בטח. בואי. D: הזדמנות נהדרת להפסיק להיות סמויה. D:
B BlackEyedSpirit New member 21/3/06 #104 מישלמישלמישלמישל !!!!~~ את באה ~~~!!~~~ את חייבת ;; לא פגשתי אותך ואני רוצה לפגוש אותך וניע ;; את באה ^-^
מישלמישלמישלמישל !!!!~~ את באה ~~~!!~~~ את חייבת ;; לא פגשתי אותך ואני רוצה לפגוש אותך וניע ;; את באה ^-^
ת תפוזונות New member 19/3/06 #96 ../images/Emo45.gif אני באה, אבל אני קצת מאוכזבת... לא שווה ללכת לסרט... זה יהרוס... כולנו רוצים ליראו אחד את השני וזה וזה ולא כולם באים, כי אין כסף וביגלל המפגש הזה אני לא באה לפסח.... ובפסח זה הכי שווה... אבל אני באה רק ביגלל שלנדב יש יומולדת....
../images/Emo45.gif אני באה, אבל אני קצת מאוכזבת... לא שווה ללכת לסרט... זה יהרוס... כולנו רוצים ליראו אחד את השני וזה וזה ולא כולם באים, כי אין כסף וביגלל המפגש הזה אני לא באה לפסח.... ובפסח זה הכי שווה... אבל אני באה רק ביגלל שלנדב יש יומולדת....
N nadav chan New member 19/3/06 #101 לדעתי פיקניק יותר טוב למה אני משנה את דעתי? בגלל שזה עדיף כי זה באמת נכון שאז אף אחד לא יבוא למפגשים הבאים בגלל זה
לדעתי פיקניק יותר טוב למה אני משנה את דעתי? בגלל שזה עדיף כי זה באמת נכון שאז אף אחד לא יבוא למפגשים הבאים בגלל זה