הכי קרוב לרומנטיקה שהוא יכול. הוא גם מסוג הטיפוסים שאם קאקאשי או נארוטו או מישהו שהוא מעריך באמת (... בעצם שני אלה הכי קרובים וגם אז קאקאשי לא באמת נחשב) יבואו ויתמכו בו עם סאקורה ויגידו לו שזה בסדר, אז הוא יעשה את זה חלקית בשבילם ובשבילה מאשר בשבילו, פשוט כי הוא מסוג האנשים שאו אנוכיים לחלוטין (קריא, מה שהוא עושה בינתיים בסדרה >.>) או חסרי חוש "אני" ואז כל עוד אלה שמסביבו מרוצים, גם הוא מרוצה.

fay valentine

New member
את מדברת על יחסי חברות! ../images/Emo58.gif

אני מדברת על שיפינג של אהבה. סאקוסאסו - סאקורה אכן מתפתחת מפאנסלאט של סאסקה לחברה טובה ומעריכה אותו ובאמת אוהבת אותו וזה, אבל אף פעם לא יקרה ממש מצב של אהבה, שבו באמת היא תשליך את עצמה עליו ותנשק אותו והוא פשוט יאשר את זה. עם כמה שהיא באמת אוהבת אותו ומעריכה אותו מאוד וכל מה שאמרת, יחסי אהבה מלאים בינה לבין סאסקה, לא ייתקיימו. וחוץ מזה - הסיבה הראשונית לכך שהיא רוצה אותו, שהיא בכלל התחילה לאהוב אותו, זה בגלל הפאנסלאטיות שלה בהתחלה. אם היא לא הייתה כל כך שפוטה שלו בהתחלה, ני לא חושבת שהיא הייתה אוהבת אותו כמו שהיא עכשיו. כי אז באותה מידה היא הייתה יכולה להתאהב בנארוטו. אם היא לא הייתה כל כך שפוטה של סאסקה עוד מההתחלה, היא הייתה הרבה יותר שמה לב לנארוטו שאם אני זוכרת נכון, עשה משהו שהיא מאוד נהנתה ממנו כשהם פגשו לראשונה את קאקשי (שהוא הפיל לו על הראש את המוחק של הלוח). נארוטו אולי קצת איטי או טיפש או מפדח לפעמים אבל יש בו המון אהבה והמון חוכמה לפעמים, היא בקלות הייתה יכולה להתאהב גם בו. סאסוסאקו - סאסקה כרגע לא יכול לראות אף אחד בקטע רומנטי. הוא יותר מדי עסוק במטרות שהוא הציב לעצמו. או שהוא פשוט אנוכי. כרגע, סאקורה היא לא יותר מידידה טובה שלו, וכך זה יישאר למשך המון המון זמן. ואם נתעקש, אז אולי רק כשהוא יסיים לעשות את כל מה שהוא רצה לעשות, הוא יפנה אליה, אבל אז יש שתי אופציות - 1. שהיא לא תחכה לו עד אז. 2. שהיא כבר תהיה יותר מדי חברה טובה שלו, כך שלהפוך את זה ליחסי אהבה יהיה קצת מסוכן, כי ברגע שמשהו שם ייכשל, יסגר לו הקשר הטוב היחיד שיש לו עם המין השני. חוץ מזה, אנחנו לא מדברים פה על העתיד, אנחנו מדברים על "כאן ועכשיו" של העלילה. וב"כאן ועכשיו" של העלילה, אהבה מצד סאסקה לסאקורה היא משהו פיקטיבי, המצאה, משהו כדי להשלים את האוטופיה של העולם הפאנסלאטי - אם היא אוהבת אותו, הוא יאהב אותה בחזרה והכל יופי טופי. הרעיון של בחור, שלא ממש שם על בחורה מסויימת, או לא ממש מכיר אותה/בה, מחזיר לה אהבה וכדומה נראה לי מופרך מדי. והידד לנארו-גאארה << >> <<

Goggle Girl

New member
הקטע הוא, עם כמה שכואב לי פה

זה שלא רק שזו אנימת שונן (ומעל לזה "נארוטו"), זו אנימת שונן שיותר מדי עושה שונן איי בכוח. הדגש הוא הרבה יותר על הסאסונארוסאסו ומה לעשות כן, סאקורה באמת עציץ עד מאוחר מאוד אל תוך הסדרה. אני בכלל אומרת ששלושתם צריכים לעשות שלישיה וככה כולם יהיו מרוצים אבל קישימוטו עסוק מדי בלהפוך את המנגה לאופרת סבון דוחה עם כמה שיותר שונן איי והורס את הכל. אז מעבר לחברות של סאקורה עם הבנים, יותר מדי לא יצא מזה >_> וכן. נארוטו\גאארה זה הצדק. לא רק שזה דו צדדי לחלוטין, זה גם לא אימואי וצומי כמו סאסונארו (אירוני משהו כיוון שגם לנארוטו וגם לגאארה יש חסך בתשומת לב מגיל 0, אבל אולי בגלל זה הם יוכלו להעריך אחד את השני כמו שצריך)

fay valentine

New member
סאסונארו?

