שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

פשושה11

New member
טוב, ליהי מתנהגת כמו ילדה מאוהבת, יפה לה ../images/Emo3.gif

מדהים לראות את ההתנהלות שלה עם גב לעומת היחסים שלה עם בן. נו, לפחות גב עושה לה טוב :)

סליחה על הקיצוניות, אבל השיחות שלה עם בן

נראו כמו אונס. שפת הגוף שלה הייתה קפוצה, מאוד לא נינוחה.....ברמה מביכה. עם גב היא פרחה, כולה זורחת, נושכת שפתיים, מגלגלת את השיער, מחייכת ,מה שבהחלט מחזק את מה שחשבנו- היא הייתה עם בן רק כדי להגיע רחוק במשחק.

didush100

New member
בהתחלה היא היתה גם ככה עם בן

תראי את הפרקים הקודמים היא פלירטטה איתו בדיוק אותו הדבר ובגלל זה הוא התלהב ממנה

didush100

New member
מעניין אותי לראות את התגובה של ליהיא

כשייכנסו הבנות החדשות

didush100

New member
הי מותק

ראית את השיחה של קרן עם ליהיא היום? היתי בהלם שיחה הזויה ברמות אחרות

didush100

New member
וואי הזיה

ליהיא ניסתה להסביר את ההתנהגות שלה לבן לקרן ואמרה שזה הראש הרגש לא יודעת מה היא חירטטה שם וקרן ממש התעצבנה עליה ואמרה לה שהיא צריכה להבין קודם כל את עצמה פני שהיא משגעת לאנשים את השכל ומבלבלת אותם.

goodpink

New member
הכי מגעיל היה שאורן מכל האנשים אמר עליה שהיא

משעממת או לא כל כך חכמה משהו כזה.........שזה בא מאורן ... ענת הכי צדקה לגבי אורן ויוני מי הם אפשר לחשוב שהם מציאה גדולה....

כל דבר שגב אומר היא אכן, כן , באמת...

אין דבר אחד שהיא חושבת אחרת ממנו אם עד אתמול ידעתי שהיא שחקנית היום אני ממש מתעבת אותה ליהי היא בושה למין הנשי!!! לכל הגברים שכאן, מרבית הנשים שונות מליהי ומקרן

דידוש, כאחת שאוהבת את קרן וליהי

הדעה שלך לא השתנתה קצת אחרי הסוויצים שלהן שקרו במקרה אחרי הכניסה של גב? אם גב לא היה נכנס, ליהי היתה נפרדת מבן, לדעתך?

didush100

New member
ברור היא לא היתה נפרדת ממנו

וזה מה שצרם לי שהיא עשתה את זה כ"כ מהר זה היה ממש מכוער לגבי קרן לא יודעת כבר מה לחשוב

אני מודה שאני מגלה פן חדש על ליהיא

סתם!! היא משעממת ברמות לא אמיתיות.... מה זה הדייט המרדים הזה? וזה עוד כשהיא מתלהבת ממנו וכל שפת הגוף שלה עליו... חסר לה חיוניות, שמחת חיים... חכמה, דעה עצמאית.... בעצם... חסר לה הכל... מה בעצם יש לה?

למעלה