איפה זה עם הנקודות? באיזור ?
ר רגע רק רגע Active member 24/9/11 #90 למה ללכת רחוק... הנה, ארגנתי לך http://www.youtube.com/watch?v=dNHbL9e1Lq4
ר רגע רק רגע Active member 24/9/11 #108 העיקר ש... "התנקדת" <שנים כבר לא הרגשתי ת'תחושה של ה-"סֶגול" "קָמָץ" ו-"פַּתַח"... אם את מבינה למה אני מתכוון >
העיקר ש... "התנקדת" <שנים כבר לא הרגשתי ת'תחושה של ה-"סֶגול" "קָמָץ" ו-"פַּתַח"... אם את מבינה למה אני מתכוון >
N noaxxx New member 24/9/11 #113 ../images/Emo3.gif הבנתי, אני מנקדת בדר"כ הכי פשוט שיש, לא בקטע של כל התנועות הכבדות האלו כמו חטף-סגול חטף-פתח... אגב, מבחירה?
../images/Emo3.gif הבנתי, אני מנקדת בדר"כ הכי פשוט שיש, לא בקטע של כל התנועות הכבדות האלו כמו חטף-סגול חטף-פתח... אגב, מבחירה?
N noaxxx New member 24/9/11 #121 ../images/Emo6.gif אני אוהבת מידי פעם, לא באובססיה.. לא הלכת לראות הישרדות?
ק קשקשה9 New member 24/9/11 #123 אם זה מה שבחרתה הייתה צריך פסיכיאטר לא קצין מבחן מי בוחר בחירה כזו בעולם מטורף כמו שלנו מה אתה טרומפלדור
אם זה מה שבחרתה הייתה צריך פסיכיאטר לא קצין מבחן מי בוחר בחירה כזו בעולם מטורף כמו שלנו מה אתה טרומפלדור
ב בוףברכה New member 24/9/11 #133 יש היום מסיבה....קטלנית..עם סלינקי וויזארד ג'ונו.ריאקטור...גיימס מונרו...ונאנוס אוף רייבולושיין...הולכת להיות..SUNSET2SUNSET....party איזור..בת שלמה..בא לי למות ואני לא אהיה שם...וואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.
יש היום מסיבה....קטלנית..עם סלינקי וויזארד ג'ונו.ריאקטור...גיימס מונרו...ונאנוס אוף רייבולושיין...הולכת להיות..SUNSET2SUNSET....party איזור..בת שלמה..בא לי למות ואני לא אהיה שם...וואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/9/11 #34 טוב בן וליהי מרדימים אותי הולכת לחפש סרט טוב.. לילה טוב לכולם
ק קשקשה9 New member 24/9/11 #89 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמוטי עוד מעט הם חוגגים בר מצווה לנכדים עכשיו נזכרתה?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמוטי עוד מעט הם חוגגים בר מצווה לנכדים עכשיו נזכרתה?
מ מוטי חוף מציצים New member 24/9/11 #97 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה פעם קצר בניהם. לא ? .....וואלה חמודים ביחד
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היה פעם קצר בניהם. לא ? .....וואלה חמודים ביחד