שרשור מפגש אחרון בהחלט

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני אגיע ב13:10

נווו הרכבת הדפוקה הזאתי מגיעה לתחנה שם רק באיזה אחת וחמישה ועד שאני אמצע שם לאן ללכת ><" כי יאנה [אהמאהמ!!!!!] רוצה שלירון תיקח אותה. אולי תיקחי גם אותי?? למרות שאני גרה קצת רחוק יותר :\ ניראה לי אני אקח רכבת בבוקר לכפרסבא.

אם אני לוקחת רכבת../images/Emo223.gif

אז יכול להיות שאני אגיע בשעה איחור.. או שאני אסתדר עם אוטובוסים נראה בכל מקרה אני שם

Rose131

New member
ספיר! בואי לישון אצלי ביום שני באמאשלך!

תתחברי למסנ

הייתי רוצה../images/Emo223.gif

אבל אני בטיול וחוזרת רק ב11 בלילה.. בגלל זה אני לא יודעת מתי אני אצליח לקום ביום שלישי ואני יוצאת עכשיו אז תתחברי בצהריים...

Fall Out Liel

New member
אני אולי אולי אבוא, אבל באיחור..../images/Emo168.gif

עבודה..מזל שאני גרה במרחק רבע שעה מהפארק.. אני אודיע בפורום FOB, לפחות שאני אפגוש שם חברות ><

elknetld2kil

New member
אני מגיע, אבל לא להרבה זמן

ויכול שזה יהיה גם קצת מאוחר, תלוי בתנועה האותו היום ואם אני אצליח לא להסתבך עם כל האוטובוסים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif כן D:::::

האא זה יכול להיות מגניב P: שכל אחד יכין לעצמו בבית במדבקה או בנייר וידביק עם סלוטייפ.. חחח

MoonyAvFreak

New member
רציתי לעשות את זה,

ושלחתי מסר מזמן מזמן ללירון, אבל לא קיבלתי תשובה חח

lestatgirl

New member
זה וגם הזדהות לפי איזה פורום אתה

נגיד לכל מי שבפורום הזה תיהיה גם מדבקה סגולה ולכל מי שבפורום מיוז מדבקה כחול [ומי שבשניהם יהיה לו 2 מדבקות]

MoonyAvFreak

New member
בתכלס אם מישו רוצה שאני אכין מדבקות, תגידו לי

ואני אעשה שרשור ענקי של מי בא ואכתוב את הכינוי ואת השם,אבל להסתובב בכל הפורומים זה בלגאן.

lestatgirl

New member
לא למה, כל מי שמגיע לשאול מאיזה פורום הוא

ולתת לו מדבקה בצבע שלו.. [שוב זה לא נאצי!]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל יכול פתאום לבוא מישהו בלי שהכנת לו.

ואז זה בלאגן עכשיו לעבור בכל הפורומים לשאול שמות וכינויים חחחח אהה וגם איך תמצאי את כולם? ><" אז שכל אחד יקח חתיכת נייר בבית - יכתוב ואז ידביק לחולצה עם חתיכת סלוטייפ. אני מתנדבת להביא מדבקות ציבעוניות.. להגיע ב12:15 במקום 13:15 ואז לחלק לכולם לפי הפורומים.

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

זה הכי טוב, רק ש100 מדבקות לא יעלו לך הרבה?XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יש חבילה כזאתי עם מדבקות עגולות

צבעוניות.. בסופר ניראה לי ><" זה עולה משהו כמו 5-10 שקלים ויש שם 5 או 3 דפים מכל צבע XD הבעיה היחידה שיכולה להיות היא יש שם רק מספר קטן של צבעים חחח

HarlequinGirl

New member
נו אבל אם אין מספיק צבעים

אז סתם לכתוב את שם הפורום על המדבקה או משהו...

HarlequinGirl

New member
יא,אז כזה נביא לנועה מדבקה של פאניק

אבל שקופה או משהו,כי היא לא באמת שם |rolleyes|

למעלה