שרשור ימי הולדת :]

Goggle Girl

New member
מאיורי?

שבא עם הנורה החדשה שהוא פיתח (שבנוחות תתפוצץ ותהרוג את כולם) גאנג'ו שתולה על הקירות בינתיים אורות צבעוניים (בכל צבעי הקשת) והאנאטארו שרוצה שאיצ'יגו-סאן יפול בשביל שהוא יטפל בו

fay valentine

New member
צודקת~!

אז מאיורי עם המנורה המתפוצצת. נמו לידו עם כל החיסונים, למקרה שהפיצוץ יפגע גם בו. גאנג'ו תולה גם פוסטרים של עצמו! קוקאקו מרביצה לגאנג'ו שהוא לא עוזר. האנאטארו שרוצה שאיצ'יגו-סאן יפול בשביל שהוא יטפל בו. איקאקו צוחק על כולם ומשגיח שקנפאצ'י לא יבוא ויהרוס את הכיף (אם כן, הוא ישר יזהיר את איצ'יגו) יומיצ'יקאווה עומד לידו וסורק את האנשים לפי "יפה, לא יפה, לא יפה, לא יפה, יפה, לא יפה, לא יפה..." אונוהאנה מחכה שהאור יחזור כדי שהיא תוכל להמשיך לקרוא את ספרי הרפואה שלה. איצ'ינוסה (נוסטלגיית פילרים) נותן תאורת חירום עם ניג'יגאסומי (החרב שלו) קיוראקו עמד ליד אוקיטאקה, אבל בגלל החושך, היה לו הרבה יותר קל להירדם. נאנאו מנסה להעיר אותו. עוד?

Goggle Girl

New member
אם כבר בפילרים עסקנו ../images/Emo58.gif?

החנון עם המשקפיים יושב בצד ומשחק מאג'יק לאור נרות, מתלונן על כל הרעש שכולם עושים מקווה שלא יחליפו נורה רירין בפני איצ'יגו יורדת עליו שהוא עושה הכל גרוע אבל אז יורדת על קון שהוא סתם מתלונן ושאיצ'יגו יודע מה הוא עושה קון מפנטז את עצמו בגוף של איצ'יגו מחליף נורא גם שוג'ו באבלס ונצנצים מסביבו ובסוף התהליך כל נשות הסדרה ואישידה בשמלה נופלים לרגליו קלוד בינתיים שופך את ליבו במונולוג שלא קשור לעולם ומנוסח בצורה פלצנית ונובה סגר את הריצ'רץ' ופשוט מחכה שהסבל יגמר (הוא עומד ליד קלוד) בינתיים קאריה עומד בחוץ ומתלהב מהכוח הנסתר של איצ'יגו

fay valentine

New member
ואז

קוגה עומד ליד קאריה ומנסה להרגיע אותו בזמן שהדול שלו, דארק, מעריצה את איצ'יגו וכמה שהוא נראה סקסי עם הידיים למעלה. אולי אפיו שוקלת להצליף בו שוב. *שומעת עידודים קטנים מסביב* נובה מאוכזב מכולם ופשוט נעמד ליד צ'אדו. אורורו וג'ינטה רצים בין כול האנשים (למעשה ג'ינטה רודף אחרי אורורו) טסאיי מסתכל מעל כולם על הנורה של איצ'יגו וחושב איזה נורות יותר טובות יש במחסנים. ומה שאף אחד לא יודע זה שהנורה הישנה שנשרפה זה בעצם הקצה החדש של גראנד פישר, והוא מפתה את איצ'יגו לגעת בדבר הזה ולמות. או משהו כזה. מישהו צריך לעשות ספירת ראשים...

fay valentine

New member
ועוד אחד!

מנהל הפורום Jeechan שעומד ליד כולם ומנסה להגיד שהשרשור הזה התחיל בכלל מהיום-הולדת שלו! מזל"ט.

fay valentine

New member
למה שלא יקרא את זה

זה התחיל מהשרשור של היומולדת שלו. חוצמזה, זה מצחיק. אני מנסה לראות את זה בתור ציור פאנארט, אבל יש כל כך הרבה אנשים שם שצריך בשביל זה דגם בתלת-מימד.

Goggle Girl

New member
או פשוט אחת מהתמונות תפלצת האלה

שכאילו הולכות במעגל או פשוט תמונות תפלצת. ... למה עלתה לי בראש כרגע תמונה של "הסעודה האחרונה" גירסאת הבליץ' עם איצ'יגו בתור ישו ושירוסאקי בתור יהודה איש קריות?

fay valentine

New member
אוי זה צריך להיות מעניין!

אבל שירוסאקי בתור יהודה איש קריות לא הולך לי טוב.. במיוחד אחרי המגילות החדשות שמצאו.. שירוסאקי יכול להיות היד הלא-מוסברת בציור, עם הסכין. אייזן יכול להיות יהודה איש קריות.. אוי שיט זה מתאים. ישו עם 13 השליחים שלו. איצ'יגו עם 13 הקפטנים של סול"ס. מעניין...

Goggle Girl

New member
אותי זה יותר הטריד ../images/Emo58.gifXD

אז אז אז... אולי סוי פונג תהיה יהודה? XD כי מהצד של אייזן יש שלושה בוגדים ולא רק אחד... ואז סוי פונג תהיה יהודה שמוכרת את ישו אחרי שהוא התקרב ליורואיצ'י-סאן שלה

fay valentine

New member
בסעודה האחרונה הם מסודרים לשלשות

אם אני זוכרת נכון.. אז אייזן צריך להיות עם גין וטואסן בצד הכי רחוק של השולחן, בתור אלה שמתכננים לבגוד. הקפטן הגדול הזקן יהיה ישו באמצע. היטסוגאיה, אונוהאנה וביאקויה בצד השני של השולחן, חושדים באייזן וכל מי שאיתו. קיוראקו, אוקיטאקה וקומאמורה מנסים לחשוב ביחד מי זה יכול להיות ואיך לעצור את זה. קנפאצ'י ומאיורי מתווכחים על איך צריך להעניש את הבוגד, אם בניתוחים מוזרים או בקרב ארוך ומלא דם. וסוי פונג יושבת לידם ומגלגלת עיניים, ומנסה להתקשר ליורואיצ'י כדי שתבוא לקחת אותה משם ואז הן ינסו לפתור את זה לבד. והיד הנוספת, המיסתורית, היא לא של איצ'יגו אלא של אוראהרה. עכשיו צריך לנסות לבנות את זה עם הסגנים..

unex

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif

זה סיכום של כמעט כל היחסים הבין אישיים שיש בסדרה

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif חשוב להוסיף שלכל אחד ואחת

יש מונולוגים ופלשבקים של חצי פרק... ואז בחצי השני משתמשים בשביל להסביר את זה...

Goggle Girl

New member
לא לא, זה לא נארוטו כאן

אולי יהיה איזה חצי פרק של הינאמורי-רנג'י-קירה אבל בגדול כל הפלאשבקים לא יעברו את הפרק הנוסף (אחרי הכל רוב הדמויות _אמורות_ להישאר מסתוריות ולא מובנות >_>)

fay valentine

New member
אבל הינאמורי ישנה בחדר השני

והיטסוגאיה ליד המיטה שלה וראנגיקו מאפילה עליו עם החזה שלה... ... אני נסחפת.. X:

למעלה