שרשור עדכונים לערב
15/8/2011

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל מילה בסלע

נו ברור שהיא אוכלת אותן בלי מלח שם,אבל זה..

בדיוק הענין היא מתנערת ממה שהציגו אותה,שבעצם היא עושה את זה בפועל את מה שהיא הכריזה עליו. אבל הסיפור שלה ושל הצנון יגמר מחר שגב יכנס,אתם תראו אופרה אחרת לגמרי,אתם תראו איתן אחר לגמרי,צד אחר של איתן שעוד לא יצא. כך גם דניאל אתם תראו צד אחר שלה,ומחר זה המבחן הכי הכי אמיתי של האהבה שלהם,שהם ידעו שהמיליון שלהם בסכנה.עד עכשיו הם התנהלו בנינוחות מירבית שהמיליון חצי כבר בכיס שלהם. נראה מחר עם כניסתו של איום רציני את ההתנהגות שלהם.גב אמר משפט יפה על דניאל שנכנס לוילה לכמה ימים,הוא אמר עליה שזה לא משנה לה אם הרווק הוא איתן או משהו אחר היא בתחרות ורוצה מקום 1. נראה בימים הקרובים אם הוא צודק בתיאוריה שלו עליה

די אלי הרגת אותי עכשיו

מה אתה משחק אותה לא יודע שלעריכה יש כוח רב ושבקלות ניתן להוציא דברים מהקשרם, ללא כל קשר למציאות. אני אומרת את זה באופן כללי, בלי קשר לפרומואים.

נעמה8080

New member
אבל זה שקרן היתה מלכת הכיתה

והיתה מרשעת לפעמים אני מאמינה.... אולי הלפעמים לא נכון

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדולללללללל יש לה פנים של מרשעת לא יעזור לה

meytula

New member
כולם בהתנפלות על האוכל

איתן ודניאל חמודים כמו תמיד

טוב הבשורה הגדולה היא כניסתו של גב פשטי מחר..

אמנם יש לי כמה השגות על הסיבות שהביאו את גב להכנס-כסף בראשותן,אבל באופן כללי זה מבורך מאוד ולשינוי כזה ייחלתי,אם אפשר היה להמיר עוד כמה בנים שם בחדשים בכלל זה היה מוצלח. גב הוא מסוג האנשים שימכרו גם את אימא שלו עבור המיליון,והפלוסים שלו שהוא יודע איך לדבר עם נשים,הוא צ'ארמר טבעי,הוא מאוד חכם וחד,אבל זה גם החסרונות שלו הוא יכול בהחלט להשתמש בחדות שנתן לו האל לרעה,ולחרישת מזימות. גם הפן הרגשי שלו מוטל בספק,הוא לא הוכיח עוד רגש רב במערכות יחסים שלו עם נשים,ושאני מתכוון לרגש אני מתכוון לכך שהוא בהחלט יכול להיות קהה חושים לנשים ברגע אחד. לדעתי גם "הפרידה" שלו פתאום מחברתו הסטודנטית קשורה יותר לרצון שלו לזכות במיליון. פה לפחות בוילה אין לו אירית רחמים שיודעת דבר או שניים על מלחמות רחוב להתמודד מולו.הוא יאכל את הצנון והבנים בלי מלח. השאלה אם יש לו עוד שטח משחק לשחק,הוא נכנס בדקה 80 שהמשחק עצמו משוחק 90 דקות. לא יודע למה הפייבוריטים שלי הם נרקומנים לשעבר,אבל גם הוא וגם פרידה הם אנשים בעלי כריזמה רבה.ככה זה שאתה יודע מה זה לחיות ברחוב.הנסיך הצנון לא יודע מאומה ממה שגב למד בשבוע אחד ברחוב. יהיה שמח...

noaxxx

New member
איך בדיוק אתה רואה אותו לוקח את המיליון?

לא הבנתי. אני בכלל לא מצליחה לדמיין איך הגמר יראה עם שני רווקים, אלא אם כן, התכנון של ההפקה הוא, לשחרר את איתן מהמחוייבות שלו מוקדם מהצפוי.

ההפקה נותנת לצופים בחירה למי להעניק את הכסף.

לרווק שייצא עם הבחירה שלו. לרווק החדש שייצא עם הבחירה שלו. או לבחורה שתשאר שם ללא שום רווק. להערכתי ההפקה לא תשכן את גב בחדר עם אורבך והחברים שלו,אלא תארגן לו "סוויטה" משלו,ותארגן ביקורים תכופים של חברים שלו,כדי לאזן את הכוחות. יש מצב גם שאת צודקת נעה ואכן ההפקה בסופו של יום תשחרר את אורבך. הבעיה של גב נוצרת בכך שאין לו מספיק רווקות אטרקטיביות או פנויות כדי להתהדק איתן לקראת המיליון,בהנחה שענת תודח מחר(מה שאני לא משער שיקרה אלא דווקא ענבר)אז הוא צריך למצוא בת זוג מתוך אורטל שהיא לא הטעם שלו,אתי שהיא בכלל לא,ליהי שהיא קשורה לבן,ענבר או ענת. כי לדעתי לא קרן ולא דניאל יזנחו את איתן.גב צריך לקוות שענת לא מודחת ויחד איתה הוא יכול להיות פאוור קאפל חדש שיתן אלטרנטיבה לדניאל ואיתן. או שהוא יכניס יותר פלפל ויגנוב לאיתן או בן בחורה אחת.

adiyon2

New member
יכול להיות שאתה צודק בנוגע לסוויטה

אתי התלוננה בבוקר שמשעה שש הם דופקים והיא לא ישנה טוב. אלא אם כן, הם יחליטו להעיף את אחד הבנים מהפמלייה של איתן.

noaxxx

New member
אם ככה,

לגבי 3 האופציות לבחירה-הגיוני. לגבי סידורי השינה שלו גם כן הגיוני. עניין הביקורים של החברים שלו נראה לי מיותר, גם כי הוא מגיע מבחוץ והתמונה די ברורה לו, ועוד יותר מזה, כבר היה לו העונג לנהל שיחות אישיות עם כל הבנות. הקטע הוא שכשהיה שם עם קובי וניר, המעמד שלו לא היה 'מאיים' והן סיפרו לו דברים שלא היו מספרות לאיתן. בקיצור, הוא לא היה יכול להיכנס לשם יותר מוכן ממה שהוא עכשיו. הבעיה של מס' הרווקות הפנויות בוילה אמור להיפתר לאחר שיכנסו הבנות החדשות (אם הרעיון הזה עומד להתממש בכלל). אני לא זוכרת מה היתה דעתו של גב על קרן, אבל איתן יותר מישמח, לדעתי, לתת לה פוש לכיוונו של גב. ולגבי ענת, אני זוכרת שהיא נדלקה עליו, אבל זו היתה עדי שעניינה אותו יותר.

לונדרון

New member
לא צריכות להיכנס גם בנות חדשות??

הרי ההפה עסקה במסע גיוס וחיפוש אחר מועמדות חדשות, מה קרה עם זה?

למעלה