שרשור עדכונים ליל שישי
19/08/11

בוףברכה

New member
דיברו על עליות וירידות...,..כולל ציונים..

מאז שגב נכנס..ובכלל... (שמעתי רק בסוף...)..התחילה עם...4...עלתה..ל-7...ירדה ל-6.. ..ומאז..בעלייה...,..בעתיד....תהיה לה ירידה.... (ניראה לי ניתחו..ת'רייטינג...

חחח "ניתחו תרייטינג"../images/Emo9.gif

היום יש כתבה בידיעות אחרונות עם ניר לוי, הכתב שואל אותו, למה הוא נכנס ל"תוכנית הריאלטי הכושלת 24-7"... לא נעים.

noaxxx

New member
הבנתי,אבל על סמך מה הם דרגו את השבועיים הבאים

סתם טמטום, שיתנו ציון לאותו היום ואולי ליום המחרת וזהו. השיחה הזו נראתה כמו כל היום הזה... מעפאן

בוףברכה

New member
הם..ניתחו את..מצבם...ונתנו לכל 1..ציון..

מי בעליות ומי בירידות.. הם זרקו שם..וכל אחד. הביע חוות דעת וניתוח אנליטי.. אלה.... , צריכים מדרגות נעות.. ,לא סוחבים..בעליה..

חני 57

New member
לא בוף הם ניתחו את העליות וירידות של

הדיירות והדיירים בווילה!!

בוףברכה

New member
..הבנתי את זה../images/Emo8.gif....ניסתי רק להישתעשע ..

עם..המחשבה..,..בקשר לספרות שנזרקו לאוויר....( בשכלול הסופי..כמעט יצא שהניתוחים העצמיים..בנסיגה.)., ..המספרים החד ספרתיים.(שהשתמשו בהם הדיירים)...נושקים למספרים הדו -ספרתיים..מהסדרה הנמוכה ביותר...שקיימת על סקאלת הרייטינG.. ניראה לי..הגזמתי..

madteacher

New member
לחשושים במיטה בין קרן לליהיא

ממה שאפשר היה להבין, מה שהכי מפריע לקרן בבית כרגע זה אתי. היא לא מצליחה להבין מה היא רוצה. הן מעלות השערות מי תועמד להדחה. ליהיא בטוחה שבן ישמור עליה. (כך הבינה מהשיחה איתו...) קרן מוסיפה שיוני ואורן מאוד אוהבים אותה, והיא חושבת שיש 2 שילכו לפניה.

בוףברכה

New member
אני..הבנתי..גם..שהפעם בן..פתח..כל מה שאתי..אמ

רה..על ליהי...כולל..זה שהיא..לא תדבר איתה..מקסימום ..שלום שלום..כי היא..ייסמנית של קרן.. בשיחות הקודמות..בן היה די עדין..כשדיבר על אתי..והיחס לליהי....הפעם..נראה..שהנימה..הייתה ..שכדאי..לליהי..להיתרחק מאתי..

madteacher

New member
נכון, שכחתי. אמרה שליהיא ../images/Emo195.gif של קרן

גם הבנים דיברו על אתי, ואמרו שעובר עליה משהו. נראה לי בסוף כל ה
יעשה על אתי "ליהום"...

noaxxx

New member
כן, היה קצר, והם הראו את אתי שופכת על ליהי

אצל הבנים. זה לא היה בערוץ הישיר. דווקא שווה צפיה כל הסצנה הזו

למעלה