שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

izmeral1

New member
ידעתי נשמה. אבל יש מישהו צחק עלי סוזי=

וכתב לי שאת פעם כך ופעם . כך גם מיק101 היתה עושה. אבל כאן הסליחה שלי באהבה ענקית לך. ואני הטומטומית האמנתי לצחוק של אחד שאמר לי. אני לא יודיע למה את כותבת לה זה הוא. ורק מאוחר.הבנתי את הבדיחה.. זה ידיד מהאח הגדול.במסרים כתב לי כך. גם על אותה מיק101. ואילנה. אמרה בצחוק כותבים כך. ושוב מתוקה סליחה. ידעתי שצחוקים עלי. בהומור אכך זאת. ערב מתוקי לך

dindan84

New member
הלואי כולם יכתבו עברית כמוך אחרי 5 שנים בארץ

ואני מתכוונת לכאלה שנולדו כאן...בוילה מדברים עברית הרבה יותר גרועה משלך, אז אל תקחי ללב את נהדרת

izmeral1

New member
לי את דינדוש גם זה מתוקי לך=

תראי אם אני טועה במילים. אני פשוט שואלת כול מי שליד . וכך אוסץ המילים טוב. אני שף .ושכנות חברים תמיד בבית. הם צוחקים קצת עלי. אבל הכול בהומור טוב. למה הם אומרים אולי נקליד בשבילך. אני לא רוצה. כיף להתמודד לבד בכול דבר גפ בשפה. אוהבת אותך ותודה על הפרגונים גם את טובה לבבית כאן. הרבה פעמים אני לא רואה אותך ועוד כמה. אני פשוט עוזבת. למה אני כותבת ארוך. כמו פסוט לפעמים.זה בגלל שאין לי תקשור כאן. וגם בפורום האחר.. אגב אני יודעת שיש דינוש האחרת. גם היא טובה. לילה מתוקי לך
. אני כאן עוד קצת

izmeral1

New member
נכון אמרת קייזר סוזי. אבל עלי צחקו כאן בקטע.

לא נורא אני גם קצת אשמה. באמונה שלי. ויחד לא העזתי לשאול ? לילה מנעים לך חמודה שלי של כולם. תמיד אהבתי את כול האמת שלך. ברגעים אלה. איתן הצהיר על אהבתו לדניאל. ואני בעד. ואני גם מודה שלאתי יש איטואיציה חזקה חדה. אמרה תמיד לדניאל שהוא רק בשבילה. ואני חשבתי שהיא עושה זאת כדי לרצות אותה. גם האמנתי שיש בזה אמת. עכשיו המרוץ לאהבה. וקרן יצא פרשרית וכמובן כתבתי על הדייט האומלל. איתן קרא אותה מרחוק משך כול השבועיים האלה. הבין שהיא עושה מחלמות ומלו דרמות. הבנים מעבירים. ענבר מלכלכת עליו עכשיו. חיה רעה. איך בכלל אפשרי להעיז לכלכך על האדם מס 0 בבית ושל העונה ושל התוכנית. אני כאן קצת? לילה הכי מנעים לך.
זה כי יש לך הכי טוב .תמיד מגיבה יפה ומתחשבת.

izmeral1

New member
די לספר שטיות. דניאל בזמנו=

היתה מנותקת. וקרן ואתי בכלל כול הבית. ראה בה ילדה וחצפנית. והיא תפסה מרחק. ודבקה במטרה להתאהב באיתן. מה רע בזה. וכול מה שמספרת אתי על קרן זה נכון. יד לאתי בהכול יש. רק למטרה הזו קרן בחרה בה כחברה. לא רק את העצות שלה היו טעימות. גם התחים של אתי שמשו לקרן. אז אתי מפוצצת הכול ןכך צריך. דניאל חד וחלק לא החברה לאתי אז.וכמובן לא היה אפשרי לעשות דבר כזה יחד או בכלל שדניאל תבקש מאתי. אתי היתה למען קרן. בהליכה עיוורת.ללא תני. מה השקרים פה אתי למען דניאל. הזוי. אפילו היום היא לא למענה. נכון תמיד מנסה לפרגן לה. את ואיתן הזוג הכי מתאים. ויש בזה קצת אמת וקצת לרצות את איתן. הרי אתי רואה בדניאל ילדה בהתנהגות . והיא יודעת שתעביר לאיתן. את המחמאות וכול מילה...שהיא מקבלת מאתי. כך מתנהלים הדברים שם.....................

