שרשור עדכונים - לילה
10/08/11

KEEK

Member
לא יודע מה איתך אבל אני הולך להכין לי גם

אפילו אצא לקטוף נענע מהחצר בחושך הזה... ואתבלן את זה טיפה בוודקה
פעם ראשונה שליהי עושה לי חשק למשהו..

בוףברכה

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo107.gif../images/Emo98.gif../images/Emo107.gif../images/Emo98.gif../images/Emo107.gif../images/Emo98.gif../images/Emo107.gif../images/Emo98.gif../images/Emo107.gif../images/Emo98.gif..

אהה...פשעע....
....פשע...בוא אלי..., אתה יכול לשמור לי רע על פשע..., אהה..פשעע...בוא אליי... ...כולכם..צריכים ללמוד מדיקסי..
...איזה כלבה...שאנטית..לא יזיק לכם...אהה...צ'ארמר..תניח לדיקסי... ...בן...בראש..שלו..כבר הקים משפחה עם..ליהי..וגבר...(שיבדקו שוב..גבר?...כ"כ..חבל עליו..שהאשה לא מעוניינת)..אבהשנה ..איפה..חיימשלי...ייייוווננייי........איפה חיימי...יפה שלי..אני מתה...,..איככ...איככ..כמה רוק..לכי .,.לכי,.ו.יוני מת עליה... היא כמוהו..הולכת עם החזה זקוף..בגובה..דשא.. ..מעניין..שהזוגות...היסתדרו להם..כמו..בתסריט... ...איפה..סיזר..שצריךתו..
..
....
...הלוחש לכלבים...

KEEK

Member
עד הריצפה הגיעה ליהי כדי להמנע מנשיקה

לא עזר לה. בן הגיע גם לשם.

didush100

New member
נהיה כאן קשה מיום ליום אבל לא נוותר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דקל69

New member
הביאה לו כמה נשיקות כדי לצאת ידי חובה

והצליחה להתחמק בסופו של גדבר. ממש הרגיש לי עבורה לא בנוח עם הסיטואציה, ממש כאילו כפו עליה. למה היא לא עוצרת את זה? לא הנשמה שלה ולא הגוף שלה איתו, אין תשוקה, התמסרות או הנאה בכלל. ובן פשוט טיפש - היא כבר 10 דקות מנסה בתרוצים שונים לברוח לחצר וכל פעם הוא מתקרב יותר והיא נרתעת או משדרת חוסר הנאה ורצון להיות איתו. מצד אחד אני מרגישה את חוסר האונים שלה שהיא מעין מחוייבת לרצות אותו ומצד שני בא לי להעיף לה כאפה שהיא נכנעת למצב בכדי לא להפסיק את הקשר ולשאת בתוצאות - זה מה שמחבר בינה ובין קקרן בקשר, שתיהן לא רוצות לקחת אחריות על מעשיהן ופשוט מדחיקות.

didush100

New member
השבוע היא לא צריכה אותו ובכל זאת היא איתו

אז כנראה שהיא כן מרגישה משהו

noaxxx

New member
אבל היא צריכה אותו לשבוע שאחרי..

מה היא תגיד לו? בא לי שננוח שבוע? פרידה זמנית?

למעלה