שרשור עדכונים-בוקר
יום ג' 16/8/2011

../images/Emo240.gifאז מה היה לנו הלילה ...

ומה מצפה לנו היום ...
איתן ככל הנראה קיבל הודעה לגבי כניסתו של רווק נוסף הבאסה שתקפה אותו היתה כל כך חריגה שאין לה הסבר הגיוני אחר ולכן לדעתי הוא שוקל את צעדיו בהמשך התכנית ולדעתי אם היתה לו האפשרות (חוזה וכאלה) הוא היה עוזב אתמול את התוכנית . אם אכן אני צודקת צפוי לנו רווק אף צנון יותר בהמשך הדרך בשל התסכול .
מה קרה אתמול במסיבה לאורן עם קרן ? נכון שכל העינטוזים היו עם אורטל כביכול אבל האלכוהול גרם לאורן להראות חיבה יתרה דווקא לקרן כולל חיבוקים ארוכים של השניים שהצליחו לתעתע אפילו בי לרגע . מוזר
אורטלי ... מה שהיא ניסתה לאמר אתמול כל הערב היה בעצם אורן תנשק אותי כבר גם אני רוצה להגיע לגמר למה רק לליהיא מותר ?
ליהיא אמממ אם היא לא תהיה היו קרה ומגעילה לבן אני אופתע לדעתי ואולי אני טועה זו היתה הזדמנות לא רעה בשבילה לחפף את בן וכשאדי האלכוהול יעלמו הוא הולך לקבל כאפה . כל סיטואציה אחרת תפתיע אותי .
ולסיום כמה כח יש לבנות כאשר הן מאוחדות , בנות תפסיקו לריב על גבר בצורה כל כך נמוכה אתן גורמות לכולנו להיראות רע .

לונדרון

New member
תודה פחזנית ובוקר טוב, ועוד

הסיבה או הגורמים לבאסה של איתן אתמול אינם ברורים כל כך עדיין וקרוב לוודאי שהסיבה המרכזית תתבהר במהלך בוקר זה. זה לא סוד שאיתן מתקשה להתנהל בתוכנית באופן כללי, ובמיוחד במשחק מבחינת ההיבט הרומנטי שלו. גם החברים שלו ציינו, כל אחד בדרכו, שיש תחושה שהשהייה שלהם מיצתה את עצמה/שהם מיצו את עצמם בתוכנית.

zinzun

New member
פחזנית, ניתוח מעולה! שאפו ../images/Emo22.gif ../images/Emo239.gif

אין ספק שאיתן יודע שהולכים להיות שינויים בשעות / ימים הקרובים. הוא כנראה לא ממש רוצה להיות שם.. ובצדק... הכל נהיה מגעיל!!! ומן הסתם לא פשוט להשתחרר מהחוזים השמנים והמורכבים שהם חתומים עליהם. תחושה שלי היא.. שבגלל שאיתן לא סיפק את הסחורה, והרייטינג על הפנים....הם הורידו לו במשכורת .. או במה שהובטח לו.. והדרך היחידה שלו למחות / למרוד/ להתנגד.. היא להפגין .. הפגנה שקטה = להשאר במיטה כל היום ולא לתת להפקה שום חומר לעריכה, לא מספק להם אקשן... זו רק דעתי... יום טוב לכולם! והלוואי וענבר תעוף! * דרך אגב... אורטל רוקדת מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הצלמים אתמול בלילה לא הפסיקו לצלם לא תא איזור אגן הים התיכון זז מצד לצד.. כל כך עדינה, רוקדת בטוב טעם, רק בשביל זה צריך להשאיר אותה בתוכנית... וגם בגלל שהיא עושה לקרן רעעעעעעעעעעעעעעעעע. קרן מקנאה בה ברמות קשות! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי מסכים איתי?????

בוקר אור, למישהו יש מושג למה אורן ישן

בחצר הבנות על הכורסה? ואיך נגמר הערב עבור דניאל אתמול? הייתה שיחה של איתן עם הבנים בקשר למה שקרה או שלא נדע לעולם?

