שרשור לילה מסיבתי!!!

../images/Emo41.gifשרשור לילה מסיבתי!!!../images/Emo41.gif

חבר'ה, בואו לחפור פה, גם לחפור בריקודים.

גם לי! הרבה זמן לא הייתי במסיבה טובה

בטוחה שאם אני ואת ועוד כמה מהפורום היינו שם היה הרבה יותר מעניין

thisisme4

New member
סוזנה

אז יאללה תצאי לאיזו מסיבה... ותרקדי ותשגעי את כל הבחורים, תשיגי מיליון מספרי טלפון ויאללה... מצד שני - אל תלכי... הבטחנו לחפור ולהפציץ כאן.. הלילה ארוך.. משעמם... מה נעשה? היום התעוררתי בחמש אחה"צ, ככה שאין סיכוי ארדם עד הבוקר.. ולצאת למסיבה לא בא בחשבון חח.

ela501

New member
הפורום היה יותר אינטימי כי התכנית לא הצליחה כ

כמו באח, שם היינו הולכים לאיבוד יש שם כמה מאות, אבל רוב האנשים פה כותבים גם שם

thisisme4

New member
סוזנה אבל לא תהיה תנועה ועל מה נדבר?

הרי כשהתוכנית הכושלת הזו והאיזוטרית, שרק מתי מעט כמונו מצאו בה נחמה, עניין, ואסקפיזם טהור, התרגשות קלה והמון אכזבות ושעמום תעלם לאיזור הנשייה, ולא נשמע דבר על פליטיה העגמומים, למעט רכילות זולה שנצליח להשיג מאתרי אינטרנט נידחים ומעט אינפורמציה מגיא פינס, לא נדע דבר על האנשים שצפינו שעות ארוכות כל כך. אני צופה עניין באיתן אורבך ובגב פשטי ואולי בקרן ודניאל או אורטל, עניין ציבורי ותקשורתי מועט, כמו שהתוכנית סבלה מחוסר עניין תקשורתי ממש משפיל עד כה, בהשוואה ל"תוכנית השנייה" כמו שמשתתפי התוכנית אומרים, אם אתם זוכרים בזמנו שכל המדינה דיברה, התעמקה והייתה אובססיבית לגביי כל דבר שקרה באח הגדול. גם על הפליטים שם לא שומעים כמעט כלום, וזה גם לא מעניין ממזמן. מה קורה בפורום השכן "האח הגדול"? על מה מדברים שם בזמן שהתוכנית לא משודרת? כדאי לקפוץ לבדוק?

למעלה