שרשור עדכונים לערב
15/8/2011

to be1

New member
האם ליהי יודעת שאתי חיטטה לה בפון?ועל בן

שאתי אמרה שליהיא אמרה שהיא עם בן כדי להגיע לגמר? אתי שומעת משפטים מאורטל ומהסביבה ואומרת ליהיא אמרה.. רעה ההאתי הזו

סתיו7337

New member
יש מצב שסיפרו לאיתן עכשיו על גב?

הוא נעלם מהפוקוס/מצלמה לאיזשהו זמן ועכשיו הוא יושב לבד בצד עם פרצוף לא משהו.....

מעניין מאוד אם איתן יודע משהו על הפ'וטץ ש..

מתוכנן לו מחר. קשה לי להאמין שהוא לא מודע לחלק מזה. כי באמת לקבל את זה מחר בשידור חי זה חתיכת בומבה,זה פגיעה קשה לאגו שלו ושל החברים שלו. זה פאקינג הצהרה של ההפקה,היי בחור לא עמדת במה שציפינו ממך,ואתה לא סוחב את התכנית. חבל רק שעדי,ליז איילת ואולי גם ענת לא יהיו בתקופתו של גב,כי איתן הוא יכל לעשות הרבה יותר מאשר הצנון בטוח עם עדי וענת

בוףברכה

New member
גב..גם..בעייתי...., בהרבה מצבים הוא..לא זורם

..הוא יכול להיתהפך...ושגב מיתהפך..זה דוקר ...הוא אין לו..סבלנות..לשיחות עומק..(צריך לדעת לאתגר אותו אחרת..ישתעמם.. יש לגב..את הראיה שלו. ..הוא יכול גם לקבל הפכות.."..ולא להבין איך הוא ניקלע לסיטואציה.. תמיד הוא ניראה לי..מין..פראנואיד..יש בו..חוסר שקט.. ו...הבן אדם כבד... אין לו קלילות... וגם הוא לא..שותה..מה נישאר..?.. לדעתי..גם בחירה גרועה.., שאריות...של..הישרדות... ו .

בוףברכה

New member
בשבקין...??......./images/Emo45.gif../images/Emo67.gif.....(הוא סיים את ה

קרב..עם אלירז??..)..היתפנה לו..זמן?.. אם רוצים שיהיה..לאיתן..פייר אינף.שיביאו לו..את........................גל נמו.
..נמו?.. רן דנקר...בארץ??. ..

meytula

New member
דניאל דואגת לאיתן

לקרן בכלל לא אכפת ממנו,עלק מאוהבת בו..פחחחח דניאל ממש לקחה קשה את הפרומו של עצמה שהוציאו אותה כזאת סנובית

שרון-ב-

New member
מה קרה לאיתן? לא הבנתי את השיחה

של דניאל כעת עם אורן..... היא דיברה על איתן שהוא צריך ספייס או שהיא צריכה.... כן, עושה רושם שהיא לקחה את הפרומו קשה. היא בדקה איתו כמה פעמים לוודא איך הוא קיבל את זה. נראה לי- שעל אף שאמר שזה בסדר, זה מתחיל לחלחל בו....

Rach31

New member
אהבתי! מסכימה לגמריי!

הקטע עם האסמסים מרגיז ביותר!

למעלה