טוב הבשורה הגדולה היא כניסתו של גב פשטי מחר..
אמנם יש לי כמה השגות על הסיבות שהביאו את גב להכנס-כסף בראשותן,אבל באופן כללי זה מבורך מאוד ולשינוי כזה ייחלתי,אם אפשר היה להמיר עוד כמה בנים שם בחדשים בכלל זה היה מוצלח. גב הוא מסוג האנשים שימכרו גם את אימא שלו עבור המיליון,והפלוסים שלו שהוא יודע איך לדבר עם נשים,הוא צ'ארמר טבעי,הוא מאוד חכם וחד,אבל זה גם החסרונות שלו הוא יכול בהחלט להשתמש בחדות שנתן לו האל לרעה,ולחרישת מזימות. גם הפן הרגשי שלו מוטל בספק,הוא לא הוכיח עוד רגש רב במערכות יחסים שלו עם נשים,ושאני מתכוון לרגש אני מתכוון לכך שהוא בהחלט יכול להיות קהה חושים לנשים ברגע אחד. לדעתי גם "הפרידה" שלו פתאום מחברתו הסטודנטית קשורה יותר לרצון שלו לזכות במיליון. פה לפחות בוילה אין לו אירית רחמים שיודעת דבר או שניים על מלחמות רחוב להתמודד מולו.הוא יאכל את הצנון והבנים בלי מלח. השאלה אם יש לו עוד שטח משחק לשחק,הוא נכנס בדקה 80 שהמשחק עצמו משוחק 90 דקות. לא יודע למה הפייבוריטים שלי הם נרקומנים לשעבר,אבל גם הוא וגם פרידה הם אנשים בעלי כריזמה רבה.ככה זה שאתה יודע מה זה לחיות ברחוב.הנסיך הצנון לא יודע מאומה ממה שגב למד בשבוע אחד ברחוב. יהיה שמח...