שרשור עדכונים שעת ערביים 18/08/11

goodpink

New member
בהמשך לשיחת איתן אורן גם בן קולט שגב חכם

והולך על המיליון וכנראה ינסה לבחור בבחורה שיש לה הכי סיכוי. כפי שאמרתי ההדחה הקרובה תיהיה הכי חשובה כאינדקציה מי שתי הבחורות האהודות ביותר מבין: אורטל ענבר קרן ודניאל ולפי זה גב יפעל הוא לא צריך אינטמיות כל מה שהוא צריך זה לתת צאנס לבנות ולא לעשות טעויות שאיתן עשה מתחילת התוכנית כנראה בן קלט מזה שגב לא מתייחס יותר מידי לליהי ופתאום היא בוכה וכו....

easternstar

New member
לקח לבן יותר מיומיים להבין מה שאנחנו הבנו

כששמענו שגב נכנס לווילה. השאלה מי הפופולרית ביותר. בינתיים לפי אגוז מובילות בראש אורטל וענבר. ענבר מעוניינת ואורטל לא עושה סימני התקרבות. היא מחכה שהוא יבוא אליה.

daviddeboymn

New member
../images/Emo240.gif למעוניינים,השכר של גב :

50,000 שח +אפציה למיליון(יענו חצי מיליון).

daviddeboymn

New member
בוא נגיד ש:

אם הוא לא זוכה במיליון(בחצי) במיוחד עם האהדה שיש לו בחוץ(מהעבר ההישרדותי שלו-שידוע שהוא היה צריך לזכות ) וגם הידע שיש לו למי מהבחורות יש אהדה בחוץ הוא יצא לוזר לא קטן...

easternstar

New member
ידוע לך משהו איך מתנהלות ההצבעות באתר?

הרי אתה זה שדיברת (בצחוק או ברצינות-לא הבנתי) שהצלחת להריץ את ענבר בכל ההצבעות הקודמות בעזרת תוכנה. יש אפשרות טכנית להוריד את סרגל הכלים ולהריץ מועמד בעזרת הצבעה באינטרנט? אני שואל רק מהבחינה הטכנית אם זה אפשרי, בלי קשר לסיפור של אז.

daviddeboymn

New member
בעקרון זה עובד ככה:

כמובן שאפשר להוריד סרגל כלים ולהריץ....על כל יוזר שיש לך יש לך 3 הצבעות ... עכשיו בן אדם שפותח 10 יוזרים יש לו 30 הצבעות ובן אדם שעושה את זה עם תוכנה יכול לעשות הרבה יותר.. הסיפור שהיה איתי זה שמישהי רשמה בפורום שאאיך יכול להיות שענבר כל כך חזקה אז אני עניתי לה שיש תוכנה שעושה את זה...אני בטוח ב100 אחוז שיש תוכנות כאלה..כי במקרה אני לומד את התחום הזה ולא נראה לי שלהפקה הזאת יש הגנות רציניות דרך האתר נגד תוכנות שיפתחו יוזרים אוטומטית... ונחזור לסיפור שלי אחרי שאמרתי לה שיש תוכנות כאלה היא אמרה הנה רק בגלל זה ענבר מובילה ואני כאוהד דאז של ענבר(לפני שנדפק לה המוח) התעצבנתי על חברת הפורום הזה וכדי לעצבן אותה אמרתי לה שלא רק שיש אז גם אני עושה את זה...שזה לא נכון...ואז היא בנתה על זה סיפור שהשבכ והמוסד ביחד היו צריכים כדי לעמוד בציפיות שלה... אחרי זה קרה משהו מוזר שקרן קפצה באמת תוך חצי שעה כ7 אחוז..אז אני בטוח ב99 אחוז שהיה שימוש בתוכנה...

easternstar

New member
כולם יודעים על התוכנות. הרי בהצבעה הידועה

שהריצו את אלברט איינשטיין כאיש המילניום מול כמה צוררי ישראל הישראלים השתמשו בתוכנות כדי להוריד את צוררי ישראל ולהעלות את אינשטיין. ענבר פה מאוד לא פופולרית אחרי שבגדה באיילת.
רובנו ריחמנו על איילת וזכרנו גם מה שקרה לאמא שלה ואיך היא היתה נאמנה לענבר. הבעיה שכנראה באמת מישהו הוריד תוכנה וכעת לא ידוע מה יהיה. ראית את נתוני ההצבעות של אגוז? כ"כ קל להריץ כשההצבעות הן בסה"כ כמה אלפים שבמרוץ למיליון זה מגוחך.

daviddeboymn

New member
מסכים :

אבל בקשר לתוכנה יש מין שיח כזה באוויר כאילו יש תוכנה מיוחדת או משהו או אפשר להוריד אותה...אז זה לא עובד ככה! אין תוכנה יחידה או משהו שאפשר להוריד אין משהו ספציפי זה אנשים פרטיים עם יכולות גבוהות בתכנות שפרטית כותבים קוד לתוכנה שתפעל על האתר של וואלה ספציפית.... אי אפשר להוריד את זה או משהו כזה ..זה משהו פיראטי חצי לא חוקי חצי לא אתי..לא יודע בדיוק..

easternstar

New member
לא חוקי. נקודה. אם יתפסו אותם ואם ההפקה תרצה

היא יכולה לתבוע אותם וגם להגיש תלונה למשטרה.. לא בטוח שירצו. בכוכב נולד בטלו הצבעות וזהו..

daviddeboymn

New member
אל תהיה כזה חד משמעי:

תחשוב שבברגע שההפקה נותנת את האפשרות לפתוח מספר יוזרים אז מי אומר איפה הגבול?!?! מי אומר האם מותר 5 ואסור 50 מי אומר שאסור תוכנה שתעשה הרבה יותר.. אלה אזורים אפורים שלדעתי אחראית להם ההפקה ברגע שהיא נותנת השפעה לבחירות דרך האינטרנט...

easternstar

New member
זה לא ככה. אם ההפקה מגישה תלונה או תביעה

תלוי אם היא בוחרת במסלול פלילי או אזרחי-בית המשפט קובע את התחום האפור. עד עתה ברוב "פשעי המחשב" בית המשפט מאוד החמיר. היו מקרי פריצות למחשבים. זוכר את האנלייזר? כל פריצה למחשב-חד משמעי הבן אדם שעושה את זה אידיוט. בתי המשפט ממש מחמירים.

למעלה