קרן וגב יקבלו קמפיין שמן זה בטוח! זוג סקסי
A anonimit75 New member 24/9/11 #115 גב סקסי בטירוף !!! הבן אדם צריך להיות דוגמן. מה זה הדבר היפה הזה ??? והמסיבה מ-ד-ה-י-מ-ה. אני רוקדת יחד איתם בבית. כיף אמיתי
גב סקסי בטירוף !!! הבן אדם צריך להיות דוגמן. מה זה הדבר היפה הזה ??? והמסיבה מ-ד-ה-י-מ-ה. אני רוקדת יחד איתם בבית. כיף אמיתי
P puma141 New member 24/9/11 #26 אלה צודקת:גב אמיתי. איתן מת לישון,סובל-אבל המיליון מעיר אותו.גב רוקד יפה,סקסי לפעמים. אבל רואים שהוא אמיתי בריקוד שלו
אלה צודקת:גב אמיתי. איתן מת לישון,סובל-אבל המיליון מעיר אותו.גב רוקד יפה,סקסי לפעמים. אבל רואים שהוא אמיתי בריקוד שלו
2 24שעות1 New member 24/9/11 #216 רואים שהוא אמיתי ברגשותיו לקרן איך אמר היום לאורן - לא האמנתי שכך אני אפתח למישהי בריאלטי קרן לקחה לי את הלב
רואים שהוא אמיתי ברגשותיו לקרן איך אמר היום לאורן - לא האמנתי שכך אני אפתח למישהי בריאלטי קרן לקחה לי את הלב
P puma141 New member 24/9/11 #28 אלה אבל תודי שגם אורטל מהממת.הפשטות שלה והאמת היא לא עושה פוזות, ורוקדת באילוץ למשל, כמו דניאל.בא לה לשבת-היא יושבת..מחייכת היא מהממת שתדעי. כבן אדם
אלה אבל תודי שגם אורטל מהממת.הפשטות שלה והאמת היא לא עושה פוזות, ורוקדת באילוץ למשל, כמו דניאל.בא לה לשבת-היא יושבת..מחייכת היא מהממת שתדעי. כבן אדם
E ela501 New member 24/9/11 #42 עוד פעם דידי את חייבת לדחוף לי את אורטל את לא מבינה שזה מה שמסגיר אותך
נ נסיכת הנילוס22 New member 24/9/11 #49 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifגדול! וזה לא רק מה שמסגיר אותה
E ela501 New member 24/9/11 #70 שום סדקים ושום מלט דידי בעד אורטל ולא קרן אני לא חושבת שאנחנו באותו מחנה
P puma141 New member 24/9/11 #83 אם מדובר בי-יש לי מחנה יחיד.עצמי ואני. לא זקו זקוקה למחנות, אלא רק לשיקול דעת,לניתח אובייקטיבי, ומשם אני יוצאת אני והאמת שלי
אם מדובר בי-יש לי מחנה יחיד.עצמי ואני. לא זקו זקוקה למחנות, אלא רק לשיקול דעת,לניתח אובייקטיבי, ומשם אני יוצאת אני והאמת שלי