שרשור עדכונים של
לילה

easternstar

New member
בא-רור, כמו שאתי אומרת. מי מאמין לבכי של קרן?

היא אפילו לא שחקנית מוצלחת..

אביבה75

New member
איזה שחקנית הקרנף ממשיכה לדבר למצלמות

היא כבר עולה לי על העצבים

easternstar

New member
אני מקווה שאיילת לא תודח../images/Emo4.gif

לא מגיעים לאיילת כל הרוע והצביעות הזאת מענבר, אחרי שתמכה בענבר והצילה אותה בהתחלת המשחק.

Lichy7

New member
אין סיכוי שגם ענבר מועמדת?

לא ראיתי כך שאין לי מושג. קיבלתי קודם עדכון של 3-4 הבנות שתעמודנה, אך ענבר לא הייתה אחת מהן. יש מצב שבכל זאת תהיה הפתעה והיא תועמד? אם כן זה יהיה מצוין בהתחשב בכך שקרן חסינה

goodpink

New member
זה לא כל כך פשוט כמו שאנשים עושים את זה מצטער

מצטערת אבל לדעתי איילת לא קורבן במערכת יחסים בין שלושתן. והמערכת יחסים בין השלושה עצמה שונה בינן לבין עצמן. והיא מאוד מורכבת. בנוגע לאיילת וענבר אני מבינה את ענבר בהרבה דברים אני מבינה שאיילת לוקחת ממנה הרבה כוחות וענבר שם בשביל עצמה ולא בשביל איילת היא לא צריכה לחלוק את כל הדאונים של איילת מה עם הכאבים שלה. זכותה להתפתח מעבר לאיילת חברויות משתנות שמכירים אנשים יותר לעומק כמו המציאות הויילה היא מאוד דינמית חבר קרוב בשבוע הראשון הוא לא החבר הכי קרוב לאחר חודש. איילת בחורה שדורשת הרבה תשומת לב זה לא מרוע אבל היא עדיין דורשת את זה לא אהבתי בכלל שהיא קינאה לענבר בגלל המערכת יחסים עם ענת שהיא לא פירגנה לענת בגלל יחס של הבנים שהשיא היה במסיבה של קרן. לגבי ענת ואיילת יש שם אהבה אבל יש הרבה חוסר פרגון של איילת לענת במיוחד שאיילת לא מקבלת תשומת לב...אבל עדיין מה שהן אומרות לאיילת לא בא משינאה הן כן אוהבות אחת את השניה. לגבי ענבר גם אני לא אהבתי את ההתנהגות שלה כבר מהתחלה היו לי השגות לגביה וכתבתי עליהם לא אוהבת בכלל שהיא משפיעה על ענת ולוקחת אותה למקומות שענת יודעת ואינסקטים שלה נכונים כל כך היא צודקת לגבי כל כך הרבה דברים אבל ענבר לוקחת אותה למקומות כל כך לא נכונים לא יודעת האם היא אינטרסטית או פשוט לא קוראת דברים נכון.. זה ממש מעצבן איך היא קוטעת את ענת בתגובות הנכונות שלה והדעות הנכונות שלה לגבי דברים... לא אהבתי בכלל שענבר ניסתה להגיד לענת שהיא לא תיהיה מועמדת שענת ידעה שהיא כן וגם האנשים והסיבות פחות או יותר שיעשו את זה ...לא אהבתי מה שהיא אמרה היום על בן וענת כאילו ירד לה האסימון שבן רוצה חברה טובה וזזה מה שהיא הולכת להיות....ולא אהבתי מספר עצות גרועות שהיא נתנה לענת שבסופו של ענת לא לקחה אבל עדיין הן היו עצמות מאוד גרועות.... עם כל זאת חושבת שענבר כן אוהבת את ענת וגם את איילת עם ענת יש לה שיחות עמוקות באמת ....כי ענת מאוד עמוקה מה שכן כמו שהיא אומרת על איילת ענבר עצמה לא מוכנה לקבל ביקורת על התנהגותה.

billc

New member
ענבר מכשפה

כשאיתן בשבוע הראשון זרק אותה לכל הרוחות היא היתה בדאון של הדאון איילת הרימה אותה מהריצפה וניחמה אותה, ולא רק זה איילת התחילה לרקוד ולשיר וענבר גם התחילה לרקוד, ולאט מצאה סיבה נוספת להשאר בבית אז איילת קצת בדאון ממצב אמא , וגם מהמשחקים של איתן, בשביל זה לנטוש אותה? בשביל לשכנע כל אחד ואחת להצביע לה. שתתרחק ממנה וזהו, לא צריכה להפוך אותה למפצלת. הסיבה שענבר רוצה שאיילת תעוף זה לא זה הדאונים של איילת. זה בגלל שהיא מקנא בה. שאיילת רוקדת כולם מסתכלים וזה אוכל את ענבר.

easternstar

New member
pink ענבר אינטרסנטית גם בקשר לענת

היא בכוונה לקחה את הכל למקומות כאילו איילת מקנאה בענת כי היא יכלה לנווט את השלישיה בלי ליצור חיכוכים בין ענת ואיילת. עם לינוי ענבר לא עשתה את התרגילים האלה. ענת אינטליגנטית אבל ענבר ערמומית ממנה פי אלף. אם ענת הולכת זה בגלל ענבר והתרגילים שלה. בשביל מה יש חברים אם לא לתמוך ולהרים בשעת צרה? ענבר תמיד גררה את ענת "לפתוח" דברים עם איילת אבל לא "פותחים" כשחבר בדיכאון כי זה מכניס אותו יותר לדיכאון. אסור היה לענת ללכת אחריה. ענבר גם גררה את ענת לשלישיה של קרן ואתי, נגד האינטרס של ענת והרחיקה אותה מהבנים בהצבעה לדייט לקרן. pink, אני חושב שאת לא רואה כמה ענבר הזיקה לענת. לולא ענבר ענת יכלה לפרוח הרבה יותר.

רגע רק רגע

Active member
מה קרן אמרה עכשיו?

שאתי הלכה כמו כלבלבה? נראה את קרן אומרת את זה בפנים של אתי... נראה מי הכלבלבה האמיתית. אתמול היא ברחה עם הזנב בין הרגלים לחדר הבנים וכמו כלבלבה... ייללה את עצמה למצלמות.
האווווו.... האווווו.... <איתן מגיע בזוית> ההההאאאאאוווווווווו....

billc

New member
לדעתי קרן אמרה

שאתי הלכה לאיילת ואמרה לה שקרן אמרה עליה דברים והיא כבר הרבה זמן רוצה שתעוף (או משהו כזה) מה שקרה שאיילת, לקרן ואמרה לה שזה בסדר אם היא רוצה להעיף אותה, אבל היא רוצה לדעת אם זה באמת נכון שהיא אמרה עליה בלה בלה אז קרן אמרה לא מה פתאום, אם היא תצביע לה, זה בגלל שהיא הבטיח לענבר בהסכם משולש, (קרן תצביע לאיילת, ואיילת תצביע לאתי) קרן הבינה סופית שאתי משקרת כל הזמן,

למעלה