לונדרון

New member
בוקר טוב צליל

איתן הלך לישון מוקדם יותר מכולם אתמול, לאחר שהתבודד בחצר הבנים בבאסה, שהגורמים לה עדיין אינם ברורים. לפי מה שהראו לנו, לא התקיימה שיחה בינו לבין מישהו מדיירי הבית, לרבות דניאל. כך, ששוב, לא ברור מה בדיוק עובר עליו. לפי הערכות אחדות הוא קיבל מידע מההפקה על כניסת רווק חדש ולכן הוא מבואס. לפי הערכות אחרות, גם של חלק מהבנות, הסיבה לבאסה שלו נעוצה במה שהוא ראה ב-ת.ז. של דניאל בהקרנה אתמול. אולי בשיחת בנים הבוקר נדע יותר.

מה לדעתך היה בת.ז של דניאל

שגרם לו להתבאס? לראות שהיא הייתה שמנה? הוא יודע שהיא הייתה. מה עוד?

baggio10

New member
מה הקשר לשומן? הוא בן 3?

זה שהיא דיברה שם ש"אם היא רוצה משהו היא משיגה ודורסת את כולם בדרך" גרם לו לתהות אם ההתנהגות חסרת המעצורים שלה בווילה שתואמת את התיאור שלה היא בגללו או בגלל המיליון... זה שהיא זרקה שם עוד משפטים סטייל "בגיל צעיר פתחתי עסקים והחלום הוא לגלגל כסף, הרבה כסף" לא בדיוק תרם לקייס שלה

אני גם חושבת שאין קשר לשומן

פשוט יש פה כמה מקסימים, או מקסימה אחת שישר קופצת על זה שזה בגלל שהוא נחרד מהתמונה. בכל מקרה,אם הוא התערער בגלל כמה משפטים שנאמרו ונערכו לפי רצון ההפקה, אז הוא דפוק ואהבל. איך תוך שניה הבטחון שלו בה מתערער בגלל סרטון? בקיצור, לא חושבת שהדכאון שלו בגללה.

meytula

New member
גם אני חושבת כמוך,מה סירטון אחד שווה לעומת

מאות הימים שהוא מבלה איתה,כאילו אם זאת הסיבה הוא ממש עלוב

שרון-ב-

New member
טבעי שיחוש חוסר בטחון.... הרי בכל אחת הוא מצא

מגרעה שגרמה לו להתרחק. רק אצל דניאל זה היה לו מושלם. וכעת החלו חששות אצלו. הרי ראינו שהוא מתרחק מאחת אחת מספיק שמצא נקודה של חוסר אמון. לאיתן חשוב האמון. אולי אם דניאל הייתה מספרת לו קודם על מה שראה (בכללי, לא ספציפית על הסרטון, אלא על עצמה. נאמר- משתמשת במילה בולדוזר לגבי התנהלותה בעולם העסקים וכו') אך הוא ראה זאת דרך הסרטון וקישר כל מיני דברים.

adiyon2

New member
גם אני אל חושבת שזה בגלל הסרטון

יתכן שזה בגלל הידיעה על הרווק החדש. יתכן שזה סתם מצב רוח רע בעקבות יום האהבה והחברה הקודמת. הכל יכול להיות

meytula

New member
שהיא אמרה ''אני משיגה כל מה שאני רוצה''

היא ממש לא אמרה שהיא דורסת או משהו כזה כמו שהגיבו לך למעלה. ושהיא לא רואה אף אחת ממטר היא אוכלת את כל הבנות בלי מלח'

baggio10

New member
כן זה בגדול

הבנות דיברו על זה אתמול בלילה ואמרו שאם משהו הוריד לו מדניאל אז זה כנראה זה למרות שבת'כלס לא היה שם שום דבר כל כך חמור והסתגרות בצורה כזו בוטה פירושה דבר אחד - ההפקה סיפרה לו שגב נכנס והוא עשה 1+1 והבין שמאוכזבים קשות ממנו

לונדרון

New member
לא

נראה לי שזה הענין כלל וכלל (העלאת סוגיית המשקל כסיבה, מגוחכת לטעמי, מה אנחנו בגן ילדים?) לדעתי מדובר בעיקר באמירות שלה על עצמה שהיא "בולדוזר" ומשיגה מה שהיא רוצה, במיוחד גברים. מעין שאפתנות דורסנית. כלומר, שמלכתחילה היא הגיעה עם יעד ברור לתוכנית, לכבוש אותו ובעצם, היא לא באמת מרגישה אליו משהו כן ואמיתי.

לונדרון

New member
כן שזה לא קשור למידת הנעליים שלה../images/Emo140.gif

דניאל גם סיפרה לו את זה, מה היתה הפתעה בכך?

למעלה