שרשור מוצאי שבת

meytula

New member
אין על טבעי..

בחורה טבעית זה תמיד יפה אבל אני מבינה גם את אלה שמשפצות בקטנה,לא כמו הציצים למעלה ששמתי לפוסידון
שצריך להיזהר לא להיחנק אבל מה שכן חוסך בכריות אויר לרכב

adiyon2

New member
סליחה גברת מיטולה,../images/Emo3.gif

רוצה לחלוק איתנו?! מאיפה את יודעת שאין על ציצי טבעי?

poseidon111

Active member
אתה יודע,מה שמוזר הוא שאני לא מכיר

הרבה שאוהבים סיליקון,ועדיין כל כך הרבה מנתחות. עכשיו אני יודע שזה נשמע שובניסטי מה שאמרתי,אך יש לי תאוריה בעניין זה.

KEEK

Member
מה התיאוריה?

אני גם לא מכיר הרבה שאוהבים את זה אני ממש לא מתחבר לזה.. זה אפילו דיי מרתיע

KEEK

Member
ראדר לגלות רק ממבט? לי אין..

אבל אם אצא עם מישהי ואגלה את זה בהמשך זה מאוד יוריד לי..

poseidon111

Active member
את יודעת לונדי.תמיד יש לי ויכוח עם אשתי האם

לזו יש או אין.בכנות אומר לך שאין לי הרבה פספוסים.יש מספר פרמטרים שאף פעם לא מאכזבים.

adiyon2

New member
איך אתה יודע שניצחת בהתערבות?

אתה שואל את הבחורה: "סליחה, אשתי ואני רוצים לדעת אם הציצי טבעי או סיליקון?" איך יודעים?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפני הרבה שנים, כשסיליקון לא היה כל כך שכיח, נסענו לטורקיה ועל החוף השתזפה, על הגב, אישה מבוגרת (בערך 70) כל העור שלה היה מקומט אבל החזה שלה עמד יציב....מחזה מוזר משהו. כשראיתי את זה, נשבעתי שלי זה לא יקרה :) אבל זה היה לפני 20 שנה בערך, never say never......לא חותמת שדעתי לא תשתנה בעתיד.

poseidon111

Active member
העניין הוא כזה.אם תשאל בנות למה עשו את הניתוח

אתה תשמע את התשובה הבאה בכמה ווריאציות:"עשיתי זאת למען עצמי,להרגיש טוב יותר עם גופי".תמיד זה למען עצמן,אף פעם לא תשמע מהן שהן עשו זאת כדי להיות סקסיות ומושכות יותר.תשאל כל אחת מהן,בתנאי שהיא יכולה להיות ממש כנה איתך ,את השאלה הבאה:"ונניח,רק נניח, שאין יותר גברים בעולם,רק נשים,האם היית עושה זאת? תשמע את התשובה ,ותבין את הדרייב. הכי נחמד זה לשמוע את ההיסוס לפני התשובה. ואחרי כל זה מרבית הגברים היו מעדיפים אפילו קטן.העיקר שכמו שמייטולה אמרה,שתדע שזה שלה,לא של חברת "פייזר",יצרנית הסיליקון.

KEEK

Member
אני דווקא יכול להבין למה הן יעשו את זה

למען הרגשה עצמית טובה בלבד.. אבל אין לי ספק שלרוב זה נעשה כדי להראות יותר טוב בעיני גברים.. ואח"כ הן אלה שאומרות שאין לגברים מושג מה נשים רוצות

לונדרון

New member
הספיק לי לראות תוכנית על ניתוח כזה

וכמעט התעלפתי, היו לי סיוטים של ממש. מכל מקום, מיתוס היופי כנראה חזק יותר מהסבל שכרוך בכך וגם יש המון בעיות של דליפות ורגישות ותופעות לוואי אחרי שנים ובמדינות מסוימות משתמשים, למשל, בשתלים שבארה"ב אסרו על השימוש בהם....בקיצור הרבה בלאגן. לעומת זאת, במקרים מסוימים, כמו עיוותים מולדים, או חס וחלילה לא עלינו, סרטן השד שזה ממש ברכה עבור נשים.

על אחת משמונה שמעתם? יודעים מי עושות ניתוחים?

רוב הנשים שעושות ניתוחים כן עושות את זה למען ההרגשה האישית שלהן ולא למען גברים. אני מכיר את הניתוח מקרוב ואיך עושים אותו. אמא שלי! הוא כואב מאוד וההחלמה קשה. אתם צוחקים על דבר שאתם לא יודעים ולא מבינים. אחת משמונה היא סטטיסטיקה נוראה והיום מדברים על אחת משבע. כאב לי.
אתם יכולים להסתכל על נשים ברחוב אבל מה אתם יודעים למה הן עשו את הניתוח.

רינתי77

Active member
אוי, אתה תהנה...! יש שם כל מה שצריך

ובמינונים גדולים...אלימות, סקס ופוליטיקה מלוכלכת מתובלים בקורטוב פנטזיה בתפאורה של ימי הביניים.

KEEK

Member
טוב עשית לי ממש חשק ../images/Emo9.gif

כבר מחפש טורנטים להורדה..

למעלה