הסאסונארו היחיד שאני רואה זה כשנארוטו דואג לסאסקה כשהוא חולה או חצי מת איפה-שהוא. לא משנה שחצי שניה אחרי זה, כשסאסקה מתעורר, הם שוב יריבים. וסאסקה שונא את נארוטו עד העצמות , מקנא בו ומת להרוג אותו. נארוגאארה זה השליטע! בגלל שהם לא קיבלו בכלל צומי מגיל אפס, זה כיף לראות אותם מתמודדים עם זה בדרכים שונות ואז מתמודדים אחד עם השני כשהם רואים בעצם את הצד השני של המטבע זה בזה. הסיבה שהשיפינג הזה לא צומי כמו השאר היא פשוט בגלל שהם לא עושים מזה עניין גדול. הם נורא רגועים לגבי זה. זה הקצפת של הפלאף. זה לא סערה בכוס מים כמו שאר השיפינגים. הם פשוט מסתכלים אחד על השני וחושבים, או מדברים בשקט על כמה שהם דומים. נארוטו וגאארה הם אותו הדבר אבל מאזנים אחד את השני.

Goggle Girl

New member
../images/Emo45.gif

אין לי יותר מדי מה להגיד על זה XD הלוואי כבר שמה שיש במנגה יגיע לאנימה החדשה ואז כולם יראו את האור (משהו כמו איצ'יהימה לבליץ' XD)

fay valentine

New member
בהחלט!!

אמרו לי שהפילרים הולכים להסתיים בקרוב והעלילה חוזרת. ואם כבר שיפינג עם סאסקה, אז אורוצ'יסאסו. הוא כל כך שולט בו. אבל נארוגאארה זה הדבר שלו אני מחכה. (זה נשמע כמו שם של זאנפאקטו.. נארוגאארה.. P: ) מה קרה לימים הטובים שתמכת בצ'אדואיצ'י?? בוגדת...

Goggle Girl

New member
*עושה כמו איששין*

צ'אדואיצ'י זה שונן איי *עושה תנועה של הנחת משהו בצד אחד* איצ'יהימה זה הטרו *עושה תנועה של הנחת משהו בצד אחד* אלה שני דברים שונים *מזיזה ידיים בין שני הדברים הדמיוניים* וחוץ מזה צ'אדואיצ'י זה רישמי רק מצד אחד באמת באמת >: ממה שהבנתי שהולך במנגה איצ'יגו עסוק בלעשות אותי מאושרת בזוג אחר P: (למרות שמסתמנת גדילה בקהילת אוהבי הצ'אדואיצ'י ביאוי גאלרי. אני עושה אפילו בטא לפי יאוי למוני למדי. זה אחלה פיק חבל רק שמי שכתבה אותו לא יודעת אנגלית X_X)

fay valentine

New member
XDDDDDDDDD

כן, איצ'יגו די מתעלם מהעובדה הברורה שצ'אדו אוהב אותו. למרות שלפי האנימה, משום מה אני רואה שיפינג חדש קם, ואני לא אוהבת אותו. שיפינג של צ'אדו ואוריהימה |נסקלת|. אני בטח היחידה שרואה את זה, אבל יצא להם הרבה להסתובב ביחד בזמן האחרון, וזה יוצא די הגיוני - שני אנשים שרוצים את אותו בנאדם אבל יודעים שהוא לא שם עליהם אז הם מתנחמים אחד בשניה. (לאוריהימה יש אפילו שיער כתום, אז זה עוזר..) אומג! מה אני מדברת!!?? |מתה| יאוי? למון? צ'אדואיצ'י? |קמה לתחייה| תשלחי לי במסר!!

Goggle Girl

New member
האמת

את לא היחידה שרואה את זה X_X ראיתי כבר כמה אתרים מלפני הפילרים ואחרי הפילרים (... נו כשהיא נפלה והוא תפס אותה >_> כמה רומנטי) עוד כמה צצו. הבעיה היא שזה זוג הזוי מדי אז לא יותר מדי אוהבים אותו (תודה לאל! X_X) אני אשלח לך לינק ברגע שאני אסיים, אבל בכלל אני מציעה לך פשוט לעשות חשבון ביאוי גאלרי ואני אשלח לך מה שאני אמצא (כי סתם ככה לשוטט זה רע אם לא קוראים את המנגה :X או בכלל. ספויילרים על ימין ועל שמאל ל_הכל_)

fay valentine

New member
אוי ואבוי..

אז אני לא המטורפת היחידה.. זה גם עזר שעשו את התמונה המצחיקה הזו של שניהם בפרק הקודם, כל פעם שהיורי הרביצה לשינג'י. תודה מראש. אני עדיין לא הבנתי את עצמי למה אני לא עושה חשבון ביאוי-גאלרי. נראה לי שפשוט נמאס לי שיש לי כל מיני חשבונות בכל מיני אתרים ואני לא תמיד זוכרת את כולם (אוי הסניליות..) מזל שלפחות הניק והסיסמה הם תמיד אותו דבר. מירב היא דלעת סנילית, מה לעשות...

toi

New member
../images/Emo29.gif הפילרים של נראוטו מסתיימים

בשבוע הבא. אם לדייק יותר, ב15 לפברואר מתחילה העונה החדשה.

fay valentine

New member
מאגניב!

זה אומר שאני צריכה לראות את הפילרים האחרונים או שאין קשר?

fay valentine

New member
הם קשורים אחד לשני..

בטמטום. בשעמום. ברמה הלא יותר מדי מושקעת של תוכן. אבל לפחות יש נארוטו/הינאטה! (וזה מעביר זמן יופי שאין לי כוח להכין שיעורים ואני אומרת "הפסקה של כמה דקות תעזור לי.. " )

Goggle Girl

New member
נארוהינה זה טוב

חבל רק שאני שונאת מה שעשו איתה במנגה המתקדמת >_>

למעלה