שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

שרון-ב-

New member
גב גם התפלא על הפרידה של בן וליהי

'כל כך מהר?' אמר ושתק.... כאילו, כל כך מהר, רק הגעתי חחח

sunflower11

New member
ברור שהם רוצים גם את הכסף, מי יוותר על

חצי מליון ש"ח? דניאל אמרה שמעצבן אותה שגב נכנס, ולמה? הרי הכניסה שלו לא מפריעה לה להמשיך להיות עם איתן, זה כן מסכן את האפשרות שלה לזכות. (ואם אתם זוכרים, היה שלב שדניאל אמרה: לא מעניין אותי הכסף לא כלום, אני רוצה עכשיו לתפוס את איתן ביד ולצאת החוצה).

זה בן שאל אותו אם לדעתו הן משחקות

וגב אמר שברור, ושזה בסדר גמור ולגיטימי. ושכולם פה רוצים להגיע לסוף.

sunflower11

New member
תראו את ליהי עכשיו עם גב, איך היא זורמת,

מדברת, מחייכת, עושה עיניים. פתאום נעלמה הבחורה הביישנית, המהוססת, המתוסבכת, והחוששת מקשר. חחח....

תסלחו לי אבל...

אין מה לעשות.. אתי הרבה יותר נסבלת כשהיא בחברת אורטל ודניאל. כשהיא הייתה בחברת קרן, כל הרוע יצא ממנה בהשפעת קרן וביחד איתה. כאילו התכונות הרעות של אתי , התעצמו בגלל החיבור ליצורה ההיא. אבל מאז הפירוק של צוות "חיימי"... מי שאני רואה יותר יושבות,אוכלות סרטים, מרכלות, מזבלות, מקנאות, רוב הזמן.. אלו ליהי , קרן וענבר. דניאל, אתי ואורטל.. כן הן מדברות על זה מדי פעם.. אבל יחסית להן.. הן לא יושבות ככה כל היום ומתעסקות בחרא. ככה אני רואה את זה. *אתי מספרת לדניאל שהיא סיפרה לבן על הקטע עם בן, ושהוא הלך לפרק עם ליהי את הקטע, היא אומרת שליהי משחקת, שזה לא באמת מזיז לה כמו שהיא מראה שזה מזיז לה. דניאל אומרת שהיא(ליהי) נראית ממורמרת כבר כמה ימים.

Klayhamn

New member
מה? מה זאת אומרת ענבר?

מדובר על השיחה של אתי ודניאל על הספה

ענבר החופרת הפכה לתקן הפיסכולוגית כמו יוני

לא מפסיקה לחפור וחושבת שהיא מבינה הכול. לא נותנת לאחרים לדבר ותמיד משלימה משפטים של אנשים. כל לילה מרכלת עם קרן וליהי. גם אתמול היא עשתה את זה, ולא הפסיקה לחפור במוח. התחילה לייעץ לליהי מה לעשות לגבי בן.

andy181

New member
זה נכון, אבל אני מרקווה שאתי תעוף ושלא

תלכלך את דניאל

Rach31

New member
זה כי לא מראים ו\או מתעדים את הלכלוכים של דני

היה נוח לחתוך בעריכה את שיחת הסנדק ה-כה מפורסמת של דניאל ואת העובדה שהיא זאת שביקשה מאתי לחטט לקרן בפלאפון... היה צריך להציג את האמת מהתחלה גם בנוגע לקרן וגם בנוגע לדניאל...

אם לא מראים או מתעדים

אז איך את יודעת שיש כ"כ הרבה לכלוכים כמו שאת חושבת? הרי כולנו פה לא סומכים על המשדר המרכזי על השידורים החיים.. אם בשידורים החיים מצנזרים שיחות שלה, מאיפה את יודעת מה היא אומרת? מעניין אותי. שיחת ה"סנדק" המפורסמת, באה גם מהצד השני.

Rach31

New member
אני יודעת בגלל שזה פתוח אצלי כל היום

ואני שומעת ורואה, גם את שיחת הסנדק של קרן ראיתי. אני רק אומרת שזה לא פייר כי בבית הזה יש שתי מפלצות אבל רק אחת מהן תועדה ותוייגה כמפלצת והשניה - חיפו עליה...

הרוב פה רואים ברוב שעות היום

ומתעדכנים בפורום מאחרים במה שהם לא מספיקים, כנ"ל לגבי הסרטונים בוואלה.. הרוב פה לא מפספס. בדיוק כמוך. ועדיין.. אמרת שמלא שיחות שלה לא מתעדים.. איך נדע מה היא מדברת שם ומדוע את מסיקה שהיא לוודאי מלכלכת?

למעלה