לאלא, תהיה לי כזאתמדבקה שכתוב עליה אני לא בקומונה של פאניק. פאניק זה חרא. לכו תזד**נו או משהו כזהD:
R Rose131 New member 8/7/07 #55 לאלא, תהיה לי כזאתמדבקה שכתוב עליה אני לא בקומונה של פאניק. פאניק זה חרא. לכו תזד**נו או משהו כזהD:
S ScreamingForSomethin New member 7/7/07 #39 עדיף שנכין שם את המדבקות../images/Emo223.gif ולעשות לפי צבעים של הפורומים זה באמת מוגזם.. יש מצב שיש לי חבילה של מדבקות גדולות שאפשר לרשום אליהם.. אם כן אני אביא ולמי שעוד יש שגם יביא
עדיף שנכין שם את המדבקות../images/Emo223.gif ולעשות לפי צבעים של הפורומים זה באמת מוגזם.. יש מצב שיש לי חבילה של מדבקות גדולות שאפשר לרשום אליהם.. אם כן אני אביא ולמי שעוד יש שגם יביא
C CitizenErased New member 8/7/07 #58 אני מסרבת ללבוש מדבקה. מי שלא יזהה אותי מכל התמונות ששמתי כאן, לא רשאי לדעת חחחח איזה סנובית יצאתי.
G GD ROCKS New member 7/7/07 #29 נכון. ואם יש אנשים שבהמון פורומים אתם הולכים להשים עליהם מלא מדבקות? אני חושבת עדיף לחסוך את זה ופשוט להשים מדבקה עם כינוי.
נכון. ואם יש אנשים שבהמון פורומים אתם הולכים להשים עליהם מלא מדבקות? אני חושבת עדיף לחסוך את זה ופשוט להשים מדבקה עם כינוי.
T t a o t a o New member 7/7/07 #45 אלא אם כן... אני אביא דבק, ככה שנואל וראסל לא יזכו לגעת בשיער שלך.... או משהו. לא יודעת, שנינות זה לא הצד החזק שלי.
אלא אם כן... אני אביא דבק, ככה שנואל וראסל לא יזכו לגעת בשיער שלך.... או משהו. לא יודעת, שנינות זה לא הצד החזק שלי.
T t a o t a o New member 7/7/07 #46 אגב, אם זה באמת יתפרץ ביום שלישי ואני אדבק ואמות, את יכולה לקבל את האזניים שלי.
R Rose131 New member 7/7/07 #36 *מגלגלתעיניים* מזל שזה לא לפני שנה-שנתיים כזה. הייתי באיזה עשרה או משהו
L lestatgirl New member 7/7/07 #50 אההההההההההההההההההההההההשתגעתי מהאוטובוסים האלה למישהו יש מושג איזה קו מגיע מראשון לנק' הכי קרובה לשם ואז איך אני מגיע מהנק' הזאת למפגש?
אההההההההההההההההההההההההשתגעתי מהאוטובוסים האלה למישהו יש מושג איזה קו מגיע מראשון לנק' הכי קרובה לשם ואז איך אני מגיע מהנק' הזאת למפגש?
H HagarStar New member 8/7/07 #61 רכבת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מה אוטובוס רכבת מראשל"צ לאוניברסיטה ת"א זה 12 ש"ח כל כיוון, אני יודעת סתם כי דודים שלי היו גרים XD
רכבת../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מה אוטובוס רכבת מראשל"צ לאוניברסיטה ת"א זה 12 ש"ח כל כיוון, אני יודעת סתם כי דודים שלי היו גרים XD