אבל יש מפגש פורום!! O_O
C cRitiCaL KitTy New member 18/3/06 #84 ~מחבקת נדב-צ'אן~../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif ברגע שהגורם העוין(אמא) יוצא מהדרך אני מתחילה לעבוד על לשכנע את אבא שבמקום לשבת בקלפי הוא צריך לנסוע לתל אביב ורק בערב להצביע^^
~מחבקת נדב-צ'אן~../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif ברגע שהגורם העוין(אמא) יוצא מהדרך אני מתחילה לעבוד על לשכנע את אבא שבמקום לשבת בקלפי הוא צריך לנסוע לתל אביב ורק בערב להצביע^^
N nadav chan New member 18/3/06 #80 יו לעזעזל נימאס לי בואו ביום חמישי ה 30.3.06 בשעה 18:00 לאוטאקו ומי שלא יבוא יחטוף סקילה ובגדול!!! זה אחרי בית ספר יש רכבת וזה יום נוח אז בבקשה בלי לא!!!
יו לעזעזל נימאס לי בואו ביום חמישי ה 30.3.06 בשעה 18:00 לאוטאקו ומי שלא יבוא יחטוף סקילה ובגדול!!! זה אחרי בית ספר יש רכבת וזה יום נוח אז בבקשה בלי לא!!!
K Kakashi Sensei New member 19/3/06 #113 זה אומר היא(וגם אני) הגענו לגיל בו כבר יש לנו אוטו ונגמר לנו המלווה לפני שנה מינימום(לפחות כך המצב אצלי). זה גם אומר שעלינו לא חלות הרבה מגבלות שחלות עליכם, מצד שני ישנו תמיד הצבא... מה שהורס לי כאן את כל התאוריה... ><"
זה אומר היא(וגם אני) הגענו לגיל בו כבר יש לנו אוטו ונגמר לנו המלווה לפני שנה מינימום(לפחות כך המצב אצלי). זה גם אומר שעלינו לא חלות הרבה מגבלות שחלות עליכם, מצד שני ישנו תמיד הצבא... מה שהורס לי כאן את כל התאוריה... ><"
K keep smiling New member 19/3/06 #111 זה לא חוקי..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif ..כל העניין הזה של לשאול אותי שאלות מתחכמות. >:
מ מלפפון ים 1 New member 19/3/06 #114 אמ לא. אני רק מפיקה הנאה תמימה מלגלוג על קרבנות מערכת החינוך ממקום יושבי כמו בטטה בבית. :$
K keep smiling New member 19/3/06 #116 הלו,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif את מכירה מישהו שבאמת טורח להגיע לבצפר? [זתומרת, סה"כ מקבלים הסעה בחינם לפ"ת, למה לא לנצל?]
הלו,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif את מכירה מישהו שבאמת טורח להגיע לבצפר? [זתומרת, סה"כ מקבלים הסעה בחינם לפ"ת, למה לא לנצל?]
J JeeChan New member 19/3/06 #109 הסבר למבולבלים היומולדת שלו תהיה בזמן המפגש. המפגש הוא ב28/3 בשעה 11:00 בעזריאלי. נפגשים בבורגר ראנץ', קומה שניה :]
הסבר למבולבלים היומולדת שלו תהיה בזמן המפגש. המפגש הוא ב28/3 בשעה 11:00 בעזריאלי. נפגשים בבורגר ראנץ', קומה שניה :]