שרשור לילה-אחרי המסיבה

בוףברכה

New member
X-N...דווקא היום...יש מסיבה שכ"כ..רציתי ללכת.

את לא מבינה..תיהיה מוזיקה..סוף..............לפנים!!!!.... וכולי תכננתי ללכת...ועכשיו לא רוצים ללכת..., אוףףףף...
סעממקק..... ...יאללה...תכוננית..תכיני את רגע=..קשקשה...אני..בא.
.................
...

בוףברכה

New member
..עצירה קטנה בדרך....../images/Emo243.gif........../images/Emo73.gif

...נעבור דרך..ה
... , ('כנתי
פתק..לזרוקשם.."ברוך הוא שהגענו לזמן הזה.. ו..נגמרה העונה......let it...BYE BYE....".... שימי..
נעלי חפירות....הולכים..לחפור...

noaxxx

New member
איזה באסה.. מכירה את ההרגשה שבא.. ולא יוצא

רגע, המסיבה הזו לדעתי היא ביום חמישי הקרוב.. 29-30.9 אתה בטוח שהיום? אם כן, אז גם אני באה.. מתי ת'בא
?

בוףברכה

New member
NOAXXXXXXXXXX............./images/Emo124.gif.......

את לא מבינה...איזה..
...אלופה..יצאת...,..במוח שלי..שהמסיבה הזאת היום... (..תבלבלתי..בהודעות...,אצלי..,..היום רק חלק..מנגנים בKEY..(אני מ10 בערב..חפרתי לחברים שלי.. ואני קורא.תסמסים...וכולי עכשיו..שימחה..וצהלה..(איזה שרוט אני...חבל"ז..חי באספמיה.. פתאום אני מקשר למה רונית אורי וזיוה..לא ענו לי...

noaxxx

New member
חחחחחחחחחח...קטעים איתך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמחתי לעזור ושאתה כולך שימחה וצהלה..
העיקר שלא סיננו אותך.... רונית אורי וזיוה...
יא קרוע...

שיווווווווווווו

לא יודעת איך הם עכשיו.. אבל לפני כמה שנים טובות, היו להם מסיבות סוף!

בוףברכה

New member
../images/Emo260.gif....העידכון......../images/Emo63.gif

שלא קרה.... .. ליהי....פותחת..על קרן...ואומרת לה שהיא לא חברה...אמיתית..והיא מרגישה שקרן רק...ניצלה אותה... ותמיד...דאגה שליהי תיהיה השוליים.. קרן...המומה....ואמרת לליהי...שהיא עם בן בזכותה... יוני מתעצבן על קרן ואומר..לה..שהיא הישתנתה מאז שגב נכנס...ועכשיו אין לה כל הערכה...והיא לא רואה בעיניים..,...היא מחזירה לו ...ואמרת שהיא מרגישה מהבנים..וייבים שליליים...בנוגע..לזוגיות שלה ושל גב...ואין תחושה של פרגון באוויר... איתן...אומר לה...שהוא מרגיש...שהוא פירגן לה את עצמו...(בכפייה)..בדייט.. אבל עם דניאל ......זה יותר זורם... ואז אורן היתעצבן.......ואמר לאורטל..שמבחינתו ...זה נגמר...והוא..א מיני.... גב ....רואה את כל זה ,..נכנס באורטל...,..צועק שהוא לא סופר אותה..ומבחינתו היא...אוויר.. בן מנסה להרגיע את גב......,ליהי..מייבבת...אומרת לבן שהיא לא מאמינה איך הוא עשה לה את זה...ועכשיו היא מבינה...כמה שהיא ובן לא מתאימים..ו..דופקת לגב...צרפתית...עם...כל ה..חך.. ...

גייל 7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כמו השבוע שלא היה ...

למעלה