שרשור עדכונים של
לילה

didush100

New member
הלו??? אורן מעוניין שוב באורטל?

אין לו כבוד? מה נסגר איתו?

ela501

New member
אני לא מאמינה בת פרעה הציעה לו להתקרב

איך הם לא קלטו אותה, טוב אתי תחשוף אותה כבר בלי כוונה

יוני אתה חתיכת אפס בונגילה מעפן

אומר לבן שהוא נוטה להאמין לקרן ולא לאתי ואורטל. (מדברים על הריב שהיה היום בין אתי וקרן) אבל יוני יא חתיכת זבל מזבלה עירונית, אתי חברה שלך! רק אתמול אמרת לה הבטחת לה שאתה מת עליה, שאתה חולה עליה, שאין דברים כמוה, שהוא לא מכיר הרבה כמוה, עשה לה שיחה מה זה שיחה. ועכשיו אתה אומר את זה לבן? סתום ת'פה! בשביל מה אתה צריך להגיד למי אתה נוטה להאמין. בשביל מה?!!?!?

כשהם יצאו הם יבינו איזה טמבלים הם יצאו

חבורת נקבות, היחיד שגבר שם זה אורן.

רינתי77

Active member
כי זה יוני ויש לו צורך כפייתי לומר לכל אחד

מה שהוא חושב שההוא רוצה לשמוע...סוג של הפרעה...

אביבה75

New member
הקרנפה הזאת מעצבנת אותי פתאום מתנצלת לליז

מה יהיה איך אפשר להוציא אותה מפה איך קרן הקרנף דידידי מללכלך

izmeral1

New member
סוזי אני שלושה ימים כותבת על יוני והצביעות שב

שבו.. הוא מנעים בשיחות שלו. מטעה אותי כול פעם.( לי היתה חברה מבוגרת הרבה ממני ועוד אחת קצת מבוגרת ממני.- והיה ריב בן שני אותם חברות. ואני רוב הזמן אצל המבוגרת בבית הכוונה.- ואז אני מקבלת טל מהשנייה שהיא בריב. ומקללת את החברה המבוגרת. והמבוגרת שואלת מה קרה ואני מסדרת הכול איך מספרת לה רק דברים טובים. המסר לא לסכסך. ולעבור הלאה. ליוני יש קצת מזה.אבל משהו אצל קרן יודיע לשכניע.) ואני כן אוהבת דבר אחד אצלו. זה שהוא לפעמים מנסה לכבות את האש. אבל תמיד מביע געה שלילת ותמיד חושב לעצמו שהוא אומר תמיד אמת. אכן הוא עוף מוזר וקשה לי לפענח אותו. קוד מוזר. הרבה מטעה אותנו ואת הבנות. בן גם סוג של רוע דפוקי מתסיסן לא קטן. ואני אומרת זו בעיה כאשר מדבור בין הגברים" אם הם כאלה בכלל. הולכת לנומי שלי לא מעניין יותר. לילה טוב לך שבוע מבורך.
פיספסתי את הריב אתי עם ליהי חבל?

לילה טוב לך

לא חושבת שהראו את הריב עצמו.. הראו רק את האחרי. לא משהו רציני.. כבר אין כוחות להכיל את הזוהמה שלה.

אלונה1288

New member
סוזי....

השנאה שלך לקרן כ"כ חזקה, עד שאת מעדיפה (או לפחות מגנה) את אתי... אם קיים מישהו או מישהי בעולם הזה שחושב שאתי היא בן אדם נורמלי או שפוי, אני תופסת ממנו אחד המסכנים. שום דבר אישי נגדך, אני פשוט לא מסוגלת לראות בן אדם שפוי שמנסה להגן על אתי. לא מתחבר לי. היא השטן בהתגלמותו ובחיי ובחיי משפחתי, מעולם לא פגשתי בן אדם שהוא מכף רגל ועד ראש רוע. זו אתי.

lantora

New member
אני רוצה דרמה..פיצוצים...../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

NevaEva

New member
מאיפה קרן מוכרת?

רק מנערת ישראל? היא ממש מוכרת לי

NevaEva

New member
../images/Emo6.gif

צחקתי בקול
טוב, אני מניח שנערת ישראל זה המקום היחידי..

היא היתה מנחה בתוכנית הלילית והמעיקה במיוחד

"מצלצלים" אני זוכרת בברור שגם אז לא הבנתי איך פני כלב קיבלה להנחות תוכנית.. לא פלא ששמו אותה ב-1 בלילה וגם לסירוגין

למעלה