שרשור מוקדם: פרק הסיום-עונה 3

niranat

New member
בהתחלה היא הייתה הפייבוריטית שלי

כי היא מדהימה לדעתי, אבל יש לה כזה אופי מגעיל שפשוט התחלתי לשנוא אותה

Sahar 11

New member
....

איזה חמודה היא הייתה כל כך שמחה!!! גרמה לי להתרגש
כל כך הגיע לה מאשר יה-יה אין תגובה לתצוגה.
לדעתי, תצוגה משעממת עם ההליכה הזאת שתיהן היו בסדר. התמונה כמו שכבר אמרתי של אווה הכי מדהימה ובא לה אושר מבפנים
יהיה, לעומתה תמונה
פשוט גרועה
. איך ג'אניס קפצה עליה
עצוב לחשוב שלא נראה אותה יותר שופטת =\ טיירה כרגיל בלה בלה בלה

niranat

New member
אווה הייתה כזאת מאמי ../images/Emo99.gif

שתיהן מדהימות, כשהן עמדו לשיפוט בפעם האחרונה הן פשוט נראו מעלפות, שתיהן. אבל אווה כזאת מותק והייתה לה תמונה פי מליון יותר יפה

קיי בנט

New member
גאד.יהיה עם הגישה המגעילה שלה

הגיעה למקום שני! מצד אחד אכזבה מצד שני.. זה נחמד כזה שהיא זכתה בכל דבר..חשבה שהיא הולכת לנצח..ובום!היא לא!חיחיחיחיחי
אווה חמודל'ה:].

niranat

New member
גישה או לא גישה -

יה-יה מדהימה. יש לה פנים יפייפיות ומיוחדות, גוף מושלם [או ממש קרוב לזה
] ואלגנטיות כזאת, קלאסה. עזבי אותנו בתור צופים בסדרה, תחשבי בתור דוגמנית. היא מדהימה. אמנם כשהיא מזיינת בשכל במשך 12 שבועות על ההשכלה שלה בא לך לדפוק בה איזה כפכף, אבל בעיניי אין ספק שהיא משגעת, והגיע לה להישאר בין ה-3 האחרונות [אבל רציתי שאמנדה תישאר עם אווה, בשתיים האחרונות].

קיי בנט

New member
זה עניין של טעם.

אני לא חושבת שהיא יפה,ואני לא מוצאת בה שום דבר מיוחד,חוץ מעור פגום[מסכנה]. ובהליכה בתצוגת אופנה היא הלכה כמו רובוט והיא ממש הפחידה אותי. אני לא מאמינה שכשהתחילה העונה חשבתי שהיא חמודה כזאתי ולא מזיקה.

OhBaby

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo45.gifאווה לא ציפתה לזכות!

היא ממש חמודה, למרות שגם יה יה חמודה

moomita

New member
איך נפלו מהממות

עכשיו שאני חושבת על כל העונה, היו כמה מהממות שעפו (כאלו כולן היו יפות, אבל היו בנות ממש ממש מיוחדות) תחשבו על זה
אבל בסוף ניצחה גם מהממת וגם חמודה

Sahar 11

New member
אבל זה לא רק היופי

טופ מודל זה לא רק יופי היו בתכנית כמה בנות יפות, אבל היה בהן חסרונות שכך היופי לא הספיק

וו-או. פרק מדהים. נעתקו המילים מפי.

התמונות של שלושתן - הורסות. אין לי מילים. ראיתם איזה ביטחון היה לאמנדה ? היא הייתה בטוחה שהיא תעלה לגמר נגד יה יה, ראו עליה. גם אני במקומה הייתי מרגישה ביטחון כזה, משום מה באותו הרגע הרגשתי שאמנדה הרבה יותר טובה מאווה. נחמד איך שאווה ויה יה התחברו רק בסוף. תצוגת האופנה הייתה מוזרה ביותר, והמבט על הפנים של יה יה היה מפחיד. איזו מהממת אווה הייתה כשהיא ויה יה באו בסוף מול השופטים
ממש כוכבת
הגיעה לה לזכות. היא מדהימה. זו הייתה חתיכת עונה מעולה. אני אתגעגע לכל רגע...

niranat

New member
ת'אמת? היה מגיע לאמנדה לעלות

תראי, בעיקרון - זה כבר באמת באמת לא משנה מי מקום שני ומי מקום שלישי כי שתיהן זוכות לאותה הכרה ומי שטובה תקבל אלף הצעות, בין אם היא מקום שני ובין אם היא מקום שלישי, והזכייה - כן, את מקבלת חוזה של 100,000 דולר לצילומים לקאבר גירל וצילומים למגזין אל שזה בערך המקום השני אחרי ווג, יעני - מגזין מאוד מאוד נחשב, ואת מקבלת חוזה דוגמנות וזה המון, אבל אפשר להשיג חוזה וצילומים גם בלי כל אלה אם את טובה, במיוחד אחרי שקיבלת כל כך הרבה הכרה אחרי שזכית במקום שני/שלישי בתכנית כזאת. ובאמת אווה נראתה מדהים מול השופטים, וגם יה-יה. הן שתיהן כל כך מיוחדות!

הדריו

New member
יווו

אוקיי אז ככה... אווה באמת אחלה... וממש שמחתי שהיא זכתה אבל... לפי דעתי היו בנות מוצלחות חוץ ממנה שהיה ראוי שינצחו/יעלו לשלב הזה... כמו אן לדוגמא שהיתה מ-ד-ה-י-מ-ה-! וכמו ניקול שהיתה יפהיפיה... וכמו ליאה שעפה כל כך מהר...

OhBaby

New member
אולי אבל, היו להם תמונות גרועות

ולאמיעזור שהן לא יפות אבל לא פוטוגניות, יש המון בנות יפות ברחוב אבל לא יותר מ3 דוגמניות ממש מפורסמות

למעלה