שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif מגוחך ברמות

הן חושבות שאנחנו לא קולטים את כל הדברים הקטנים האלו.. או שלא אכפת להן?

poseidon111

Active member
צר לי לקלקל את החגיגה

אבל גב לא מרשים אותי כלל. אני ממש מתכוון לזה.הוא אדם שטחי,ממש לא חכם, ועם רמת ידיעות סבירה מינוס.הוא אפילו לא רהוט שלא לדבר על עברית תקנית.כך למשל הוא תיאר את מאורעות לונדון האחרונים כ"מהפיכות".וזו רק דוגמא אחת. מה בכל זאת יש לו?מראה (שאני כגבר לא מוצא מה האחרות רואות בו, אך אזרום איתן),והיתרון הגדול ביותר שלו הוא שהוא לא איתן. בחוץ הוא לא יותר מממוצע. עבור התכנית, עבור הבנות ובמיוחד עבורינו אני מקווה להתבדות.

Klayhamn

New member
לדעתי ---

איתן יותר אינטילגנט ממנו (למרות שגם הוא בעצמו לא גאון הדור...), אבל לגב יש הרבה יותר כישורי-אנוש וגם EQ. יש לו כריזמה, רוגע פנימי ויכולת טובה מאוד לקרוא אנשים וסיטואציות אנושיות. הוא שומר על קור רוח, ומסוגל לדבר לאט ובצורה מחושבת אבל בלי לשעמם. אני לא ראיתי אותו בהישרדות אבל עושה רושם שהוא גם "אסטרטג" לא רע (כלומר, יודע כיצד לגבש את סדרת המהלכים שתשיג עבורו את המטרה... פה המטרה היא להצליח להגיע לקו הסיום כשלצידו הבחורה שלה הסיכוי הטוב ביותר לזכות בקולות הקהל) זה נכון מאוד שהכישורים האלה לא תמיד נחוצים או מועילים בחוץ (בטח שלא מחוץ לעולם העסקי או מחוץ לפוליטיקה) - אבל לריאליטי זה אידיאלי

poseidon111

Active member
אני שופט אותו בהשוואה לאנשים שאני מכיר

הבעייה היא שעל רקע המדבר הגברי בוילה, כל אחד שהוא ממוצע בלבד, יבלוט. בוא נאמר אחרת,ומבלי שזה ישמע מתנשא: אני לא רואה בו מאומה מיוחד.

לונדרון

New member
קשה

להבין אם בדברים אלה גלומה מחמאה או מחאה עוקצנית, ולכן הייתי אומרת שאין עדיין דיעה מגובשת על גב (
)

adiyon2

New member
דידוש, מה את אומרת על המתרחש

ליהיא מתלבשת על גב? התעדכנת?

למעלה