שרשור עדכונים של
לילה

Lichy7

New member
רק בשמות

אבל זה עדין לא אומר שבכל היתר היא בורכה בזיכרון חד במיוחד

24שעות1

New member
אורטל ואתי אומרים לדניאל שאיילת שונאת אותה

דניאל מספרת להן שהיא רוצה לתת צ'אנס לאיילת אתי ואורטל מזהירות אותה שאיילת שונאת אותה שנאת מות והיא אוהבת מאד הן קרן וליהי וסוגדת להן. והנה עכשיו היא משקרת שקרן ביקשה מימנה לקחת את הסמארטפון של איתן ולקרוא את ההודעות מדניאל . האתי הזו חולת נפש אמיתית ושקרנית ברמות שלא קיימות.

אביבה75

New member
24 שעות אני אישית שמעתי שקרן ביקשה מאתי שתבדו

שתבדוק את ההודעות בסמרטפון של דניאל .אני בטוחה שעוד הרבה שמעו את זה . אני בכל אופן הייתי בהלם מהבקשה של קרן. מי ששמע שיגיב בבקשה כי באמת שאני שמעתי.

billc

New member
חייבים להשיג את תוכנת הזיוף, ולהציל את איילת

רותי167

Well-known member
חייבים להצביע לאיילת והרבה,החזרה לוילה

תיתן לה כוחות חדשים,הביטחון יחזור והיא רק תעלה מעלה.

אחרי שאתי וקרן רבו היום

היא באה בעצבים לחצר הבנים, איפה שהיו בן, בונגילה ואורטל.. והתחילה לספר כאילו מה היה. בן הלך השטנקר לקרן כמובן,קרן טוענת שאתי שקרנית ממה שהיא סיפרה להם.

כי בן סיפר בצורה שונה את מה שקרה

והוסיף משפטים שאתי בכלל לא אמרה, כמו למשל שקרן אמרה לאתי שהיא תעיף אותה מהוילה. לכן קרן אומרת שאתי ממציאה ומדמיינת ושזה הזוי. מבחינתה זה נכון.

אויי בן זה גבר זה???

וקרן עד מתי נצטרך לסבול אותה? מתי כולם היתעוררו שם ויבינו שהיא משחקת משחק.

stabilo7

New member
וואו איזה זיכרון קצר יש לבנים האלה....

יוני ואורן מדברים על אורטל, ויוני ממליץ לאורן להתקרב אליה ולבדוק אם היא בעניין שלו..... מה נסגר איתם- לא היינו כבר בסרט הזה?... איזה מושפלים, אחרי שהיא ויתרה עליו כדי שיהיה לה סיכוי עם איתן, היא הבינה שאיתן לא בשבילה ועכשיו כדי להישאר במשחק היא שוב מפלרטטת עם אורן וזה אשכרה עובד לה.. זו החבורת בנים הכי לא אינטילגנטית שההפקה יכלה להביא לתוכנית

למעלה