שרשור עדכונים - ערב
11/08/11

Rach31

New member
שמעתי אותו אומר את זה והייתי בשוק!

הוא פשוט נבלה הבן הזה!

noaxxx

New member
24 תודה, כנראה שפספסתי את זה

הייתי בעבודה, הקשבתי on off

noaxxx

New member
חשבתי שוב על מה שכתבת....

וחשבתי הרבה...
ואני מגיעה למסקנה שאתה כנראה צודק

24שעות1

New member
הלילה לאתי לא מפריע שבחור יישן בחדרם

יוני מציע לישון בחדרם ואתי מקבלת זאת בברכה, זכור לנו שבן היה שם 10 דקות - וכמה היא יללה שזה מפריע שבחור נמצא אצלהן כשהן ישנות

רגב רגב

New member
כאשר יעמידו להדחה מה יקרה בהצבעות?

מבין מי שיעמידו להדחה מי שיהיה לה בחוץ מישהו עם תוכנת הרצה יותר חזקה תישאר במשחק?

billc

New member
חוץ מהפורום הזה, אף אחד לא אוהב את ענת../images/Emo7.gif

goodpink

New member
שטויות. אוהבים אותה בוואלה. בFACE ויש לה הרבה

LIKE בFACE האישי שלה. במשדר המרכזי היא פשוט לא קיבלה זמן מסך כאשר רוב ההצבעות נעשות במהלך הפרק כמעט לא הראו שום דבר משמעותי לגביה חוץ מאשר הוידו אצל הפסיכולוגית שגם הוא היה בערך 2 דקות. כך לא רואה למה את מתכוונת.

רגב רגב

New member
הבעיה שהיום ראינו בוודאות שיש הרצה

ויש הצבעות בתוכנת הרצה. אם ענת תועמד להדחה ומולה תעמוד מישהי עם גולש עם תוכנת הרצה להצבעות לענת אין סיכוי.

goodpink

New member
לא הכל תלוי באורן......אתי....

לא הכל תלוי באורן ענת אמרה שהיא לא רוצה שהוא ישלח ידיים ענת לא זורמת אינטמיות בשביל אינטמיות.היא רוצה להרגיש משהו ולהתאהב. היא אמרה שהיא לא מוכנה לעשות מוב עם אורן כדי להישאר במשחק. ההפקה אומרת לה כאן למעשה לפגוע באורן למה? זה גם מעמיד אותה במצב לא נעים בנוגע להצבעה...יתכן בעקבות זאת אורן יצביע לה... אבל לדעתי לפני הדייט אורן היה מצביע אתי...ואו איילת ענת ליהיא....הכל תלוי איך יגמר הדייט ואיך זה ישפיע עליו ומה הבנים יגידו לו.

adiyon2

New member
אני מנסה להיות יותר רומנטית

ולחשוב שאולי כמו שאנחנו חשבנו שהם זוג יפה וחיברנו אותם יחד, הם כשיהיו לבד יתחברו גם. אולי לשם שינוי ההפקה מנסה לעשות משהו חיובי. לעת עתה החיסרון באורן, זה הקולות המעצבנים שעכשיו הוא עושה עם הביסלי

billc

New member
כנראה שנשיקה לא תהיה

בשביל נשיקה ראשונה, אני אישית לא הייתי אוכל ביסלי

billc

New member
האמת שבארה"ב לא ראיתי ביסלי

ואתמול כשראיתי אותם אוכלים, התחשק לי אז קפצתי לסופר, והדבר היחיד שמצאתי, ציפס בטעם ברביקיו .

24שעות1

New member
אתי מאמינה לשקרים של עצמה-אין לי כלום ליוני

רק שלשום אמרה לקרן שהיא עוברת חויה קשה, כי היא מאוהבת ביוני וקשה לה. והנה עכשיו על קרן אין לי כלום אליה, אחרי החויה שכאן כל אחת הולכת לביתה . איפה המשפטים שנאמרו רק אמש - אנחנו אחיות אני עוברת לגור איתך. רק אני ואת כאן אחיות . (ואפילו אמרה לקרן נראה לך שאני לא אצביע לדניאל או אורטל אני סתם אומרת להם אני עוד לא הבנתי - האם אתי שחקנית ושקרנית מניפולטיבית או שהבחורה באמת מאמינה לשקרים של עצמה.

adiyon2

New member
לדעתי היא אומרת מה שהיא חושבת

רק שהיא לא כל כך עיקבית ודעתה משתנה בהתאם לסיטואציה.

למעלה