שרשור מפגש

רגע רגע רגע רגע רגע

קודם כל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ו...שכחתי ohhhhhhhh baby!

ziljian 1234

New member
חחחחח סנוףףףףףףף

חחחח כפרע עליך .. אני עדיין ה--- כפרע נכון?!? יא שקסי שכמוך. מתי אתה יוצא לעוד "מסע"?

נזכרתי

הם לא ערסים!!! הם מזרחיים ששומעים מזרחית אז זהו ערסים!?!?!? אנשים נחמדים מאוד!!!! (וגם שרים יפה). בדד, במשעול אל האין בדד, בנתיב ללא כלום בדד, עם הזמן הבורח והזמן לא שוכח להציב את הגבול בדד, בלי כף יד מלטפת בדד, ללא שכם ידיד בדד, כמה טוב לא לדעת שידך כבר נוגעת בידו של אחר בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד, כמו השמש אנדודה בדד, במדבר הלוהט בדד, גם דמעות הן רק הבל שיר מזמור אין לסבל שיר מזמור של אילמים. בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום בדד אלך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום .........

סנופקיייין זאת נופר אם אתה לא מזהה

ואני חייבת להודות שבחיים שלי לא ראיתי כזה דבר! אני עוד אפיץ אותך בכל העולם וירוויח על הגב שלך כספים.. =]

K i f

New member
שכחת שצילמתי אותך מצלצלת ליובל

באינטרקום! כן כן! למה לא סיפרת על מה שקרה אחרי המפגש?

K i f

New member
רציתם תמונות? קבלו תמונות....

ותקשיבו אנשים! תפסיקו להתבייש מעצמכם! יש לחלקכם ביטחון עצמי יותר נמוך משלי! אני מעלה את כל התמונות(גם המטושטשות), למי שיש בעיה עם זה, שיפנה לבן או לנמש... שיחסמו אותי וימחקו ת'תמונות... זה מעצבן! זה פורום! גמני אולי נגעל מעצמי... אבל לא עושה מזה רעש, רוצים לצלם, סבבה, צלמו, תעלו, ומצידי תקיאו
תפסיקו כבר עם ה-"אל תצלם אותי" "אני מכוערת" וכל זה... אני מיד מעלה את התמונות...
ותודה לדודי שנתן לי תוכנה שתוך 30 שניות הקטינה לי את כל התמונות ^^

K i f

New member
נופר דודי ומישהי שלא הצלחתי לזההות

בגלל החושך
חח סתם, זו אוסנת

K i f

New member
אוסנת, דני, איש רוסי שיכור, עידן ול

וסי
חחחחח איש שיכור ומצחיק

K i f