שרשור מפגש

ManRed

New member
כפיר הולך לים ומעליו להקת ציפורים

או יונים עם גיבנת שמחרבנות על אנשים...

ziljian 1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

זה היה פשוט אחד הברים המצחיקים ששמעתיי!! איכה ודני מזה התמונות האלו??!?!?

K i f

New member
חחחח הסתכלתי על 2 התמונות....

חוץ מהעיניים הגדולות... הם ממש דומים
ואמ... שכחתם לציין שיש לו עיני מנדלסון!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה תמונה היה קודם כמעט התעלפתי דווקא תמונה הזאת חסרות לך תמונות שלי שוכב על דשא???

ManRed

New member
כן אבל זה באלבום הפרטי שלי

וטעות התמונה הקודמת אבל אם נבהלת אז זה בסדר.. גם עשיתי את התמונה מאוד שחורה כדי שאנשים לא יסתנוורו..

ManRed

New member
עידן ונופר שלא הסכימו להצטלם עם כפי

ר רק עוד אות אחת גרררר...

ziljian 1234

New member
הסיכום שליי!!!

אמממ. טוב אז הייתי אמורה להפגש במרכזית ירושלים עם טובי ומוניקה . וחיכיתי להן שעה!!! החוצפניות האלו חחחחח!! ממ כשהן הגיעו חיכינו עוד זמן למור - ג'אלולה ובסוף נכנענו ועלינו על אוטובוס שעה וארבעים מאוחר מהמתוכנן חח כשהגענו לשם אני ומון היינו צריכות ללכת לדירה שלה לשים כמה דברים ואז הגענו למגדל האופרה וראינו את כולםםם ראיתי את חזוששש כפרה עליך מותק שלי! תודה על הכל! ואת דוד המותק שלי ואת קרן שהרגה אותי כל הלילה מצחוק ! ואת נופרי - אני אוהבת אותךךך!! ואת עידני הדוגמנית היפה. ואת דני הוואנה בי דוגמנית. אבל הוא כל הזמן טחן ופלים לימון (בעעע) ואז ניסינו להחביא את זה ואז מישו רע ממש ממש גילה לו איפה זה. ואז הגענו למסקנה שדני דומה כל כךךךך לפישינזון! והוא גם חיקה לנו אותו וזה היה מפחיד באופן מסויים חחחח ואז בא מישהו ממש חמוד שקוראים לו אוהד והוא ממממשששש דומה לסנופקין אז יצא שכל הערב קראתי לו סנופקין חחח :) וגם אלעד היה בלופפפפ וכמובן טובי אהובתי. אני אוהבת אותך1!!!! והיה ממש כיף. ואז אני ודני הלכנו לחפש את נופר ועידן וחבורה של ערסים רוסיים גנבו לה את הפלאפון אבל שתלו אותו בחול כדי להוכיח אחרת (זאת הגירסא שלי ואני נשארת בה!! ) וגם התחברנו עם איזה רוסי זקן ושיכור וכל הזמן חשב שאנחנו דוברי רוסית חחחח ודיבר איתנו רוסית ואז הוא בכה שהלכנו :( והיה גם את האיש הערום והחביב שהוא ממש נחמד ושעידן התחבר איתו חחחח וכמובןןןן הקוואה קוואה הבלתי נשכח ...שכל הזמן הוציאו אותייי :(( והיה ממש כיף . ואוסנתייייייייי יא מוכשרת אחת חחחח איזה כיף היה איתך! וניגנו נירוונה ואני "תופפתי " חחח וחבל שלא ראינו חתולותתת:( ואז הצטרפו אלינו ערסים שהתעקשו לנגן מזרחית עד כמה שהבהרנו להם שאנחנו ממש לא רוצים! חוצפנים חחחחח ובקיצור תודה על לילה מדהים!! והיה לי ממש כיף ואני פשוט מטורפת על כולכם! אני רוצה עוד מפגששששששששששש :( ואני אוהבת אתכם כל כך כל כך ומון כפרה עליך נשמתי אני מתה עליךך!!!!

ziljian 1234

New member
איך יכלתי לשכוח?!?!?!?

משהו ממש ממש לא פייר שקרה שם!!! חחחח שיחקנו נוור ואני וטובי הפסדנו וקיבלנו על עצמנו את המשימה להתנשק ואז באופן פתאומי הופסק המשחק.!!! זה לא פייר ומפגש הבא כולם עושים משימות חחחח

למעלה