שרשור עדכונים - לילה
10/08/11

דקל69

New member
דידוש, היא ממש לא איתו - רואים את זה בהבעות

על פניה, בשפת הגוף. היא מנסה לרצות אך כל כולה משדר אחרת.

היא כן צריכה אותו

היא לא רוצה שהבנים יצביעו לה ואם בן יגיד מילה אחת.. הם מצביעים לה והיא מועמדת להדחה. מה שמפתיע אותי שהיא מצליחה לעבוד על הפסיכולוגית שנחשבת לאחת התותחיות בתחום

KEEK

Member
עוד רגע מביך לבן

ליהי לא מוכנה לנשק אותו שוב כי הוא נישק את הכלב. בן "אבל אותך אני מנשק עם לשון, אותו לא" ליהי "אני לא בטוחה" והיא לא מוכנה לנשק אותו שוב בגלל שנישק את הכלב

KEEK

Member
ראיתי (ושמעתי) ../images/Emo5.gif

פתאום לראות את אתי מנקה חרא של כלבים לא כל כך נורא

בוףברכה

New member
הבחורה..שתתחתן...עם בן...תיהיה..מלכה..../images/Emo47.gif

הבחור...בשל...,....(לדעתי...הוא ..בשיא הביוץ..

טלומרז

New member
יש מישהו שמתעניין בזוגיות של ליהי ובן?

שאני אבין, למה כבר חצי שעה זה מה שיש לנו על המסך? אני מעדיפה לצפות בחפצים דוממים מאשר בזוג הזה, והרעש של הנשיקות שלהם פשוט דוחה. מה ההפקה מנסה להשיג בזה?

didush100

New member
כן אותי זה מאוד מעניין../images/Emo13.gif

נא להראות אותם כמה שיותר

דקל69

New member
ממש לא ברור מה ההפקה מנסה להשיג בזה,

אבל עובדה שהמשדר האחרון עסק ברובו סביב הקשר
ההזוי הזה. גם בטיפול עם הפסיכולוגית ניתן להבין שהיא מנסה לכוון את ליהיא לחשוב שהרתיעה של ליהיא מהקשר זה רק בגלל הכוויות שחוותה בבעבר מגברים ולא בגלל בן עצמו. ליהיא מבינה טוב מאוד שהקשר משרת אותה, הן מבחינת בן ואיתן שישאירו אותה והן מבחינת ההפקה - לפעמים היא נראית לי סובלת ומיוסרת, ולפעמים אני חושבת שהיא ערמומית ומחושבת וזורמת עם זה למטרותיה, כלומר שהעינוי שווה את המטרה. אם חושבים על זה יש לליהיא סיכוי להגיע לגמר, אם בהחה שליהיא כל שבוע מועמדת בכל זאת איתן ישאיר אותה עד הטופ 3. כל אחת שהיא תהיה מועמדת נגדה תעוף, כי איתן ישאיר אותה עבור בן ויעדיף להדיח כל אחת אחרת על פניה עבורה. יש לי הרגשה שליהיא מבינה את זה, זה לא ממש חשוב מה הקהל מסמס הרי איתן מחליט מי תודח, ואם היא תמשיך בקשר עם בן ברור שאיתן ידיח את ענבל, אורטל, איילת וענת ואתי לפניה. כמה טיפש בן שלא הבין את הרמיזות של עדי החמודה, ואני שמחה שעדי יצאה בזמן מהמקום והבינה כמה בן עלוב, תחמן ואדיוט.

מותק שלי

אם שמת לב, כולם שמו לב למטרה של ליהי.. אפילו טל ואביעד, אמרו את זה כמה פעמים בשידור.

דידי 9

New member
גב שם לב שדניאל תחמנית נוראית.אז מה?אז

את מקבלת את זה?? שני מנחי התכנית תפקידם ליצור מתח כביכול ולכן זורקים כל מיני שטויות. ליהי מקסימה, עדינה, והיא ובן מהממים יחד-הרבה יותר אמיתי מאיתן הבוגד ודניאל התחמנית.

למעלה