שרשור עדכונים-צהריים
16/8/2011

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איתן ממש עלוב אם ככה מה היה בשיחה.?רק עכשיו התחלתי לצפות

טלומרז

New member
גם אני לא ראיתי בכלל היום, אבל זה מה שכתוב

בסטטוס היומי בוואלה: ענבר לבן: "אתה יודע מה קורה עם איתן?" בן אומר שזה קשור בתעודת הזהות של דניאל אבל יש גורמים נוספים. ענבר חושבת שזה קשור בעזיבה של איילת ובן מכחיש

meytula

New member
איזה אפס מאופס איתן יוצא

ואני החזקתי ממנו אחרי השיחה עם ענת אתמול. במילה אחת אכזבה.מה שעוד יותר מחזק את דניאל אצלי כפייבוריטית יחידה בוילה. ובימים האחרונים גם אורטל

רינתי77

Active member
רק עכשיו עברו לי צמרמורות הגועל..הוא הכניס את

הלשון לאף וחיטט שם..בעעעעעעע..

אני חולקת על דעתך

דניאל גדולה על גב בכמה מספרים, הוא בחור שקט ושאנטי והיא - בולדוזר, אין מה לעשות :) הוא לא עשה עלי יותר מדיי רושם כשהתארח בוילה, אומנם בחור יפה, אבל יותר מדיי קשקשן, השיחות איתו בקושי זרמו והיחידה שעשתה לו את שם הייתה איילת ולא ענת, איילת כאמור כבר לא בוילה...... אני צופה במצלמה חמש, בקושי שומעים, אבל רואים את הבנים כולם, כולל איתן, צוחקים ושותים בירה....אז באמת לא ברור מה קרה. אגב, איתן יפסיד את דניאל בהתנהגות הזאת, זו התנהגות פחדנית, הוא צריך להרגיע אותה במידה ואין קשר לת.ז או לומר לה מה הבעיה במידה וזה נכון. לתת לה צ'אנס להסביר.

שרון-ב-

New member
הוא דביל אם הוא ימשיך להתנהג ככה

אמנם יש לה סבלנות אבל יש גבול... מעניין איך היא תגיב לזה ומה יעיר אותו

טלומרז

New member
לפי מה שראיתי בהשרדות גב בולדוזר ומאד חכם

הוא לא ניצח כי הוא לא מצא לנכון ללקק למושבעים בארץ, או לשחד אותם כמו שאירית עשתה, כי הוא לא טיפוס מלוכלך כמוה. מהביקור שלו בוילה התרשמתי שהידע הכללי שלו רחב בהרבה משל איתן והוא טיפוס יותר מעניין לדעתי וטעמי. אני מסכימה איתך לגבי איילת שמאד עשתה לו את זה והיתה כימיה ביניהם, והלוואי שהיא היתה בתוכנית עדיין ונותנת לענבר עוד סיבה להתחרפן, כי ללא ספק גב היה מנסה לפתח משהו עם איילת, ואיילת היתה פורחת שוב בעוד ענבר קמלה מקנאה. לאחר שאיילת הלכה, רק דניאל יכולה לעניין אותו ואם הוא לא יחסום את עצמו מלהכיר אותה בגלל איתן, יכול להיות להם טוב ביחד. מה שכן, אולי שהותו של גב בוילה תעורר את איתן לפעול לגבי דניאל ולא לקחת אותה כמובן מאילו. הגיע הזמן שהוא יתחיל להזיע.

טלומרז

New member
אני שמחה שאת חושבת כמוני ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שגם הצופים יזרמו עם עניין דניאל-גב במקרה שאיתן יוצא אדיוט.

easternstar

New member
מצידו של גב אין כימיה בינו לדניאל

דניאל תבזבז את זמנה עם גב. אם הוא יביט עליה זה רק כדי לזכות במיליון ולזרוק אותה אח"כ. גב דיבר אז על מה הוא מחפש באישה. הוא לא יעריך את דניאל אם היא תנסה עליו מהלך ויותר מזה-דניאל, לפי דבריו, כנראה אינה לטעמו. גב כריזמטי אבל גבר מורכב ויש בו הרבה יותר ממה שחושבים בראיה ראשונה.

easternstar

New member
הוא אמר את זה בפירוש לאיתן וגם לאחת הבנות

הוא אמר לאיתן שבת שרואה את "הפלקט" והאריזה החיצונית שרואים בטלוויזיה לא מעניינת אותו כי הוא חייב אישה שתכיר אותו באמת. אחת הבנות עניינה אותו (ראו) לא זוכר מי זו. היא התחילה לתת לו מחמאות והוא חייך ואמר שזה לא הוא. היא אמרה: באמת? והוא אמר שכן ןאיבד בה עניין כי היא לא קלטה מי הוא. אולי הוא ישחק למיליון כמו בהשרדות אבל הוא לא נשאר עם נטלי כבסה.

שאפולי

New member
עדי וענת עשו לו את זה

גם איילת טיפה. איילת ועדי כבר לא רלוונטיות ואחרי הערב גם ענת לא תהיה :) אבל אל תשכח שכניסים עוד בנות.

קשקשה9

New member
../images/Emo10.gif למה כולם בטוחים שענת תצא

תנו כמה שעות של לחיות באשליה ........ מקווה שענבר תצא

למעלה