שרשור מוקדם: פרק הסיום-עונה 3

Charmed Witch

New member
איזה מאמי אווה../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

יו,היא היממה אותי לאללה
ד.א,זאת אני הילה,Blue Aura,החלפתי כינוי כמו שאתם רואים.

Daniella 21

New member
אווה דה דויה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה שהיא נצחה
אני לא יודעת למה היא לא הסתדרה עם שאר הבנות אבל היא היתה הכי טבעית
בתחרות הכי היא הכי יפה והאמיתית שיש
בהתחלה ריחמתי על יהיה שהרגישה בעמדת נחיתות בגלל העור שלה אבל אח"כ ראיתי שזאת לא הבעיה אלא הגישה היומרנית והמתנשאת שחושבת שבגלל שיש לה תואר באוניברסיטה יוקרתית נותן לה את הזכות להתנשא הרי ראו על הפרצוף היהיר שלה שהיא באמת חשבה שהיא תנצח
אמנדה היתה חמודה ונורא פוטוגנית אבל לא נראתה כמו דוגמנית וזה כנראה הפריע מאוד לשופטים נ.ב. מאחר והתחרות נעשתה לפני קרוב לחצי שנה או יותר מישהו יודע מה קורה עם אווה עכשיו?? או שנראה את זה רק בטופ מודל הבאה 4

purple rain2

New member
אין לי מושג באמת../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

מעניין אם הן [=שלושת הזוכות] באמת הצליחו להתרומם מאז סיום הסדרה
טוב טלי אמרה ששבוע הבא יש פרק של "מה קרה אחרי התוכנית" אז נראה

niranat

New member
לא אמרתי שישדרו אותו שבוע הבא ../images/Emo11.gif

אמרתי שבטח ישדרו אותו, כי הפרק הזה קיים ושודר בארה"ב אבל בדקתי ומסתבר שערוץ 3 לא טרח לקנות את הפרק הזה

purple rain2

New member
אז פעם הבאה אל תקפצי למסקנות../images/Emo123.gif

כבר נטעת בי תקוות שווא

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאפילו שידעתי מי תנצח

[אווה דה דיוההה
] דיי התרגשתי בפרק
הייתי בשוק אבל שהעיפו את אמנדה
הייתי בטוחה שהיא ואווה ישארו אחרונות ולא אווה ויה-יה
אבל שמחתי, כי הגיע ליה-יה להגיע לשם
שלושת התמונות שלהן לקאבר גירל מהממות
ואווה ממש גרמה לי לאהוב אותה בפרק הזה!!!
היא כל כך חמודההה
"טיירה בנקס אמרה לי שאני הולכת להיות כוכבת!" *דמעות*התרגשות* חח איזה חמודה

היה פרק יפה ושמחתי שאווה ניצחהה

קצת בכיתי אבל הייתי בטווחה שלגמר תעלה גם אמנדה ! .. והתצוגת אופנה שהם עשו-הייתי בטוחה הם התנגשו בסיבוב.. מענייןן..מה יש שבוע הבא? טופ מודל או תוכנית אחרת .? ביום שישי וביום שבת?

אם אפשר בבקשה -הסבר מה היתה הבעיה

בשרשור שלי? ..לתגובה האחרונה אני שירשרתי ..!. . ושאלה? שבוע הבא יש טופ מודל ביום שישי ושבת?

niranat

New member
לדעתי זה כל היופי ../images/Emo12.gif

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
לדעתי זה נראה כאילו היא בדיוק נשכבת כזה וצוחקת, והידיים שלה בתנוחה ממש יפה, בעיניי.

מסכנה מאוחרת ../images/Emo104.gif

אונם אין לנו טוף מודל ישראליה אבל לפחות יש לנו צלם אופנה מוביל בין לאומי "ג'יל בן סימון "

purple rain2

New member
לשלושתן יצאו תמונות שער מהממות

זה באמת היה ממש נראה לקוח ממגזין... תכל'ס לא חושבת שלאף אחת מהן ממש הגיע לזכות...
אבל אני חייבת לציין שהפרק זו הייתה הפעם הראשונה שבאמת ראיתי שאמנדה ממש יפה. יה-יה עיצבנה אותי בסוף שהיא אמרה שהסיכויים שלה לזכות ממש טובים ובכלל שהיא תפסה תחת עם התחרות, אז מהבחינה הזו אולי כן הגיע לאווה...
אבל גאד היא בכלל לא יפה בעיניי
שיהיה

tamir107

New member
אמנדה!!

לאאא, אני כול כך אהבתי את אמנדה, היא יפהפייה היא מהממת!! יש לה את הכול כדי להיות דוגמנית! לדעתי הצילום האחרון שלה יצא הכי יפה מכולם!!!! חבל שהיא לא הטופ מודל הבאה

למעלה