שרשור עדכונים-צהריים
16/8/2011

אביבה75

New member
כן זה חדש אני 3 פעמים ראית את הפרומו היום

כניראה שזה לא מופיע בכל הבתים בארץ כי אני לא רואה תגובות על כך אז אחרי הפעם הראשונה ששמעתי לפני בערך שעה וחצי ניכנסתי לפורום וואלה וראיתי שם רק תגובה אחת של מישהו שגם כתב על כך . אני אכנס עוד פעם לפורום ואללה ואומר לכם על התגובה של המישהו או המישהי לא זוכרת כרגע את השם שהוא גם כתב על הפרומו החדש ,

אביבה75

New member
שרון עכשיו רשמתי הכל ואני מצטטת

" רווק חדש יכנס לוילה ויתמודד מולך איתן על לב הבנות ועל מיליון השקלים היתכוננו לדו קרב הרווקים. איך היתמודדו איתן והבנות על היריב החדש."ואם מישהו לא מאמין לי אני מיצטערת אין לי איך להוכיח לכם את זה. אני כל היום בערוץ 29 בטלויזיה . וכל היום קוראת את הפורום ולא תמיד מגיבה ורושמת כי אני קצת איטית ואין לי סבלנות אבל עכשיו הייתי בשוק מהפרומו כי הבנתי שזו הסיבה שאיתן היסתגר אתמול במסיבה זו הידיעה שהוא קיבל בנוגי למה שרשמתי למעלה על הפרומו החדש וזה בודאות לא ביגלל התעודת הזאות שהם ראו אוקי כתבתי מספיק יןם טוב

אביבה75

New member
כנסו דחוף מצאתי בפורום של ואלה את זה שכתב שהו

שהוא גם ראה את הפרומו החדש חדש וכניראה שלא מראים בכל הבתים אין לי מושג למה תיסתכלו בפורום ואללה בעמוד 2670 בשעה 13.38 דקות בחור או בחורה בשם נוני שגם שמע את הפרומו החדש שכתבתי לכם למעלה מה הם פירסמו ותבינו סוף כל סוף שאני לא הוזה .

sivan513

New member
שיט

היה כתוב בוואלה "היום גב נכנס לווילה, האם ענת תשאר להגיד שלום?" לאאאאא רק שלא תשאר

meytula

New member
הלוואי שהיא תישאר

זאת ההיזדמנות האחרונה שלנו להדיח את ענבר הנחשית

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

העם קורא להדיח את ענבר

לואיזה7

New member
ענבר צריכה ללכת היום -

ענבר שוחחה אתמול עם ענת והמשיכה להצדיק את עצמה ולפגוע באיילת. ענת גילתה רגישות כלפי איילת אתמול בשיחה, וזה מאוד לא מצא חן באוזני ענבר. בזמן שאיילת עוד הייתה בבית וענבר עשתה מסע הכפשה ושכנועים להדיח את איילת, ענבר אמרה שאם איילת תישאר, היא לא תגיד לה אפילו בוקר טוב וערב טוב. האם ככה מעודדים חברה שנמצאת במצב רוח ירוד?! כששמעתי את ענבר מדברת עם איילת, לוחצת אותה אל הקיר ומנסה לשכנע אותה שהיא צריכה ללכת, לא הבנתי איך יש לה העוז לעשות את זה. בשלב מסויים ענבר אמרה לאיילת, שהיא מבקשת ממנה לצאת מסיבות אגואיסטיות שלה. כי היא לא יכולה להיות שם יותר בשבילה. ענת רגישה יותר, ולדעתי - גם חכמה יותר. ולכן - ענבר צריכה ללכת, כי היא בדאון, ולפי התורה שלה - מי שבדאון צריכה ללכת הביתה...

sivan513

New member
לא אכפת לי

היא יכולה לעוף שבוע הבא חוץ מזה היא לפחות יכולה ליצור קצת אקשן... אם ענת תשאר וגב ייכנס, יש מצב שענת לא תעוף אף פעם (
) ואני כבר לא יכולה לראות את הפרצוף שלה, היא מעצבנתתתתת

JasPoint

New member
היו צעקות בין איתן ואורן?

מהעדכונים בוואלה 10:19 אורן מתנצל על הצעקות הבוקר עם איתן איתן אומר שגם הוא מתנצל והם ממשיכים הכל כרגיל מישהו יודע על מה מדובר?..

goodpink

New member
שמחה שגב נכנס חבל שענת לא תיהיה שם. איתן ככה

בגלל שהוא יודע שגב נכנס בעיקר. ואולי קצת התאכזב מדניאל אבל בעיקר כי הוא יודע שגב נכנס. זה פגיעה באגו ולאיתן וחבריו יש אגו גדול. כמו כן זה אומר שלאיתן יהיה תחרות אולי על דניאל הוא ראה איך דניאל התנהגה שגב היה בהתחלה בווילה זה אומר שהוא יצרך להיתאמץ כדי לקבל את המיליון. מובן שהבנות יחשבו שזה בגלל מה שרעה על דניאל כי הבנות לא מסכימות עם ההתנהגות של דניאל בכללותה וזה רק אישש להם דברים למרות שמאמינים ברגשות שלהם. גב נכנס מניחה בשביל המליון שהיה מגיע בהישרדות. אפריורי לא אוהבת את הסיבה האמיתית שהוא נכנס מאחר שזה אומר שלא בהרכח הדברים יתפתחו שם ממקום אמיתי. ענת הולכת אבל אם הייתה נשארת לא הייתי רוצה שתפגע ממנו כי הוא באמת יכול לפגוע והוא הולך לשחק עם דניאל ועם עוד כמה בנות שם...הוא יכול להתייחס בביטול לבנות... עדין חושבת שענת הכי מתאימה לבן ויש לה את הכימיה והאינטרקציה הכי טובה איתו...ולפי כל מה שהם אומרים הם גם מחפשים את אותם דברים... אבל היא גם נמשכת ומחפשת מה שיש בגב לפי דעתה עומק וחיספוס ופגיעות מתחת למגנננות... יוני לא סובלת אותו הדמגוג הזה כדי מרגיז הוא גועל של בן אדם מופעל מאגו לא להאמין.... ואורן לא קורה שום דבר לא יודע כלום על נשים וגברים אורן ענת לא נמשכת אליך אם לא שמת לב...גבר...החוצפה שלהם לצפות להתמסרות ואינטמיות ונגיעות בגלל שהם רוצים מדהים... בהמשך לשירים שהם שרו אתמול המילים של השיר של Lifehouse שענת שרה מדהימים לא הכרתי אבל השירים שלהם 3 הכי יפים הם: Whatever It Takes Everything storm לפחות לדעתי

למעלה