שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

noaxxx

New member
../images/Emo9.gifשוב פספסתי אתכם, כתבתי כמעט את אותו הדבר

noaxxx

New member
../images/Emo9.gifאני מוותרת מראש על המחזה הזה,

הספיקו לי כל הצקצוקים שלה עם בן בתוך האוזנייה, וזה עוד היה בלי לשון

Dmorrigan

New member
קשה לי לדמיין

את השפתיים ה- voluptuous של גב מנשקות את שני הפסים הדקים האלה של ליהי, שאי אפשר לקרוא להם שפתיים.

ניסה לגרד נושאי שיחה, ההתחלה הייתה צולעת

עכשיו היא מסבירה לו שהיא לא שיחקה עם בן, פשוט מבולבלת...חיפשה אש ...לא הבינה את עצמה... גב לא טמבל , מצאה בן אדם לסובב...

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כמה שהיא מטומטמת ,גב קורא

אותה שקוף

noaxxx

New member
שמתם לב איך ליהי וקרן התגנדרו הערב?

ליהי עם השמלה השחורה, עם שסעים שמגיעים לה עד ל... קרן החליטה להתייפיף היום עם הצמות. וגם, נוכח השיחה של ליהי וגב עכשיו, מישהו זוכר שליהי רק היום עוד אמרה לבן ש.."אני יודעת שאני רוצה גבר כמוך בחוץ..."
תראו אותה, סמוקה, מפלרטטת ומגמגמת מרוב שהיא בעניין שלו. אפילו דוגמית מזה לא ראינו ב'קשר' שהיה לה עם בן.

noaxxx

New member
ראיתי, אני שמחה שהחלטת שגרידיות לא הולמת אותך

הולך להיות כיף... השיחה של איתן וקרן ממש ארוכה, כמה זמן הוא צריך בשביל זה? יש מצב שהוא לא זורק אותה?

קשקשה9

New member
כן יש מצב ואני ככה רק בגלל ששום דבר

במשחק כבר לא יפתיע אותי יש מצב שאיתן אוהב בחורות מתרפסות וזה מה שהיא הולכת לעשות נקודה נוספת.....הוא לא יכול להרשות לעצמו להפוך אותה לאוייבת בגלל הכניסה של גב לכן הוא יעדיף לשמור אותה קרוב לחזה

noaxxx

New member
אי אפשר לדעת, יש מצב שהיא עובדת עליו חזק

נחכה בסבלנות לעדכונים שלה ושלו אחרי, ואז נמצא את ההבדלים ובשאיפה נצליח להבין מה הלך שם.

adiyon2

New member
עכשיו הם מדברים על הקשר עם בן

היא מחרטטת משהו בסגנון שזה נתקע והיא לא יודעת אם זה בגללה או בגללו.. היא אומרת שהוא בחור מקסים, אומרת שהיה חסר משהו... אש. מדברת על זה שהוא שאל אותה אם היא משחקת ואומרת שממש לא, אומרת שכנראה זה כי פחדה או קשה לה לסמוך. היא אומרת שלפני שבוע היתה לה שיחה עם אורן והיא הבינה שמה שחסר לה זה אש, היא המשיכה לנסות, זה היה לא היה, אמרה שהיא צריכה שקט, לעשות די ולבדוק, לא רוצה להמשיך במשהו כזה, לא רוצה לפגווע. גב שואל אם היא פגעה? עונה שבגלל זה הפסיקה עם זה. הראש אומר שזה טוב ומה שצריך, אבל הלב אומר שצריך משהו אחר. היא מעצבנת אותי. יש לה ציטוטים לא שלה. יאללה ליהיא הביתה ודי.

adiyon2

New member
היא ממש מעוניינת בגב

שימו לב לשפת הגוף שלה, היא נושכת את השפה התחתונה, נושכת את השפה התחותונה מדי פעם. נוטה עם הגוף אליו. מחייכת כל הזמן. איפה הפרצוף המסכן, כלב הדשבורד שהיה לה עם בן.

izmeral1

New member
וכאן קרן מקנאה ילדותית על הבוקר=

מחמיאה לאורטל. על הצמה ופיזור השער. שזה הרבה פסה.ולא הכי יפה. קרן נכנסת לנקות עם ליהי וענבר את המקלחות. והיא עוזבת את ענבר הרבה לנקות. ושם היא עושה את החיקוי של אורטל צמה בצד. הכול למען הטימטום. התחיל הכול בשעות הבוקר. ערב טוב השיחה הצפויה של ליהי לגב. דוחה.

noaxxx

New member
הצמה של קרן זה בדיחה על אורטל?

מעניין, לא שמתי לב לזה כל היום, את בטוחה שזה מהבוקר?

izmeral1

New member
השעה זה היה בין 11-ל-12 בן<

וגם כך זה בוקר אצלם הם מתעוררים או מאוחר או על הפנים. קרן החמיאה לילדה אורטל. נכון שאורטל יש סעיף ילדות.....מלכת הסרטים והפפיונים לשער ואיך הסיקות לשער. ממש שוק של כאלה. על הצמה. אם לעגה או לא. גם היא עשתה לה.על קרן הכוונה. ערב טוב לךNOAXXX

למעלה