שרשור עדכונים - ערב
11/08/11

noaxxx

New member
אני עדיין בעמדתי בעניין הזה,

קודם כל זה ברור לכולם שאם היא לא עם בן, בהדחה הבאה היא עפה מהבית (ולא משנה מה תהיה שיטת ההדחה). גם ליהי יודעת את זה וגם טורחת לומר את זה 3 פעמים ביום. אז עניין ה'חודש וחצי' לא רלבנטי כאן. אם בן היה באמת רוצה לחתוך איתה, אני בטוחה שהוא היה עושה את זה כבר אתמול. הוא לא גומר איתה, לא בגלל שהוא פחדן וטיפס על עץ גבוה, אלא פשוט בגלל שהוא עדיין מונע מהרצון לסמן עליה V=היעד נכבש.

24שעות1

New member
נעה - בן לא מפסיק לבכות על ליהי אבל כשמציעים

לו לחתוך ולסיים את הפרק ההזוי ביניהם הוא לא מעוניין . והיום בשיחה עם יוני הודה למה. אמר אני אסיים איתה ואז איתן יזמין אותה - ובמצב הזה אני עלולה להיות תקוע לעוד חודש וחצי

Klayhamn

New member
היום הוא אמר עוד משהו --

שיהיה לו משעמם וש-"יחסר לו המגע"...

Klayhamn

New member
הוא אמר משהו גרוע מזה בהרבה....

כשהוא דיבר על הבנות החדשות הוא אמר לאורן: "תאמין לי - יגיעו הבנות החדשות והן יודעות בדיוק מה צריך לעשות בשביל להישאר במשחק... הן יעופו עליך"

noaxxx

New member
באמת?? די, ממש מגעיל ובעיקר זול ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ואיך אורן הגיב לזה? אולי ממנו הגיעה הישועה? אגב, פספסתי משהו קריטי מאז שענבר חזרה מהדייט?

noaxxx

New member
איך אתה יודע לגרום לי אושר, באמת תודה ../images/Emo140.gif

בכל זאת, מדובר בכלבה המלכותית...

24שעות1

New member
איתן היום אמר שרוצהלהוריד הילוך גם עם דניאל

שזה כבד לו. והנה הוא ודניאל כבר למעלה משעה בחדרו -כמובן שהמצלמות לא שם. הבנים כרגיל בהרחקה מהחדר

noaxxx

New member
איתן הוריד הילוך עם שתיהן אחרי הדייט24

את זה דווקא שמעתי אותו אומר כבר ביום ראשון. ובמקביל, גם דניאל וגם קרן, כל אחת עם החברות שלה, סיפרה שיש קצת התרחקות. היום הוא אמר שהסיבה לזה היא שקשה לו להגיע לרמת אינטימיות עמוקה עם שתי בנות, ושזה הצליח לו עד שהגיעה המשימה עם הכלבים וציוותו אותו לדניאל.

קשקשה9

New member
נמאס מהשיעמום עם כל הכבוד לכלבים

ויש כבוד ,במקום להתעסק בדינמיקות בניהם הם מתעסקים בפיפי קי שב קום ובוא..............די חלאססססססס

noaxxx

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif לגמרי ... ../images/Emo46.gif

איזה קטע, חשבתי להוסיף את respect לשרשור השירים, לאף אחד מהשמות אלא לוילה עצמה

Rach31

New member
אורן הלמלם כמובן לא הגיב על היציאה הנוראית הז

הזאת!

למעלה