שרשור עדכונים ליל שישי
19/08/11

Dmorrigan

New member
מישהו שם לב לדמיון

בין בן לבין חוזה חלפיניו און אה סטיק?

goodpink

New member
האם בן האפס אמר לליהי שהיא לא הולכת בקרוב ...

ולכן הם יצטרכו להתמודד עם הדברים... זה מה שהוא אמר כרגע? האפס רציני ? כל הדמעות עבדו ליהי בטח ממש שמחה השיגה מה שהיא רצתה... אפס סמטוט ריצפה היא מקווה שאם הוותיקים עומדים להדחה היא עפה .......

רציונל רציונל רציונל חח חבורה של אפסים

האמת שלי באתי לחוויה אני אני רציונל החיים בחוץ צביעות אחי אחי גבר גבר אני אני כאילו כאילו כאילו

בן ואורן אומרים לקרן שהיא בחורה חזקה

ומתמודדת יפה עם סיום היחסים שלה עם איתן ולא יודעים שבכלל לא מזיז לה כי הכל היה משחק!! ועכשיו יש את גב.....

העונש של קרן שענבר דבוקה לה לתחת כל היום

וחופרת לה בלי הפסקה איילת בסך הכל הרויחה את השקט שלה

billc

New member
לפי מה שהבנתי שליהי ניסתה לדבר עם בן

בקשר ליום שני, כנראה רצתה שיבטיח לה חסינות והוא אמר לה בדיוק ההפר, שהוא מעדיף שתעזוב, דידוש ליהי חוזרת הביתה

בוףברכה

New member
בן...רוצה..../images/Emo168.gif..בנג'ו...לפרוט לנו..על

העצבים.., המלנכוליה...מפרה אותו..

noaxxx

New member
לפי בן ואורן קרן תזדקק לשבוע שבועיים התאוששות

מאיתן. זה אומר שאם יתחיל משהו בין קרן לגב בימים הקרובים, זו תהיה ההוכחה שלהם לכך שקרן שחקה משחק עם איתן. רק שגב יהיה בריא ושיצא מהמיטה כי במצבו הנוכחי לא יקרה שום דבר משום כיוון

goodpink

New member
הם לא ישפטו אותה על זה...הם אוהבים אותה

והיא יכולה להגיד שרצה להיות מאוהבת ולא היתה באמת מאוהבת... היחס יוכרע בסופו של דבר מי הבנות שיהיו מועמדות ויתנו אינדקציה לבנים מי הבנות החזקות בחוץ...

madteacher

New member
לפי הפרומו, קרן עומדת לככב

במשדר המרכזי ביום א. מראים אותה בוכה ו"שבורת לב", אחרי שאיתן אומר לה שהוא מתחיל להרגיש לדניאל. זו כבר לא עריכה מגמתית. זה בפירוש סילוף של העובדות בשטח. ברור שלא ימצאו לנכון להראות אותה 5 דקות אחרי השיחה יושבת וצוחקת בחצר. היא תקבל את כל האמפאתיה מהצופים, וכבר לא ישנה לה הרבה מה יחשבו עליה הבנים.

noaxxx

New member
זה היה ברור שהיא תקבל אהדה מהקהל...

בגלל שאיתן זרק אותה, במיוחד אחרי ש*** אותה. בלי קשר לעריכה, העובדה כשלעצמה מספיקה. מצידי, שלא יראו אותה צוחקת בחצר, אבל שכן יראו אותה אומרת שהיא לא באמת היתה מאוהבת ושרק האגו שלה נפגע, ולא הלב. וגם שיראו אותה מפלרטטת עם גב. איזון זו מילת הקסם, ובתכלס, להפקה כבר לא צריכה להיות סיבה מיוחדת להציג אותה באור חיובי או שלילי, ה'עלילה' שהם הציגו כבר לא רלבנטית. .

כשמראים בפרומו אחד את ענבר מסננת

"דניאל נתנה לגב את הטלפון" עם אך בעיקר בלי קשר לאירועים כיום בוילה. ומצד שני הפרומו שמציג את קרן נשבר ובוכה על הרצפה....אין שום איזון. ההפקה באופן מגמתי לטובת קרן בתוכניות האחרונות. אולי זה ישתנה כשיכנסו בנות חדשות...

noaxxx

New member
לא התכוונתי לאיזון בפרומו, זה לא מעניין,

וגם אף אחד לא זוכר אותו אחרי שידור הפרק. מה שחשוב הוא איך הם בונים את הפרק, ולזה התייחסתי ואמרתי שעכשיו אפשר להראות את כל הצדדים שלה, כי הכל נגמר עם איתן, ולהפקה לא צריך להיות אינטרס מיוחד לשמור עליה, לעלות את קרנה בפני הקהל וכו', הם יכולים לשחרר חופשי, טוב ורע.

זה לא מדוייק, הפרומו משודר כל שעה ובסופו של

דבר נכנס לתודעה. זה כמו תשדיר פרסומת., עובד על אותו עיקרון. את התוכנית המרכזית לא רואים כולם, את הפרומו כן, כי הוא משודר בין התוכניות הרגילות, כשמפמפים לך כל היום שבן אדם איקס הוא שטני, בסוף, מבלי שתרצי תאמיני לזה, זה וייב שנוצר ומהדהד. כרגע אין דייר אחד שהסיפור שלו מעניין יותר מסיפורים אחרים....ליהי ובן זה לא באמת סיפור, זו חפירה אחת ארוכה....קרן וגב עדיין לא קרה שם כלום ולכן, הסיפור של איתן ודניאל שהוא היחיד שיש בו בשר כרגע, צריך להיות משודר , לפחות קצת להרחיב על החיבור ביניהם...זה לא קורה, לי זה חבל.,במיוחד כשכל מה שמראים רוב הזמן זה את קרן מיללת...ככה לא בונים תוכנית.

למעלה