שרשור מפגשים - והסבר מפורט

LonleySoul

New member
אניאני

גם חדשה!! אני נורא עסוקה אני אישה חשובה כל הלו"ז שלי מלא B| יודעים מה,בשבילכם אני מוכנה לפנות איזה מקום קטן של כמה שעות B| *מדפדפת ביומן הריק* אוקע מצאתי זמן B| יאייי מפגשש ^__^ אני בטוח באה. למרות שאני לא מכירה אף אחד ;;

cRitiCaL KitTy

New member
הצעה../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אולי תעשו את כל המפגשי יומולדת(ו-וואט נוט) באותו יום של המפגש פורום? כי אני אישית גם ככה די בטוח לא אוכל לבוא אפילו אם זה יהיה מרוכז... אבל זה בהחלט יעשה לי את החיים הרבה יותר פשוטים...

nadav chan

New member
אני בעד

אם יש אישור של אור טאיצ'ו אז היומולדת שלי מתחברת

cRitiCaL KitTy

New member
|חיבוקי|../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

זאת רק אני או שאני הרבה יותר סימפטית באינטרטנט מבחיים האמיתיים?@@

nadav chan

New member
יש מפגשפורום

ב28\3\06 המפגש הזה מתחבר עם היומולדת שלי ואני מקווה שגם עם של ויוי עכשיו אני רוצה לפתוח שירשור חדש ומסודר אבל זה לא הולך כי הוא ירד למטה אז תגידו עם לדעתכם השירשור החדש זה רעיון טוב

אבל םתחתם כ"כ הרבה שירשורים

ב-24 שעות האחרונות..לא יודעת. יש פה הרבה שירשורים ולא בדיוק מובן מה הולך. ד"א מתי היומולדת שלל באמת? ^_^

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif שרשור מפגשים - והסבר מפורט

אוקי דבר ראשון לגבי המפגש הנוכחי. התאריך: 28.3 (יום הבחירות, וכן ^_^ יש חופש). שעה: 11:00 בבוקר :] (יש אנשים כמוני וכמו אחות קטנה נעמה שיהיו כבר מוקדם יותר, הרבה יותר מוקדם XD). מקום: עזריאלי, בבורגר ראנץ' שבקומה השניה. מה נעשה, או: 1. מפגש ואז נלך לסרט. או 2. מפגש ונעשה אחר כך פיקניק, בגן המשולש, שנמצא מרחק 5 דקות הליכה מעזריאלי. את נושא המפגש (סרט או פיקניק, אני אעלה לסקר :]). כמו כן במפגש נחגוג לnadav chan את היומולדת שלו.

nadav chan

New member
קיארית צ'אן נכנסת לסרט

אם לא אז אני מחביא אותך בפופקורן ונכנס אבל תיהי בשקט שהשומרים לא יראו או שאני יביא מזוודה ויכניס אותך לשם את זה נראה בעוד שבוע אבל בינתיים הפופקורן זה הרעיון הראשי

NoyChan

New member
לי לא משהו אכפת

בעיקרון אני בעד סרט אבל אני יהנה גם אם נחליט ללכת לפיקניק!

nadav chan

New member
הסרט הלהב הנסתר

יגיע בעוד שבוע לקולנוע וזה נשמע סרט טוב תקראו את התקציר באתר seret.co.il זה בבקרוב שלהם

השמלאני

New member
אני מוכן לבוא

במיוחד כי גם ישם מפגש קומונה באותו יום טאיצ'ו יש מצב שאתה נוסע באוטו?

JeeChan

New member
XD לא, זה יהיה טמטום לקחת את האוטו

כשיש רכבת <: אז אני לא מוגבל בזמן =]

JeeChan

New member
כן XD אבל זה אומר שנגיע לתל אביב,

נראה את עזריאלי :] ואז אבא או אמא יתקשרו ויגידו לי לעשות פרסה ולחזור לרחובות, כי צריך את האוטו :]

MichelleLev

New member
אמאמאמאמאמ.....

שמעו, נאמ. 'ני לא מגיבה כאן הרבה.... אבלאבל אני קוראת סמויה פה @_@ אכפת לכם אם גם קוראים סמויים יבואו? DDDDDDDDDD:

למעלה