שרשור עדכונים לערב
17/8/2011

didush100

New member
ליהיא לא התלהבה מהדייט עם גב

היא אמרה שהיא היתה ממש עייפה ושהשיחה לא זרמה איתו

יא וולי ,עכשיו קרן וליהי יתחילו לריב על גב.

ענבר אמרה לקרן שאורן אמר לה שגב בעניין של קרן כמובן שליהי התקרבה ומיד הן השתתקו.. הולך להיות שמייח עכשיו יתחיל האקשן האמיתי .. קרן וליהי רבות על גב

didush100

New member
בן היה בהתחלה בקטע של קרן לא?

בעצם הוא היה בקטע של כולן פחות או יותר

לא סתם דניאל הייתה רגועה כשאיתן היה עם קרן...

מעבר לזה, זה לא ממש לזרוק כי הם מעולם לא היו ביחד. אני די בטוחה שכל העניין שאיתן הראה כלפי קרן (בדיבור בעיקר למצלמות) היה בגלל הוראות מההפקה, ושום דבר מעבר. אני גם חושבת שהעובדה ששכב איתה ואח"כ התעלם ממנה היה מגעיל. להתנהג ככה בחיי היום-יום זה מכוער. בריאליטי זה אפילו עוד יותר מכוער. אז מה קרה, תעמיד קצת פנים, תן לה כבוד אחרי ששכבת איתה גם עם אתה לא ממש מעונין בה. וזה שהיא סיפרה את זה למרות שביקש ממנה לא לספר, לא משנה כהוא זה. בסך הכל זה עוד אישור לכך שהוא אנטיפת, עם לוקחים בחשבון את הסנוביזם שלו כלפי בחורות אחרות שלא נמשך אליהם.

sivan513

New member
איזה דוחה ../images/Emo2.gif

אני בהלם, אז מה הוא בוחר בדניאל סופית?

poseidon111

Active member
יש בענבר את כל המאפיינים הקלאסיים

של ילדה דחויה.כל ההתנהגות שלה נובעת מכך.ההסתגרות ההתחלתית,חיפוש קירבה,ניצול המעמד החדש לצורך התעמרות בפגיע,ועתה התהליך מחדש.היא הפכה להיות נושא הכלים של קרן החזקה.היא חושבת שהיא ידידה שלה ומנסה לפלס את מעמדה בגשמיות.זה לא ילך.היא תמיד תישאר בטריו הזה, שלישית.מספיק לראות איך היא נשרכת אחריה, מחכה שקרן תשתף אותה במה שקורה,בסבלנות של כלב שמחכה לאוכל,והנכונות שלה לוותר על עצמה שוב,רק כדי להרגיש שייכת.

Lichy7

New member
מפתיע מאוד

לא חשבתי שקרן בכלל תהיה הכיוון שלו ממש מלבב מבחינתה של ליהיא- קודם היא רצתה את איתן וקרן חסמה אותה, כעת היא רוצה את גב וקרן שוב תחסום אותה.. כנראה שבסופו של יום כל אחד מקבל את מה שעשה בעצמו

אז שאלה...

חוץ מלהגיד :" הוא זרק אותי".. היא סיפרה עוד משהו? פירטה מה הוא אמר לה? או שהיא מתביישת?

למעלה