שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifשרשור עדכונים לערב../images/Emo29.gif 17/8/2011../images/Emo41.gif

הדבר הכי מעניין ששמעתי בדקות האחרונות היה השיחה בין הבנים (חוץ מאיתן) - שבה גב אמר לבנים: אני מציע לכם להנמיך ציפיות לגבי הבנות החדשות,,,שיכנסו בשבוע הבא....כי איזו בחורה איכותית תכנס למשחק בשלב מאוחר שכזה. לדעת גב, כניסה באמצע המשחק שונה מכניסה עם תחילת המשחק - הנה חומר למחשבה

לונדרון

New member
ערב טוב דרלינג../images/Emo13.gif

ברור שזה שונה, אבל א. עבורי זה היה סוף סוף אישור שיכנסו בנות חדשות ב. שזה יקרה ככל הנראה בשבוע הבא ג. חומר למחשבה - האם איכות קשורה לזה?

רינתי77

Active member
אההה..חשבתי והגעתי למסקנה שלא

איכות לא קשורה לזה. יש המון משתנים שיכוים להסביר כניסה בשלב הזה למשחק. גב אמר..אוטער געזוחט...

רינתי77

Active member
היי לונדי../images/Emo13.gif מה המצב??

התשובה היא 4. יידיש אני רק מגמגמת...

Klayhamn

New member
ואני שמתי לב שגב אמר להם ש...

הבנות באו לשחק פה במשחק, והבנים - עדיין בהכחשה - התחילו למלמל... בן גמגם משהו ובא להגיד שזה לא מדוייק, ויוני אמר שחלקן בכל זאת באו בשביל החוויה (ואז הוא התחיל לחפור כמה דקות על חוויות ומשמעותן)

goodpink

New member
למה מעבירים דווקא שמדברים עם גב על הבנות הרפש

יוני ישר מתחיל לדבר על הבנות התחיל להגיד על ענבר רוצים לדעת מה הוא אומר הבנים האלה ממש CLUELESS איך הם חושפים את כל המידע הזה מול גב הוא המתחרה של איתן... מילא שהוא ראה הכל...הם עכשיו גם אומרים לו מפורשות מה הם חושבים על הבנות חושפים את כל הקלפים שלהם מי מעניין אתי ודניאל זה ממש משעמממממממממממממממממממממממממממממממממם

לונדרון

New member
גב גם אמר משהו כמו

אם יש כאן סיפור אהבה (איתן ודניאל) למה הם לא יוצאים?

izmeral1

New member
ערב טוב לך קייזר סוזי. בבקשה ממך=

אם אפשרי.? להעלות את השיר של אתניקס וזהבה בן לשם ההומור. לא התחברתי לשיר כאשר הייתי בצרת הוא נולד. את אתניקס אני אוהבת תמיד כמובן. שם השיר כטורנה מסלה. השיר יהיה מוגדש לההפקה כמובן עבור בן המסכנון" שם הוא מענה-עצמו למען ליהי. או -מזה. המצלמה חצי יום על הבוקר רק עליו. כתבתי זאת אתמול. והכול בגלל גב ... קפצו לבן ולליהי הפיוזים. השיר מספר שצריך אש שהוא עוד לא מצא. ועל הדרך. גם קצת לאיתן. כי האש אצלו מזמן כבתה לה על קרן. הקדחנית של העונה . שלחתי דחוף לחברה שלי שאני זקוקה לחפיסה של אספרין כאן תודתי לך.

izmeral1

New member
היי מתוקה שלי דינדוש- זה בשביל להציל את בן =

היום ואתמול ושלשום...הוא מחפש את ולא מצא. והיא אותה להי גם מחפשת תשוקה...שהיא אש ואין לה. מי היה יכול להעביר להם את השיר במיוחד לבן. לא מחברת אליו ולא לליהי. כי שני אלה מתוסכלים וגם לא יפים. גבר לא כול כך נורא. אבל הבשלות שלו בטעם טפלים. נכון הם יכולים להיות זוג הזוי הביחד....
ערב הכי מתוקי לך. חיפשתי אותך

dindan84

New member
הייתי כאן אבל לא בפורום../images/Emo4.gifואת צודקת../images/Emo24.gif

באמת השיר מתאים ל"סיטואציה הזוייה"....

למעלה