ענבר כזאת מטומטמת,

"אני לא אוהבת את אורטל ככה.. נפתחה פתאום.. נראית לי ילדותית פתאום" יאללה לכי חפשי ,חתיכת אימבסילית דגנרטית, תפסיקי לפתוח עיניים על אנשים ותנשנשי משהו, סתמי ת'פה.

sivan513

New member
כן מלכלכת שם על כולן

יומיים שלמים היא רק אמרה "אני לא מבינה מה הקהל מוצא בה" בזלזול חתיכת מתנשאת דוחה יאללה שבוע הבא, עם עריכה מתאימה היא בחוץ.

goodpink

New member
בינתיים אין מה שיכול לפגוע בענבר רצינית בפרק

הבא ....... יש לה BABYFACE כבר בנו את אמון וסימפטיה של הקהל במשדר המרכזי הכי חשוב כלפיה צריכים משהו חזק כדי להוריד את ערכה וזה היה מה שקרה עם איילת לפני ההדחה ואחרי ההדחה עכשיו קצת מאוחר מאחר שהיא נופלת בין הכסאות בתככים ובטעויות של אחרים וBABYFACE שלה יציל אותה מהרבה דברים יחד עם הטון ה"המתבכיין" שלה שמעורר סימפטיה אלא אם כן רואים אותו בסיסמטיות שזה מודוס אופרנדי ... בכל מקרה עם חדשות נכנסות והן חסינות ויש מועמדות ליהיא היא החלשה ביותר לעוף אלא אם בן יציל אותה שוב פעם או אתי ההצבעה הבאה תיהיה אינדקציה מי השתיים הכי חזקות אורטל ענבר קרן או דניאל

dindan84

New member
יש לה פרצוף של זקנה!ממש לא בייבי פייס.רק כש

כשמאופרת יוצא ממנה יופי בפנים אלא שהיא מנשים המוזנחות האלה שלעולם לא מקפידות להתאמץ קצת כדי לנסות להראות טוב והרוע מבפנים ניכר בפניה הזקנות איכסססס

izmeral1

New member
ענבר.והבוקר על ביצה.../images/Emo84.gif טרפה את כול המקרר=

היה ביצה.היו היה. יצאה לה לרכל בטונה. ומשהו מצא ביצה קשה מוכנה.בלע אותה ושטק חח הענבר מגיעה לא מצאה את הביצה. והיא התרגזה. התחילה להוציא מהמקרר את הכול חח. ליהי עזרה לה כמובן. גם הגיבה .נו 10 דקות ויש לך ביצה. ענתה ענבר.לא זה מרגיז אותי. שאלה היא מהקיבוץ? אז בקיבוץ מה ששלך שלי חחח והרבה חחח... למה כי כאשר אתה חי. עם כולם אז שותפים קצת. אז יש פה עצלנות. מצד ענבר. .לא סליחה היא בממלכה שלה אסור לגעת בדברים שלה" חברים זה רק ביצה. חברים חבל שזו לא היתה ביצה
עלומה.
סיפור הביצה. האם משהו מבין את הצורה של העניים של ענבר. העניים המתות.שלא נדע. זה זן אנגלי בחיים.באמת וגם קר הזן הזה. ויש לי שאלה למה הם אוכלים עם האצבעות גם לצנצנת וגם בקערית. כאשר האחר צריך לאכול. יש הרבה מיקרופים.? ערב טוב לכולם

thisisme4

New member
התכוונת אימבצילית?

כן היא נהיתה ממש מכה. נורא. אני עדיין קצת מאמינה בה... אבל נהיה יותר ויותר קשה. היא מדברת כאלה שטויות, לא מבינה בכלל את שיחות הפסיכולוגיה בשקל שלה עם קרן וליהי. מבחינת כל הבנות שהיו ועוד יהיו - לדעתי יש לה את הפנים הכי יפות. וגם גוף יפה וסקסי, חבל שהיא מזניחה את עצמה ככה...

זו מילה לועזית אם אני לא טועה,אז זה לא משנה..

וכן, מכה. כל שיחות הפסיכולוגיה שוות ל.. את יודעת מה. אף פעם לא חשבתי שהיא מכוערת, להיפך.. היא הראשונה שעל היום הראשון, חיבבתי מאוד. עם הזמן, אפילו המראה שלה בעיניי כבר.. לא מסוגלת לראות אותה.

thisisme4

New member
חבל.. היא יכולה להיות מהממת

היא פשוט יפהפייה מדהימה. שאין דברים כאלה...

חני 57

New member
אורטל תהיה הרבה בפה של ענבר

מה שאורטל תעשה לא יהיה טוב בעיניה ,מי היא בכלל שתלך להתקלח שיהיה אפשר לשבת לידה ,מסריחה!

למעלה