שרשור עדכונים-בוקר
יום ג' 16/8/2011

שרון-ב-

New member
יש לי תחושה שזה בגלל ת.ז. של דניאל-איתן חשדן

ולפעמים חסר בטחון. וזה טבעי במשחק הזה. אי אפשר לדעת מי מונעת מאגו, אהבה, כסף וכדומה. לדעתי זה ערער לו קצת את הביטחון מול דניאל כי הוא באמת מחבב אותה וקרוב אליה וזה הספק הראשון שמצא מולה.

נו...אז זו סיבה להסתגר בחדר ולא לצאת מהמיטה??

הוא יכול לדבר איתה על זה ולא להשאיר אותה באויר...היא התבאסה לגמרי מההתנהגות שלו.

שרון-ב-

New member
אגב- אם הרגיש רע בגלל משהו שסיפרה ההפקה

לא היה מתנהג ככה עם דניאל. היה אומר לה ששמע בשורות שלא נעימות לו, וזה עושה לו רע. והיא הייתה נרגעת.... היא בתבונה שלה מבינה שזה קשור אליה

תעודת הזהות שלה חיובית אך

נשמעת מוגזמת...המון ביטחון אולי בעודף אבל חלק נשמע קצת דמיוני..אם שרתה בצבא כמה כבר היתה יכולה להספיק מאז? הסרט בכל אופן מאוד מאוד מושקע. והילדת שמנת נראית פה במיטבה לדעתי אם כי אני לא נמנית עם המחבבות אותה.

אם הוא אכן התרחק ממנה ספציפית בגלל הסרטון

אנחנו נדע את זה כבר.. אנחנו נראה אם הקשר שלהם רופף.. בואו נחכה לראות מה יהיה בהמשך.

דידי 9

New member
לא רוצה להגיד "אמרתי לכם" אבל עובדה! ש-

אתמול, לאחר שאיתן ראה את הפרומו של דניאל, וראה מול העיניים את זה שהיא הייתה וזה שהיא מצהירה על 40 הקילו שלה שאבדו- הוא נחרד! הוא הזדעזע! והוא שינה את דעתו עליה! אני לא מסכימה עם זה, זהב אל יפה זה לא נכון כי מה זה משנה בעצם כרגע? אבל אורבך ילד מפונק שחושב שמגיע לו הטוב ביותר, ואם זה 40 קילו שהיו אפיעלו וכבר אינם-דוחים אותו:) ידעתי שזה מה שיקרה. אבל עם מה אני כן מסכימה עם איתן, והגעיל אותו גם? למי אכפת, במדינה כמו שלנו, שבגיל 17 קיבלת אאודי חדשה? את חצופה, רברבנית, מגעילה אותי ומכעיסה. האם אתם רוצים לתת לה לפתוח תחנת הימורים משלה עם המיליון? לא מספיקה הרברבנות והמשחק שלה? גם איתן שאל אותה בגועל:"למה אמרת את זה בפרומו? למה זה חשוב?" ועם זה אני מסכימה איתו, ומקווה שהוא ראה פן בדניאל שנעלם מעיניו. אני-ראיתי מהתחלה:) יום טוב

חדשה בפורום וקצת תובנות על התוכנית במבט ראיה

לפי דעתי איתן קצת התבלבל לאחר הקרנת הת.ז ובגלל זה היה בלי מצב רוח- לפני הת.ז המצב רוח שלו היה בסדר גמור איתן אולי הבין שהתחבר לבנות הלא נכונות אורטל, קרן, דניאל ופיספס את ענת וליהי לגבי ליהי ובן אומנם בהתחלה לא הורגש רגש מליהי, אבל ככל שהיא נפתחה אליו רואים שיש לה קצת רגש ( לה קצת קשה להיפתח ולהראות בגלל טראומה שחוותה) בוא לא נשכח מקרה איילה וסער לאורך כל התוכנית טענו שהיא מצחקת בו והתברר שהוא שיחק בה בגדול דעתי על אתי- בחורה לא שפויה וכואב לי שההפקה רוכבת על הגב שלה שכיביכול עושה להם את התוכנית , בסופו של יום היא תצא מהתוכנית ותצטרך להתמודד עם הבושות ראה מקרה חודדה

פספס את ליהי?

אותה ליהי שבת.ז אמרה שהיא מאוד קנאית וגם תבדוק בSMSים אם צריך... דקה אחרי סיפור הסמארטפונים שהיא וקרן הכחישו? את ליהי הוא פספס?
ואולי הוא היה בדכאון בגלל אחרות שם ולאו דווקא אורטל ודניאל?

רינתי77

Active member
היי סוז!!! לפי מה שהספקתי לקלוט את איתן

הבחור מאד משתד לשמור על הפאסון ולא להפגין רגשות קיצוניים. ההתנהגות שלו אתמול קיצונית מדי מכדי שהיא תהייה בעקבות ת.ז של דניאל. סביר הניח שהוא קיס את הבשורה אשר גרמה לו למחשבות נוגות על השתתפותו בכלל בכל העסק.

בדיוק...

היא מאוד קיצונית... אפילו בשביל מישהו שלעיתים עושה רושם די שטחי. הרי מה זה משנה היא הייתה פעם,להיפך, זה שהיא התעוררה על עצמה ועשתה כזה דבר.. זה עוד יותר מעורר הערכה. זה שהיא אשת עסקים בגילה, עוד יותר מעורר הערכה. לדעתי אמרו לו על גב פשוט...

למעלה