שרשור מפגש אחרון בהחלט

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifשרשור מפגש אחרון בהחלט../images/Emo70.gif

תאריך: ה10 ביולי, יום שלישי הקרוב שעה: 13:00 מקום: פארק הירקון, מול גני התערוכה, באיזור בו מתקיים טעם העיר. אני מקווה שכל מי שלא יודע על מה אני מדברת יבוא או עם חבר או עם פלאפון. בטח אתם יודעים איפה זה גני התערוכה לא? מה להביא
אחרי כל הדיונים.. עדיף שפשוט תביאו 10 שקל ונקנה מה שתרצו שם כל מי שרוצה את הפלאפון שלי, תשלחו הודעה ואני בכיף אתן.
מצטערת שאני כל הזמן מבקשת אבל בבקשה, פעם אחרונה, תפרסמו את ההודעה הזאת במקומות הרצויים. בחלק מהפורומים כדי גם לשאול את המנהלים אם אפשר לפתוח הודעה חדשה במקום לנצל"ש.. שאנשים לא יפספסו כל שאלה אחרת לכאן. אני לא מבינה גדולה באוטובוסים ורכבות אבל בטח יש פה כאלה שכן. ומי שגר באיזור השרון - אני יכולה לקחת אתכם אבל אני אצא כבר דיי מוקדם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סבבה.

תוכלי נגיד לאסוף אותי מהרכבת בכפרסבא??

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא ../images/Emo7.gif

אבא אמר שהוא לא מכיר אותך ולא סומך עליך בקטע של נהיגה והוא לא מוכן להפקיר אותי לבנאדם זר חחחחח ועכשיו רציני. אני סומכת עליך וזה אבל אבא שלי לא מכיר אותך אז הוא אמר שהוא מעדיף לשלם עלי לנסיעה עד ת"א מאשר שאני אסע עם מישהו שהוא לא מכיר.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כבר חשבתי על זה..

הוא אמר שזה לא יעזור ;; אוך נו. לא נורא.. הוא הסביר לי איך בדיוק להגיע וזה XD

Rose131

New member
איתי?D:

לא משנה שאני נוסעת מת"א מרכז לת"א אוניברסיטה, גמני יהיה על רכבת!

milkofamnesia

New member
אני שם D:

יהיה מגניב לפגוש את כולכם במיוחד את לירון ומעיין ואורן ויאנה יהיה כיף:p

MoonyAvFreak

New member
אני באה, אבל באיחור.

כי אמא קבעה לי טור לרופא ב13:00 כשביקשתי מראש שזה יהייה יום חמישי, אבל עכשיו אין ברירה. בקיצר,כשאני אסיים שם אני אבוא לראות אותכם, ככ הרבה אנשים שאני מתה לראות, כמו כמו כמו יאנה, שחר, אסף,נועה...ועוד שאני מתגעגעגת, ואלו שעדיין לא ראיתי כמו אלונצ'יק ולירון ועוד מגניבים למיניהם, כולכם בעקרון, חיחי אני חופרת אחושבקבוק. קיצר, אהייה שם!

lestatgirl

New member
אני איהיה שם, לצערי אני לא יכולה לסגת..

טאו ולירון, צפו ללא צפוי.. אורן, גם את.

Luna Sphere

New member
D:

דאמן אני חייבת לשנות את השם שלי אולי ללורן מהמופע של קתרין טייט?

למעלה